User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
38 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Canlı Bomba Alarmları

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Canlı Bomba Alarmları

Arkadaşlar selam,
    Haberlere göz atarken gördüm. ***** ortalık pek tekin değil ya kaos ortamı yaşatılmaya çalışılıyor yada gerçekten durumlar çok kritik.
    Bir süre kalabalık yerlerden ve doğu bölgesinden uzakta olmakta fayda var. İşim gereği bir çok ile gitmem gerekiyor. Yarın da 2 günlüğüne Mardin'e gideceğim ama tırsmadım değil.
    Bilgilendirme konusudur. Hassasiyetinizi biliyorum lütfen cezaya sebep olacak yorumlar yapılmasın.

http://www.mynet.com/haber/yasam/mit...risi-1938095-1

http://www.mynet.com/haber/guncel/is...zisi-1938359-1

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Bende kocaelinde bir halt bekliyorum ama inşallah olmaz 3 gün dür her gün farklı canlı bombayım ben diye gezinen kadınlar çıkıyo piyasaya milletin yavaşça güvenin kırıyolar gibime geliyo allah sonumuzu hayır etsin.
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

can2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.sabah.com.tr/yasam/2015/0...ulansi-kacirdi

adam bugun canlı bombayım ben diyip ambulansı kaçırmış beykozda
    05' 34 PY 777 - s2000
    05' 34 CCS 05 - s2000
    08' 34 MOF 34 - s2000
    07' 34 HZ 3005 - Evo IX
    04' 34 TB 2314 - E46 M3

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben en çok Marmaray'dan tırsıyorum, şu sıralar karşı tarafa işim düşerse Marmaray en son alternatif benim için.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MBuğra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben en çok Marmaray'dan tırsıyorum, şu sıralar karşı tarafa işim düşerse Marmaray en son alternatif benim için.
    marmaray ve metrobus ciddi anlamda tehlikeli su siralar
    ocları oyları toplama derdine dusmus belli ki tsknın sitesine giriosun 1 günlük haberlerin sonu gelmiyo
    05' 34 PY 777 - s2000
    05' 34 CCS 05 - s2000
    08' 34 MOF 34 - s2000
    07' 34 HZ 3005 - Evo IX
    04' 34 TB 2314 - E46 M3

arfkrlngc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Samsunda da böyle bir olayla karşı karşıyayız. Emniyet güçleri tüm kahveleri cafeleri didik didik arıyor. Allah hidayet versin diyelim . Toplu taşımalardan ve metrolardan uzak durmak tüm vatandaşlar için en hayırlısı olsa gerek.
    Daha büyük bir akvaryuma geçince, kendini okyanusta zanneden balık kadar aptal olmayın. Gerisi hallolur
    Renault Sport 172 / 55 RS 395

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Antalyadada yapılmış bir alarm ama doğrumudur yanlışmı bilinmez
    DR. OWL

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    132 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu Süleyman Şah türbesindeki gerekirse suriyeye 4 adam gönderirim muhabbetinden sonra (Sözler Hakan Fidan'a ait)

https://www.youtube.com/watch?v=T2e99Vi1PWw

Her şeyin olabileceğine inanıyorum.

1-) Hükümeti kurdurtma
    1-) Algı yönetimi yap
    3-) Ülke hükümetsiz kaldı senaryosunu oyna
    4-) Karışıklık çıksın bundan nemalan.
    5-) Çözüm süreci muhabbetine canlı bombalar patladı istikrar gitti de HDP oylarını çal.
    6-) Göstermelikte olsa iki uçak kaldır manşetten xx vuruldu bilmem nekadar terorist öldürüldü de milleyetçi oyları çal.
    7-) Diğer taraftan biz hükümet kurmak için gerekli adımları attık muhalefet istemezükçülük yaptı diye ortalarda dolaş.
    8-) istikrar için tek parti hükümetinin gerekçe olduğunu topluma empoze et.
    9-) Hükümet kurulmadı erken seçime gidelim de tek parti iktidarı olma yolunu kendine aç.

Ben baktıkça bunları görüyorum, ya ben yanlış bakıyorum ya da insanların baktıkları nokta yanlış.

Biri yeşillendirsin eksik isek kendimizi güncelleyelim.

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Isim işim gereği turkiyedeki her ile gidiyorum ve bunlarin icinde dogu illeride var. Ya arkadaslar siz saniyormusunuzki bu olaylar yeni cikti bunlar azitti. gecen sene antakyada olmadimi canli bomba ? Beyaz mibibusle geldiler bir ilceyi patlattilar millet öldü. Ne cabuk unuttunuz bu olayi. Ozaman hukumet yokmuydu ? Vardi. Ne yapti ? Yayin yasagi koydu. BIrakin allah askin!, bu ortam hep boyleydi. Sadecr kimse konusmuyordu konustrmutordu.
    74 model sehpa...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    05' 34 PY 777 - s2000
    05' 34 CCS 05 - s2000
    08' 34 MOF 34 - s2000
    07' 34 HZ 3005 - Evo IX
    04' 34 TB 2314 - E46 M3

Rec.O - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abilerim kardeşlerim, Aksaray ilinde canlı bomba paniği diye gazete haber yaptılar buraya kadar herşey normal.

Daha sonra ise, bomba şüphesi olan aracları kontrol etme edasıyla, modifiyeli araçların &70 inin app plakaların cam filmlerini eksozlarını söktüler.. Mühürlü app leri söktürürken de bu plakayı yapanların kökünü kazıycam diyor polis beyler Bomba patlasa, bombacı aransa modifiyeli araçları durduruyorlar ne cektik be..

Bomba olayı için fazla yorum yapıp agzımı bozmak istemiyorum düzen belli şu an...

Draniela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Rec.O Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abilerim kardeşlerim, Aksaray ilinde canlı bomba paniği diye gazete haber yaptılar buraya kadar herşey normal.

Daha sonra ise, bomba şüphesi olan aracları kontrol etme edasıyla, modifiyeli araçların &70 inin app plakaların cam filmlerini eksozlarını söktüler.. Mühürlü app leri söktürürken de bu plakayı yapanların kökünü kazıycam diyor polis beyler Bomba patlasa, bombacı aransa modifiyeli araçları durduruyorlar ne cektik be..

Bomba olayı için fazla yorum yapıp agzımı bozmak istemiyorum düzen belli şu an...
    buna gülerim ama ben yuh yani
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

Draniela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada sabah Bursa emek için öyle bir haber görmüştüm ama şimdi bulamadım.
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla abilerim kardeşlerim iki gündür Antep'te vızır vızır tomalar akrepler dolaşıyor gece saatlerınde ve sabah ezan vakitlerinde çok karşılaştım Allah yardımcıları olsun cok zor bi döneme dogru gidiyoruz bu belli ve ortada.

zgnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla bence terör diye bişi yok, terörü varmış gibi gösterip kullanan devlet büyükleri var. Mesela şuan ki durum hükümet yok, barış süreci akp doğudan çıkamadı diye bitti. Heryer'de kaos var, canlı bombalar falan filan bir iki hafta sonra çıkıp diyecekler biz olmadığımız için böyle oldu hoopp erken seçimde oyları koyucaklar.

Ayrıca bu terörü bütün dünya liderleri destekliyor, mesela amerikayla bi konuda anlaşamadık akşamına doğu'da 10 şehit. Demek istediğim bütün ülkelerin terörden çıkarı var.

Çok kirli bi dünyada yaşıyoruz amk ve 3. Dünya savaşı çıkmadanda bu dünya düzelmez..

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şirinevlerde üzerinde bomba yüklü bir kadın etkisiz hale getirilmiş bu gün. Haberlerde vs çıkmadı ama ülke çok garip bir yer haline geldi Allah sonumuzu hayır etsin. Şerefiyle cephede adam gibi savaşmaya götü yemeyenler her zaman ki gibi masumun canıyla strateji oluşturmaya çalışıyor...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    C.başkanı yine niye en olmadık en civcivli zamanda yurtdışına alakasız ülkelere gidiyor? Gelişmelerle ilgili bakıyorum da sanırım pek bir demeci basın açıklaması falan olmadı hiç.
    Bir de o kadar karmaşa kaos zemini var bir tane yönetici de çıkıp halkı rahatlatmaya uğraşmıyor. Bu ihbarlar yalancı bomba haberleri vs yakında insanlar gölgesinden korkar hale gelecek. Hedeflediklerine de ulaşacaklar haliyle

vectra-tuner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fdoganb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    C.başkanı yine niye en olmadık en civcivli zamanda yurtdışına alakasız ülkelere gidiyor? Gelişmelerle ilgili bakıyorum da sanırım pek bir demeci basın açıklaması falan olmadı hiç.
    Bir de o kadar karmaşa kaos zemini var bir tane yönetici de çıkıp halkı rahatlatmaya uğraşmıyor. Bu ihbarlar yalancı bomba haberleri vs yakında insanlar gölgesinden korkar hale gelecek. Hedeflediklerine de ulaşacaklar haliyle
    Boşuna gideceğini sanmam, ÇİN den hava savunma sistemleri vs. İhale yapıldı epey bi sürüncemede kaldı , gitmesinin mutlaka bir nedeni vardır..
    Ülke ne durumda farkındadır herhalde

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Suan mardindeyim. Kiziltepe yakinlarinda sayilirim. Genel olarak sikinti yok ama cok polis var. Oteller cevik kuvvet dolu. Buradakilerle konustum gece sikintili oluyormus. Surekli atis sesleri flan geliyor diyorlar. Avmlere ve bazi noktalara gidilmemesi konusunda mesaj atmislar emniyetten. İnsanlar tedirgin plakalarini sakliyorlar acil is olmadikca disari cikmiyorlar. Umarim kisa zamanda cozulur bu kaos ortami.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)