arkadaşlar linea 1.3 95 ps 40 bin km de bakımlı aynı şekilde arkadaşın megane 1.5 dci sedan 80 hp 70 binde bakımlı roll drag denemeleri ne olur bir fikir yürütürmüsünüz.
arkadaşlar linea 1.3 95 ps 40 bin km de bakımlı aynı şekilde arkadaşın megane 1.5 dci sedan 80 hp 70 binde bakımlı roll drag denemeleri ne olur bir fikir yürütürmüsünüz.
Kilo beygir orantısıyla linea yürür bence de, hacim zaten çok farklı sayılmaz.
Fiat's Are Faster Than You Think!
megane toklatlar linea yı.
chipli 65lik clio 80 lik meganela hemen hemen aynı gidiyo ordan yola çıkarak geçen bi linea sürdüm linea tokarlar gibime geliyor![]()
Araçlar fabrikadan çıktığı gibimi? Büyük jant geniş lastik varsa, olan kaybeder ikiside orjinalse linea az farkla alır
biz de sıkıntıdan şirket araçlarını denedik 1.5 dci yeni sümbül çok deli dumrul giden bir araç acaba linea 1.3e napacak diye
3. vites 80 linea kafa çıkartıyor 1 boy önde
3. vites 70 sümbül kafa çıkartıyor uzunda 140 gibi linea yakalıyor.
ilginç olan linea büyük motorlu araçlar gibi üst devir ve yüksek sürat seviyor 1.5 dci ye göre
Hayatımızda aksiyon eksik işte denediğimiz araçlara bak![]()
1.5 dci 65 90 bg bandındaki motorların özelliği o aslında. Alt devirleri çok canlı buda yakıt tasarrufu sağlıyor 2000 deviri geçmeden 5.vitese kadar atmak mümkün.
Linea mesela yanlış hatırlamıosam 2250 ye kadar acaip hantal ondan sonra bi anda geliyor.
bu makineler tasarruf amaçlı oldukları için altların canlı olmasını seviyorum
Doğru, linea çok hantal diye kimse kullanmak istemiyordu zaten ona binaen denedik.
Yürüdüğünü hissedebilmek için baya benzinli gibi devirlerde vites atmak gerekiyor lineada.
Sümbül 3 ler ekonomi amaçlı kullanılmaya devam edilsin bence de; dün panik fren yaptım aracın kıçı yanıma geldi; nasıl topladım Allah bilir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)