User Tag List

Sayfa 1/5 123 ... SonSon
83 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: yazlim yaptiricam hangi firmayi onerirsiniz ?

metin_1989 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question yazlim yaptiricam hangi firmayi onerirsiniz ?

merhabalar abilerim 2012 model corsa d 1.3 cdti 75 bglik aracim var bugun icinde yazilim yaptirmak istiyorum onerdiginiz firma varmi ? kendi capimda arastirdim biri 105 diyor biri 95 diyor biri 100 olur diyor hepside ayni fiyat nereye gideyim kim yardimci olur istanbuldayim burdan aldigim sonuca gore hemen gidicem hem tasarruf hemde performansim olsun istiyorum kendimiz oto tamirciyiz akinsalda simdi aracim bakimdan cikti hazir bakimliyken yazilimida olsun istedim onerilerinizi bekliyorum simdiden tesekkurler

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı metin_1989 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhabalar abilerim 2012 model corsa d 1.3 cdti 75 bglik aracim var bugun icinde yazilim yaptirmak istiyorum onerdiginiz firma varmi ? kendi capimda arastirdim biri 105 diyor biri 95 diyor biri 100 olur diyor hepside ayni fiyat nereye gideyim kim yardimci olur istanbuldayim burdan aldigim sonuca gore hemen gidicem hem tasarruf hemde performansim olsun istiyorum kendimiz oto tamirciyiz akinsalda simdi aracim bakimdan cikti hazir bakimliyken yazilimida olsun istedim onerilerinizi bekliyorum simdiden tesekkurler
    Özel mesaj attım kardeşim.
    Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
    Golf 8R / 48.40 @Körfez
    Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben de attım
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mehmet Gazihan ı tavsiye ederim. En azından yaptığı işlerin arkasında duruyor bence.

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ozel msg a gerek yok kendın arastırıp referanslara gore yazılm yaptıracagın fırmayı secebılırsın

herkes yazılım yapıyor hatta ankara da cıg koftecıler bıle clone cıhazları ıle bısıler yapmaya calısıyor

dedıgım gıbı arastırıp en fazla referansa sahıp fırmayı secersen sorun yasamazsın

Satış Bölümü Sorumlusu Yogi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    40 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Dr.ECU

Maslak

Telefon : 0(212) 328 00 42

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

bir söz var bilirmisiniz bilmem, AMERİKAYI YENİDEN KEŞFETMEYE GEREK YOK diye ,

lafın kısası şu kardeşim ben burda birşeyler yazsam hemen arkadaşlar yooo öyle olurmu, yooo ben bilmem kaç kmdir tersini yapıyorum sıkıntı çıkmadı vs vs diyecek o sebeble herhangi bir yorum yazmayacam.

ama diyeceğim şu, her zaman ali ustayı, onur abiyi, köşedeki tuningciyi geççç.

yazılımın kralını motorun sağlık kriterleri göz önünde bulundurularak yapan nadir firmalar arasında SUPERCHIPS gelir, öyle hadi bas enjektöre basıncı,valflerin açık olduğu süredeki püskürtme süresini uzat, bas turboya basıncı değil bu adamlar.

bu adamlar ne yaptığını gayet iyi bilen insanlar ve bence bakın onlar spesifik olarak aracınıza kaç hp uygun görmüşler ona göre yaptırın derim sizede.

2 sene önce 1.5 dci 90hp lik clio 4 üne 125hp lik yazılım atan arkadaşıma ulan napıyorsun bak superchips en fazla 109hp uygun görmüş vardır bir bildikleri dediğimde dinlemedi.

http://www.superchips.co.uk/search?m...5&variant=2811

aynı araç 60bin km içinde turbo ıslığı yapar oldu,baskı balata yedi, dizel partiküler filtresi arızası verdi bu sene aracı sattı yaptırdığına bin pişman olarak.

eminim aynı arkadaş abanıp 90hp araçtan 125hp değilde superchips gibi 110hp civarı bir şey alsaydı gram sıkıntı çıkmazdı.

eğer bakmak isterseniz buda sizin araca uygun görülen değerler,unutmaki bu değerler yeni araç için üstelik yurtdışındaki kaliteli yakıt ile onuda hesaba katın, bence 75hplik araçtan %40 fazla ile 105 hp almak sadece kaşınmak demektir, 90hp gayet makul olur derim.

http://www.superchips.co.uk/search?m...6&variant=2553

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mutla evet herkez yazılım yapıyor fakat ben net bır guc ogrenemedımkı dr ecuya sıtemız uzerınden msj attım gelen cwp 103 bg aradım sordum 90 beygır dıyor megachıp sıtesınde aynı araca sahıp bır araca yapmıs 95 bg vermıs arıyorum 90 dıyor telefondamı degısıyor bı bgler anlamadım o yuzden sızlere sormak ıstedım

can2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mehmet Gazihan ı tavsiye ederim. En azından yaptığı işlerin arkasında duruyor bence.
    diğer yazılımcılar durmuyo mu ?
    05' 34 PY 777 - s2000
    05' 34 CCS 05 - s2000
    08' 34 MOF 34 - s2000
    07' 34 HZ 3005 - Evo IX
    04' 34 TB 2314 - E46 M3

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Dr.Ecu, Ecufast, Pschiptuning, RSA, Vmax, Megachips, Booster vb belli başlı işlerini düzgün yapan firmalardan hangisi size yakın ve size uygun olacak ise konuşup yaptırmanız. Sorun yaşamazsınız.
    23'' Tesla Model Y Performance
    23" Fiat 500e LaPrima

Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

yilmazcatalbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Başıma gelen bir olayı anlatayım sen zaten anlarsın kardeşim. Önce senin gibi bilgi almak için yazılım yapan bir firmaya özel mesaj gönderdim cevap gelmedi. Sonra aradım ille de randevu dediler tamam dedim. Telefondan beygir vermek kolay olduğu için yazılımı yapınca araçtan aynı beygir sağlıklı bir şekilde gelmedi. Sonra bir kaç kere danışmak için aradığımda telefonlara bakılmadı vs. vs... Özetle işin arkasında önünde yanında durmak yetmiyor kardeşim aynı zamanda seninle ilgilenen bir firmaya yaptır pişman olma.
    Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    235 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende pm atacaktım az kalsın zor tuttum kendimi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    soyle birsey sorayim birde ben x bir firmaya yaptirdim yapilan islemden kaynakli olarak aracta olusabilcek sorunla ilgili daha sonradan garanti veriyormu acaba ?

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    soyle birsey sorayim birde ben x bir firmaya yaptirdim yapilan islemden kaynakli olarak aracta olusabilcek sorunla ilgili daha sonradan garanti veriyormu acaba ?
    Bu garantiyi kimse vermez sana. Yazılımdan sonra dynoda motor kıranlar oldu.

Keyfi yaptırıyorsunuz yazılımı. Garanti istiyorsanız üreticinin sözünden çıkılmaması gerekiyor.

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    garanti olayı hikaye hatta problem çıkınca arabadan yazılımına toz kondurmayanlar da var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı can2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    diğer yazılımcılar durmuyo mu ?
    Diğer yazılımcılar ile bir tecrübem olmadı. Zira onlarla ilgili bir cümle de kurmadım.

Mehmet ile bir iki dirsek temasım ve zamanında Başel Chip Tuning ile iş yaptım. İki esnafla da ticaret yapılır bence.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazılım iyidir zihni açar
    05' 34 PY 777 - s2000
    05' 34 CCS 05 - s2000
    08' 34 MOF 34 - s2000
    07' 34 HZ 3005 - Evo IX
    04' 34 TB 2314 - E46 M3

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Diğer yazılımcılar ile bir tecrübem olmadı. Zira onlarla ilgili bir cümle de kurmadım.

Mehmet ile bir iki dirsek temasım ve zamanında Başel Chip Tuning ile iş yaptım. İki esnafla da ticaret yapılır bence.
    anladım, "en azından yaptığı işlerin arkasında duruyor" diyince bi gönderme gibi mi oldu dedim
    05' 34 PY 777 - s2000
    05' 34 CCS 05 - s2000
    08' 34 MOF 34 - s2000
    07' 34 HZ 3005 - Evo IX
    04' 34 TB 2314 - E46 M3

Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı can2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anladım, "en azından yaptığı işlerin arkasında duruyor" diyince bi gönderme gibi mi oldu dedim
    Yok, yok yanlış anlaşılma olmasın

Başka firma / kişilere yazılım yaptıran koşturan arkadaşlarımız da var. Sorun her araçta her firmada yaşanabilir.

Benim anlatmak istediğim: Vaad edeceği güç 5-10 hp vs. az olur, parası pahalı olur (c firmaya göre) gibi detaylara takılmasın. Yaptığı işin arkasında durmuşluğunu görmüşlüğüm / duymuşluğum var.

Hatta burada hepberaber okduğumuz konular da oldu.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)