arkadaşlar lütfen imzalayın... Kadıköy belediyesi destekli bir kampanya başlatan arkadaş belediye ile görüşmüş.Kadıkoy bostancı arası sahildeki mangalcılarla ilgili.Destek olursanız sevirim.
https://www.change.org/p/kad%C4%B1k%...share_petition
arkadaşlar lütfen imzalayın... Kadıköy belediyesi destekli bir kampanya başlatan arkadaş belediye ile görüşmüş.Kadıkoy bostancı arası sahildeki mangalcılarla ilgili.Destek olursanız sevirim.
https://www.change.org/p/kad%C4%B1k%...share_petition
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Anlamadığımdan soruyorum yanlış anlamayın , sahilde mangal yapınca ne gibi zararı oluyor ki imza topluyorsunuz ?
R.E.S
aynı dert bakıtköyden yenikapıya kadar bizde de var. Zeytinburnunda oturuyorum akşamları sahili ve hafta sonu sahil yolunu kullanamaz olduk.
kaldırımları bırak artık sağ şeridi bile alıyolar.
belediye ilgileniriz siz başlatın kampanyayı demiş , bir imza atmaktan zarar olmaz yaş olsun kuru olsun bostancıdan sonrasına zaten kadıkoy belediyesi bakamaz.Aslında sahilde büyük şehirin işte ama belediye ilgileniriz demiş kendi sınırlarında oldugundan , büyük şehir bilerek yapıyor bu işi bu insanların gelenlerin hiçbiri bu çevrede oturan insanlar değil taaa tepelerden ümraniye ateşehirin yukarları oralardan geliyorlar.. Büyük şehirin bu işi niye yaptıgını zaten bilen bilir olayın siyasi yönü agır da neyse bi imza atın olsun bitsin![]()
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Mangal yakmayın demek havada kalır. İnsanlara nasıl düzgünce mangal yakıp bulduğu gibi bırakıp gitmesini öğretmek gerekir. Yoksa o adama tomayla müdahale de etsen yakar o mangalı.
Avrupa yakası yeniköy'den Kireçburnu'na kadar olanı yok mu bunun?
Adamlar Bebek te taşın üstünde mangal yapıyor..
Ne diyelim düzelme olasılığını %0 olarak görsemde tabikide destekliyorum..
Ya bayramın 2.günü tuzladan gelirken sahile bağlandım bağlanmaz olaydım gece 23.30 falan yola sanki sis çökmüş mangal dumanından önümde sürekli boş park yeri görüp aniden fren yapan araçlar elinde semaver veya mangalıyla karşıdan karşıya geçen insanlar fırlıyordu bu olay her yaz oluyor![]()
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
05' 34 PY 777 - s2000
05' 34 CCS 05 - s2000
08' 34 MOF 34 - s2000
07' 34 HZ 3005 - Evo IX
04' 34 TB 2314 - E46 M3
Ne kadar elitsiniz öyle ya![]()
Kimse kimseye sahilde mangal yakamazsın burada yasak bilmem ne demek zorunda değil. Kimse karışamaz buna yani. Bu ülkede de yemez o zaten. Kültürden, gelenek görenekten dolayı.
He öküz gibi kaldırımı kapatıyorsa, bisiklet yolunu kapatıyorsa en yakın zabıtaya bildirirsiniz gerekli cezayı keser. Trafik oluyorsa trafik şubeye başvuruda bulunursunuz çözümü bulunur, bla bla bla...
İmza toplayıp belediyeye iletseniz ne olacak? Belediye başından savmış sizi belli ki. İmza toplayın bakarız demek bildiğin başından savmak yani![]()
İmzalarım imzalamasına ancak bir şey olacağını sanmıyorum. Hele ki change.org üstünden.
otların içinde mangal yapan yolda mangal yapana zabıta güvenlik zaten karışıyor
valla ben sahilde mangal yakmayı seviyorum imzalamam![]()
Her köyden gelen burada köyde yaşadığı gibi yaşamaya çalışırsa sonuç bu oluyor. Bizim milletin şehirleşmeye alışması daha kaç sene sürecek merak ediyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)