User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
49 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Evlilik zamani geldi:/ pirlanta yardim

ozan gülle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Evlilik zamani geldi:/ pirlanta yardim

Arkadaşlar ewlilik zamani geldi çatti artik yaş geciyor daha fazla geç kalmadan ilk adimi atayim istiyorum kiz arkadaşima evlenme teklif edicem yeni adet ya tek taş yüzükle ediliyor artik :/ izmir veya istanbul olabilir kuyumcu arkadaşlar yardimci olabilirmi? Fiyatlari nedir ne degildir bilmiyorum gecen yil istanbulda kuyumcular fuariydi sanirim adi fiyatlari uygun gibiydi o sekilde indirimli alabilecegim yardimci olacak arkadaşlar varmi acaba bu isin sonu yok baktigim kadariyla benim 2000 2500 arasi butcem musait acikcasi

blumenberg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    harf harf değişiyor beyazlığına göre, bende g harfi var 1 carat, tanıdıktan aldığım için baya uyguna geldi, yurtdışı imkanı yaratırsanız çok daha karlı olursunuz
    ( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

VW6R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Simdiden hayirli olsun, mutluluklar. Gecen ay bende aynı telaşa kapılmıştım. İnternetten bir siteden aldım tektasi. Sertifika garanti belgesi fatura ve kimliğiyle birlikte hiç bir supriz durumla karşılaşmadan elime geçti. Bu arada internetten sitenin indirim kodunu da bulunca çok sağlam indirimli fiyata aldım reklam olarak algilanmamasi için pm atiyorum site adresini.
    07 DCS 35 2011 Polo 6R 1.2 TDI
    07 DDR 89 2012 Polo 6R 1.4
    07 DBT 98 2013 Polo 6R 1.4
    07 DDZ 05 2014 Polo 6R 1.2 TSI
    07 DJJ 87 2017 TIGUAN 1.4 TSI

anil37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istanbul fatih de ve kapalı carsıda kuyumculuk la ugrasıyorum ıstersen elden geldıgınce yardımcı olmaya calsırm
    StanceWorks
    ------Low is a Lifestyle

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada bu ıs ıcın guvenıcegınız yere gıdın yada guvenebılıcegınız bırısınden alın bunu sertıfıka 5 lira istedıgıını yazdırabılırsın . guven cok onemlı . sadece uluslararası sertıfıka olursa kesınlıkle sertıfıkaya guvenebılırsınız . bunlardada butun uluslararası olanlar degıl sadece HRD ye net olarak guvenebılırsınız arkasından GİA ve İDL gelir. sızın butcenıze gorede alıcagnız bır taşta uluslararası sertıfıka olması cok dusuk bır ıhtımal cunku bu sertıfıkaları cıkartmak cıddı maaliyet . o yuzden guvendgınız yada guvenebılıcegınız bırısınden almanız sızın ıcın daha ıyı olucaktır . ıstersenız ben elden geldıgınce yardımcı olurum.
    StanceWorks
    ------Low is a Lifestyle

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı blumenberg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    harf harf değişiyor beyazlığına göre, bende g harfi var 1 carat, tanıdıktan aldığım için baya uyguna geldi, yurtdışı imkanı yaratırsanız çok daha karlı olursunuz
    Yurt disi imkani var ama hatun gidiyor thy de calisiyor onami aldirsak arkadasin kiz arkadasina aldiriyoruz sen begen hayatim diye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ozan gülle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yurt disi imkani var ama hatun gidiyor thy de calisiyor onami aldirsak arkadasin kiz arkadasina aldiriyoruz sen begen hayatim diye
    sanki pek etik olmaz
    StanceWorks
    ------Low is a Lifestyle

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı anil37 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada bu ıs ıcın guvenıcegınız yere gıdın yada guvenebılıcegınız bırısınden alın bunu sertıfıka 5 lira istedıgıını yazdırabılırsın . guven cok onemlı . sadece uluslararası sertıfıka olursa kesınlıkle sertıfıkaya guvenebılırsınız . bunlardada butun uluslararası olanlar degıl sadece HRD ye net olarak guvenebılırsınız arkasından GİA ve İDL gelir. sızın butcenıze gorede alıcagnız bır taşta uluslararası sertıfıka olması cok dusuk bır ıhtımal cunku bu sertıfıkaları cıkartmak cıddı maaliyet . o yuzden guvendgınız yada guvenebılıcegınız bırısınden almanız sızın ıcın daha ıyı olucaktır . ıstersenız ben elden geldıgınce yardımcı olurum.
    Tavisyelerin icin tesekkurler haftaya istanbula yerlesiyorum mutlaka almadan ugrayacagim yanina peki benim ayirdigim butce dusukmudur hic bi bilgim olmadiginda soruyorum acikcasi aklimda zen diamond gibi markalardan almak vardi gerci hic fiyatlarini arastirmadim butce yeterlimidir yoksa arttirmam mi gerekli

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zen diamon atasay diamond buralardan markalı yerlenden alacagın ornek verıyorum 10,000 liralık yuzugu dısarıdan rahatlıkla 5,000 6,000 lira gıbı alabılırsın tanıdıgın var ise . marka bu işte pek geçerli değil. soyle solıyım daha gecen gun yakın bı arkadasıma 0,54 ct H vs2 yuzuk verdım 3800 liraya bı arastırın bu paralara böyle bır yuzuk almak pek kolay degıl . piyasda 5,000 liralık atasay zen markalı yerlerde ise 7,000 8,000 liralık bır yuzuk
    StanceWorks
    ------Low is a Lifestyle

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    guzel bır taş ıster isen 2,000 liraya 0,25 ct taş alabılırsın biraz taşın kalıtesı dustukce taş buyur ( rakam olarak 2,000 2,500 tl olarak sabıt bakar isek)
    StanceWorks
    ------Low is a Lifestyle

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tabııkıde buyur gel benden alıp almaman hıc onemlı degıl gel tanısalım çayımı iç
    StanceWorks
    ------Low is a Lifestyle

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    guzel bır taş ıster isen 2,000 liraya 0,25 ct taş alabılırsın biraz taşın kalıtesı dustukce taş buyur ( rakam olarak 2,000 2,500 tl olarak sabıt bakar isek)
    O zaman butceyi artiracagim biraz daha kesinlikle ugrayacagim geldigimde yanina

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence cok da arttırma yarın oburgun yıldonumunde flan bıraz daha buyuugunu alman gerekıcek ondan ılerde problem yaşama sonra
    StanceWorks
    ------Low is a Lifestyle

rebel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tasin kalitesini biz nasil anlicaz yada hatun ? Evlencek olanlar buraya akin eder simdi. Yurt disindan ocakta donuxez ve supriz nisan dusunuyorum. Nisan öncesi evlenme teklifi lazim . Guzel bi evlilik teklifi hazirlamak lazim izmirde. Tek tasi neye gore seçmek lazim ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sız anlıyamazsınız tasın kalıtesını cok kotu bı taş olursa anlarsınız ancak sarımtırak ve buzlu bı goruntu olusur cok kotu taşta onun harıcınde ınce detayları anlamanız ımkansız . dedıgım gıbı uluslararası sertıfıka yada guvenle olabılcek seyler
    StanceWorks
    ------Low is a Lifestyle

alihan_27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sız anlıyamazsınız tasın kalıtesını cok kotu bı taş olursa anlarsınız ancak sarımtırak ve buzlu bı goruntu olusur cok kotu taşta onun harıcınde ınce detayları anlamanız ımkansız . dedıgım gıbı uluslararası sertıfıka yada guvenle olabılcek seyler
    +1
    Uluslararası sertifika çok önemli. Dünyanın neresinde olursan ol, internetten 5 dakikada bilgilerine ulaşabilirsin ve kolayca paraya dönüştürebilirsin.
    Sertifikalı taşlarda rengini sınıfını vs belirten lazer imzalar olur gözle görülmez, büyüteçle okunur. Onun haricinde bu işlerle haşır neşir olmayanlar gözle kalitesini anlayamaz.
    Çok teferruatı var kesim şekline göre bile fiyat değişir. Yani çok ucuza pek yanaşmamak lazım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alihan_27 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +1
    Uluslararası sertifika çok önemli. Dünyanın neresinde olursan ol, internetten 5 dakikada bilgilerine ulaşabilirsin ve kolayca paraya dönüştürebilirsin.
    Sertifikalı taşlarda rengini sınıfını vs belirten lazer imzalar olur gözle görülmez, büyüteçle okunur. Onun haricinde bu işlerle haşır neşir olmayanlar gözle kalitesini anlayamaz.
    Çok teferruatı var kesim şekline göre bile fiyat değişir. Yani çok ucuza pek yanaşmamak lazım.
    yanı detayları buraya yaz yaz bıtmez bende kısace bı ozet gectım
    StanceWorks
    ------Low is a Lifestyle

merttepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kemeraltında (kuyumcular çarşısında) aziz gems var. pırlanta uzmanı.
    Selamımı söyle, bir fiyat al. Ben ondan yaptırdım herşeyi.

Korollacı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende gecen sene kocak goldan aldım hanıma tektas. satıcı arkadas abı bu tas buyuk ama fıyatı ucuz normalde 2700 tlden assagı olmazdı suan 2100 dedı neden ucuz dedıgımde ıse bız bu tası alırken ucuza almısız o yuzden bırazda ındırım yaptı vur assagı tut yukarı zorla 1700 tlye aldım. bana sertıfıka falan verdı kocak gold yazan. ıstedıgın kocak gold magazasında bozdurabılırsın dedı normalde %25 ucuza bozuyoruz tası ama sen bozdursan bıle tas buyuk oldugu ıcın fazla bı zararın yok dedı. hanım bı ara sormus normal bı kuyumcuya 400 tlye bozarız demıs bende bos ver o kuyumcuyu kocak golda sor dedım oylece kaldı. sımdı sızın burda sertıfıka ıcın yazdıklarınızı gorunce bıraz kıllandım acıkcası. anlamıyoruz dıye bıze cakma tas falan vermesınler nasıl anlarım gercek pırlanta oldugunu ?
    Gülümsemesini Bilmeyen Tükkan Açmasın
    KARS Atasözü..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)