User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
34 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Klima Hakkında ACİL

İzzet Göçmen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Klima Hakkında ACİL

Kusura bakmayın acil biraz,Yarına almamız gerekli Evdeki klimalarımızın miyadi doldu artık.

2.500 TL Civarinda 12.000 BTU klima ne alabiliriz..Isıtma sogutma önemli mitsubishi geciyor aklımdan ama..

korkmazz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir klimacı olarak söylüyorum kesinlikle mitsubishi inverter alın

_FrKn_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İmkan varsa tabi ki mitsubishi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı korkmazz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir klimacı olarak söylüyorum kesinlikle mitsubishi inverter alın
    Peki söyle bi soru daha sorayım baymak klimamız vardı 10 12 yıllık E4 arızası verdi baktırdık gaz kalmadıgını söyledik ki yoktuda kapanıp duruyordu simdi bastırdık klima en altta bile olsa 28 29 dereceden asagı inemez oldu Ki e4 arızası kompresör diye geciyor..

Muhakakk mıtsubishi alıcam evimiz 120+ tüm kapıları acıp sogutmayı planlıyoruz zaten bundada öyle yapıyorduk yarıyolda bırakmasını istemiyorum model ne örerirsiniz. Cok soru sordum kusura bakmayın

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Toshiba mitsu alarko carrier gerisi teferruat

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu samsungun üçgen şeklinde çıkardığı dijital inverterlü dediği klimalar nasıldır? fiyatları çok uygun samsung dediği gibiyse de çok ekonomik.. inverter klima soğutmada 12 saat çalışsa ay sonu faturaya ne kadar etki eder?
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

Canselmo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mitsubıshı alın pahalı ama en iyilerden iyisi
    Elleme Sekelesin...

Korollacı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence yerlı marka alın vestel mesela neden hıc kımse vestel onermıyor cok mu dandık bızım dukkanda var gayet memnunuz vede ucuz
    Gülümsemesini Bilmeyen Tükkan Açmasın
    KARS Atasözü..

can2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    klima mitsubishi inverter
    araba da evo alın
    05' 34 PY 777 - s2000
    05' 34 CCS 05 - s2000
    08' 34 MOF 34 - s2000
    07' 34 HZ 3005 - Evo IX
    04' 34 TB 2314 - E46 M3

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ofisin tüm yerinde mitsubishinin klimaları var tüm gün 8-18 deli dana gibi çalısıyor banamısında demeden titreticek kıvama getiriyor hergün
    1881 - 193

can2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ofisin tüm yerinde mitsubishinin klimaları var tüm gün 8-18 deli dana gibi çalısıyor banamısında demeden titreticek kıvama getiriyor hergün
    adeta görsel bir şölen mi
    05' 34 PY 777 - s2000
    05' 34 CCS 05 - s2000
    08' 34 MOF 34 - s2000
    07' 34 HZ 3005 - Evo IX
    04' 34 TB 2314 - E46 M3

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı can2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adeta görsel bir şölen mi
    buzsal sölen
    1881 - 193

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daikin de iyidir. Şirkette daikin var maşallahı var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daikin veya Mitsu arasındayım 2 bayiye gidip bu işi bitirmem lazım bu gün sıcaklardan uyuyamıyorum Servis kalitesi cok ama cok önemli karsımda muhattap bulmam lazım bi sorunda.

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    132 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    12000 BTU ile 120+ evi nasıl soğutuyorsunuz ben oraya takıldım

Olsun olsun 30 m2 falan yeri etkili şekilde soğutur ancak.

Dükkanda SEG var 2 senedir çatır çatır çalışıyor, evde de market işi blueline var o da işini yapıyor fazlasıyla.

İyisi olsun bütçe de sorun yok derseniz herkes yazmış mitsubishi noktayı koyar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Korollacı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence yerlı marka alın vestel mesela neden hıc kımse vestel onermıyor cok mu dandık bızım dukkanda var gayet memnunuz vede ucuz
    Ögrencilik dönemimde fabrikasında 1 ay calısmak gibi bi hata yapmıstım lanet olsun hayatta ne kapımdan iceri alırım nede alcak olana tavsiye veririm.Baymak kullanıyorduk astarı yüzüne gecti randuman vermemeye basladı hicbir zaman muhattap bulamadım karsımda gelen elektirik faturalarıda cabası. 2 ucuz klima alıp sürekli az calıstırcagıma Fatura yönünden cok yakıcak zaten 1 tane pahalı alıp A++ Seklinde hiç kapatmayı düşünüyorum yaz ve kıs gerekli ısınma ve sogutmayı klima ile yapıyoruz ***** ege pek soguk olmaz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alınabilecek klimalar arasında benim gözümde:

1) Panasonic Etherea 3200tl peşinde pazarlıkla 2900tlye fln bulursun (klimaların arasında en temiz havayı sunan gerçek adam gibi inverter tech)

2) LG prestige (inanılmaz derecede sessiz adeta uçuk derecede ve gerçekten çok iyi bir klima) 2900tlye fln bulabilirsin

3) Mitsubishi nin en alt serileri inverter

4) Daikin Shira

şahsen fikrim şöyle yaşadığınız ildeki elektrik bolca gidip geliyormu? voltaj düşüyormu bakınız ona göre değerlendiriniz eğer ilinizde öyle bir sıkıntı var ise aman ha aman mitsubishiye yaklaşma bile , öyle ayda yılda 1-2 defa gidiyor voltaj hiç düşmüyorsa sorun yok ama eğer voltaj düşüyorsa ana kart yakmasıyla oldukça ünlüdür ve tamiri garantiye girmez yetkili bayii onaylamadıkça, tamiri 400-600tl arası değişiyor kartların.

eğer yaşadığınız ilde servisi ufak bir bayiisi ise Panasonictende LG'dende uzak durun ama eğer iki bayiiler ise 2500tlye alacağınız mitsubishidende Daikindende 10 kat daha iyi klimalar Panasonic Etherea ve LG prestige.

sonuçta biri bir markanın en düşük modellerinden diğeri tersine onun en yüksek modelinden olacak 2500tlye mitsubishiden anca en ama en giriş seviyesi ürünü alırsınzıki oda bence mibutsishishi olur bu Ford Mondeo 2lt dizel ile VW polo 1.2 tdi kıyaslamak gibi bir şey bence.

şahsen Daikindada aynen böyle, Daikindede o fiyata Shira modeli var ki bende evimde bunu kullanıyorum, güzelmi güzel! sessizmi sessiz, adana gibi cehennemde 12lik 26m2 yere yetiyor kışın gayet düzelde ısıtıyor ve ayda 60tl-80tl civarı yakıyor.

ama şahsen LG prestige ile Panasonic Etherea (en son serisi olmasına dikkat et) çalışır halde gördüğümde şok oldum, gayet ama gayet başarılılar LG çok çok daha sessiz panasonictede adeta tertemiz yayla havası hissi var burun kuruması vs gram yok özellikle astımı,alerjisi olanlar için kritik fark bu ve mitsubishide daikinde yok bu özellik.

yani bunları bilmeni istedim, LG deyince milletin aklına BEKO LG ler geliyor harbuki o klima nerde LG nin prestigi nerde alakası bile yok, yada Panasonic millet pek bilmiyorum diyor vazgeçiyor ama inanın hissiyat anlamında çok daha keyifli ve sağlamlık anlamında bir daikin yada mitsubishiden geride değil.

ha daikin yada Mitsubishi mekanik,elektronik anlamında sağlammı? şüpheye bile gerek yok ama eğer süper sessiz olsun,çok abartılı soğutsun, çok az yaksın, havayı çok kurutmasın vs vs dersen yerli üretimi olan yada alt segment olanları değil 12000btuda 5-7 milyar rakamlarda satılanlara bakman lazım derim ki bu sefer LG Panasonic aynı başarıyı yarı fiyatına sunuyor oluyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yarbay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alınabilecek klimalar arasında benim gözümde:

1) Panasonic Etherea 3200tl peşinde pazarlıkla 2900tlye fln bulursun (klimaların arasında en temiz havayı sunan gerçek adam gibi inverter tech)

2) LG prestige (inanılmaz derecede sessiz adeta uçuk derecede ve gerçekten çok iyi bir klima) 2900tlye fln bulabilirsin

3) Mitsubishi nin en alt serileri inverter

4) Daikin Shira

şahsen fikrim şöyle yaşadığınız ildeki elektrik bolca gidip geliyormu? voltaj düşüyormu bakınız ona göre değerlendiriniz eğer ilinizde öyle bir sıkıntı var ise aman ha aman mitsubishiye yaklaşma bile , öyle ayda yılda 1-2 defa gidiyor voltaj hiç düşmüyorsa sorun yok ama eğer voltaj düşüyorsa ana kart yakmasıyla oldukça ünlüdür ve tamiri garantiye girmez yetkili bayii onaylamadıkça, tamiri 400-600tl arası değişiyor kartların.

eğer yaşadığınız ilde servisi ufak bir bayiisi ise Panasonictende LG'dende uzak durun ama eğer iki bayiiler ise 2500tlye alacağınız mitsubishidende Daikindende 10 kat daha iyi klimalar Panasonic Etherea ve LG prestige.

sonuçta biri bir markanın en düşük modellerinden diğeri tersine onun en yüksek modelinden olacak 2500tlye mitsubishiden anca en ama en giriş seviyesi ürünü alırsınzıki oda bence mibutsishishi olur bu Ford Mondeo 2lt dizel ile VW polo 1.2 tdi kıyaslamak gibi bir şey bence.

şahsen Daikindada aynen böyle, Daikindede o fiyata Shira modeli var ki bende evimde bunu kullanıyorum, güzelmi güzel! sessizmi sessiz, adana gibi cehennemde 12lik 26m2 yere yetiyor kışın gayet düzelde ısıtıyor ve ayda 60tl-80tl civarı yakıyor.

ama şahsen LG prestige ile Panasonic Etherea (en son serisi olmasına dikkat et) çalışır halde gördüğümde şok oldum, gayet ama gayet başarılılar LG çok çok daha sessiz panasonictede adeta tertemiz yayla havası hissi var burun kuruması vs gram yok özellikle astımı,alerjisi olanlar için kritik fark bu ve mitsubishide daikinde yok bu özellik.

yani bunları bilmeni istedim, LG deyince milletin aklına BEKO LG ler geliyor harbuki o klima nerde LG nin prestigi nerde alakası bile yok, yada Panasonic millet pek bilmiyorum diyor vazgeçiyor ama inanın hissiyat anlamında çok daha keyifli ve sağlamlık anlamında bir daikin yada mitsubishiden geride değil.

ha daikin yada Mitsubishi mekanik,elektronik anlamında sağlammı? şüpheye bile gerek yok ama eğer süper sessiz olsun,çok abartılı soğutsun, çok az yaksın, havayı çok kurutmasın vs vs dersen yerli üretimi olan yada alt segment olanları değil 12000btuda 5-7 milyar rakamlarda satılanlara bakman lazım derim ki bu sefer LG Panasonic aynı başarıyı yarı fiyatına sunuyor oluyor

LG faworim fakat malesef servisi yok teknosa gibi yerden almak istemiyorum daikin veya mıtsu bakmam gerekli anakart sorununu mitsuya ileticem garanti vermedikleri sürece almayı düşünmüyorum..Tesekkür ederim yorumunuz için

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İzzet Göçmen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    LG faworim fakat malesef servisi yok teknosa gibi yerden almak istemiyorum daikin veya mıtsu bakmam gerekli anakart sorununu mitsuya ileticem garanti vermedikleri sürece almayı düşünmüyorum..Tesekkür ederim yorumunuz için

evet katılıyorum ilinizde LG servisi yok ise uzak durun, Panasonic değerlendirebilirsiniz ama onunda servisi yoksa ondanda uzak durun servis çok ama çok önemli.

bugün 200milyarlık araba alıyorsunuz enjektör yada turbo yiyip servis 2 milyar fatura çıkınca canımı yaktı diyorsunuz. harbuki klimada elektro mekanik ürünlerin en kötüsüdür 2500tlye aldığınız klima evap yer,kompresör yer yada kart yakar çıkar size 600tl masraf o sebeble servis çok önemli.

şahsen ilinizde elektrik bolca gidip geliyorsa voltaj düşüyorsa servis garantiye sokarız dese bile mitsudan uzak durum, kral klimalar ama daikin çift kartken mitsu tek kart ve çok çok hassas voltaj 180e düşsün 240a çıksın hemen yanıyor.

adana bu konuda adeta uzmanlaşmış bir il maalesef özellikle yaşadığım yeni yerleşim olan türkmenbaşı pınar mahallesi civarında inşaat vs bol olunca takır takır mistular kart yakıyor, servis bir kereye mahsus garanti dese bile ikinciye demeyecektir ve 2 yılda 3 kart değiştiren biliyorum

diyorum ya il önemli aynı klimayı izmir ankara istanbulda alsaydım 1sn düşünmez karta böler üst sınıf mitsu alırdım.

ama eğer servisi yaygın ve iyi olsun dersen çift kart olup masraf çıkarmasın dersen bence o halde daikin shiraya yönelmelisin derim,

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)