Aşırı ajitasyon içerir yorum sizin:
https://www.facebook.com/serkan.guls...4807407521108/
Aşırı ajitasyon içerir yorum sizin:
https://www.facebook.com/serkan.guls...4807407521108/
ulan arkadaş galerici değil mi.
tamam o arabaya göre haklı olduğu kısım da var evet milletimizde bir 5664 korkusu oluştu ama
ilk dakika solda boya yok diyor, aradan 3 dakika geçiyor solda da boya var diyor
yuh ya![]()
Loading...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...18413975/detay
4 Parça daha lokal çıktı :
ARAÇTA UFAK TEFEK SÜRTME SONUCU 4 PARÇA LOKAL BOYA BULUNMAKTA OLUP DEĞİŞEN BULUNMAMAKTADIR ARACIMIZDA SUNROFF VE TURBO UYUMLU 5 BİN TL DEĞERİNDE LPG KİTİ BULUNMAKTA YAKLAŞIK 180 KURUŞ YAKMAKTADIR ARACIN MUAYNESİ BAKIMLARI VE LASTİKLERİ YENİDİR ARACIMIZ GARAJ ARABASIDIR PAZARLIK PAYI BULUNMAKTADIR HAYIRLI OLSUN
abi aynısının Sakarya tarafında çekilmiş olanı vardıbazı konularda haklı, herkes fabrika çıkışlı arıyor ki Türkiye gibi bir yerde ender temiz bir araç bulmak zor ötesi ..
kısmen haksızda degil ama uyanıklıkda diz boyu. 3-4bin koyuyorm diyor bide leona 3-4 koyan mercedes bmwye kaç koyuyodur acaba![]()
ayrıca video cekmeden oncede bir yıkamıs abim arabayı alttan suları akmıs![]()
1881 - 193∞
Yaklaşık 2.5 sene evvel bursa galericiler çarşısında geziyorum bi tane megane 2 gördüm baktım 38 bin civarında kilometresi dedim plakayı mesaj atayım bakalım ne gelecek.Araba o zaman 24 bin civarıydı fiyat olarak 28 bin lira hasar kaydı vardı.Sordum neden sözde mercedes s serisini sürtmüşte onun trafik sigortasından yapılmışta ıvır zıvır.Senden benden araba alacakları zaman şurda boya var şurda şu var derler satmaya gelince böyle.
Linea 1.6Mjet
Hasar kaydına takılanları eleştirme konusunda haklı. Belki ben kafam iyi gittim takla attım , çektim bir tamirciye yaptırdım , hasar kaydı da işlenmedi. E noluyor yani temiz mi oluyor şimdi o araba. serviste düzgün onarılmış hasar kayıtlı arabayı yeğlerim ben şahsen leş hasar kayıtsız arabadansa.
Abi çok sinirlenmiş ki haklı da bence. Arabadan anlamayıpta konuşan o kadar davar var ki piyasada anlatamam. Bende km'ye takılanlara çok uyuz oluyorum. Sanki tr'de km'si orjinal araba var.
40 lira bağladığı arabada 3-4 liradan aşağı kazanmazsa hamallık yapmış olur![]()
Adam haklı....
Boyasız arabaya bir dünya para verirsin İstanbul trafiğinde arkadan bir şirket arabası gelir vurur hevesin kaçar....
Avm'de ablanın biri kapına gavura vurur gibi kapısını açar oldu mu göçük hevesin kaçar....
Düzgün yapıldıktan sonra önemli değil biraz beyinle düşünmek lazım...
Boyalı arabaya biniyorum kafam rahat...![]()
Eskiden güzeldi tabi, ne hasar kaydı, ne km kaydı hiçbirşey yoktu istedikleri gibi at koşturuyorlardı, şimdi zorlarına gidiyor 5664.
İlla ki sistemde kaydı olmayıp hasarlı olan araçlar var ama onuda inceletyince/baktırınca anlarsın. Bu sistem olmasa hiç bilmeyen anlamayan insanlara daha çok kaktıracaklardı.
Şimdi 5664 diye birşey olmasa ,bu leon'da 12lira kayıt gözükmese bu işten hiç anlamayan birine kaktıracak arabayı.
Hasar illaki olur, hasar kayıtlı araca da binilir duruma göre ama araç değerinin %60-70'i kadar kayı olan arabayı da bu sayede görebiliyorsun. yoksa 5-6-7liralar birşey değil
arkadaşlar şu an bende 2010 sümbül var araba sağdan sağlam yemiş ama tramerde 3000 lira kayıt var nasıl oluyor bilmiyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)