User Tag List

15 sonuçtan 1 ile 15 arası

Konu: İzmir Balçova Media Mark Rezaleti

Ae86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

İzmir Balçova Media Mark Rezaleti

Geçtiğimiz salı günü İzmir Balçova Media Mark mağzasından klima satın aldım.Karşıkaya perşembe günü teslim ederiz dediler.Perşembe gece vardiyasında olduğum için müşteri hizmetlerini arayıp teslim edecek kişilerin telefonunu istedim vermediler.Perşembe akşamüstü saat altıda aradılar teslim etmek için.İşte olduğumu cuma öğlene kadar getirmelerini istedim.Sabah servileri yokmuş öğleden sonra teslim ediyoruz dediler.Bende not alın cumartesi yani bugün beş altı arası teslim etsinler tamam beyfendi not aldık.Bugün saat üçte telefon yarım saat sonra geliyoruz.Not alınmıştı akşamüstü gelecekti not yok beyfendi...Saydırdım bir güzel arkadaşımın telefonunu ve adresini verdim.Arkadaşım bir saat bekliyor durumdan gecikmeden şüphelenip arıyor başka isme başka adrese teslim etmişler.Ordan alıp tekrar geri getirdiler.Ben böyle rezil bir firma görmedim aman uzuk durun.

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim ülkede işini severek yapan yok ki, normaldir. Cahil, kıt zekalı biridir o telefonda montaj ve teslimat işlerini organize eden kişi. Pek şaşırtıcı değil, çoğu firma aynı Türkiye'de.

R.I.P - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu tip servis montaji gerektiren cihazlari bayiden almayi tercih ediyorum. henuz bu seviyeye gelemedigimizi dusundugumden bu gibi durumlarda saydirabilecek bi yer olmasi ise yariyor

İzzet Göçmen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 ay önce klima konusu acmıstım baymak kullanıyrdum arıza verdi cagırdım geldiler yaptılar sözde olmadı param bosa gitti saydım sövdüm klimayi cöpe attım daikin aldım fiyati vs bırakın tek istedigim karsımda muhattap bulmaktı 1 saat konustuk dedikleri saatte geldiler,ee klima var burda söküm parası dediler vermiyorum dedim aradım aldıgım yeri byle böyle merak etmeyin biz karsılıcaz dediler bütün islemleri yaptılar ve gittiler ... karsında muhattap bulmak önemli gecmiş olsun

Çöllü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ciddiyet yok ciddiyet..

Kanalizasyona Gaz maskesiz girip metan Gazından ölenemi, İskele demirlerinin altında Betonda kalarak can verenimi, Su Havuzunda Saçı Motora takılıp Boğulanımı..

Ne alaka diyeceksiniz..

Küçüğünden büyüğüne, en basitindan en zoruna kadar Yapılan hiç bir işte ciddiyet olmazmı lan bi Ülkede..

Lan alt tarafı kargo yahu, adresi bul malı ver.. Beceremiyecek nesi var bu işin.. Ha orda 100 tane teslim olabilir 1 gün içinde.. Gayet doğal sende ona göre planlama yaz hatırlatma yaz.. Yok abicim ciddiyet yok, berberinden mühendisine herkes yaptığı işi tek eliyle dötünü kaşıyarak yapıyor..

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    asgari ücretle eleman çalıştırma çabasında oldukları surece hizmet sektorundeki büyük firmalar dahil hiçbirinden kalite sozde durma vs beklemeyin

çalışanların iş kalitesi bitti ,eskisi gibi değil artık , işin garibi gerçekten duzgun elemanda bulunmuyor herkes yatıyım ama para kazanıyımın peşinde

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

zOnstyLe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    asgari ücretle eleman çalıştırma çabasında oldukları surece hizmet sektorundeki büyük firmalar dahil hiçbirinden kalite sozde durma vs beklemeyin

çalışanların iş kalitesi bitti ,eskisi gibi değil artık , işin garibi gerçekten duzgun elemanda bulunmuyor herkes yatıyım ama para kazanıyımın peşinde
    2009'dan beri elektronik perakende sektorundeyim, zincir mağazalardada direk bayiilerdede çalıştım Allah utandırmasın ne iş kalitemi bozdum ne duzgunlüğümü bozdum, nede arkamdan sövdürdüm. Genelleme yaparken daha dikkatli olursanız sevinirim. Emin olun günde 100+ kişiyle muhattap olmak herkesin kaldırabileceği bişey değil. Saygılar.

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Koç grubu şirketlerden birinde çalışıyorum. Herkese Arçelik&Beko diyorum ama fanatik gözüyle bakıyorlar bana...

Karşında muhatap istiyorsan, 2 kelimeyi bir araya getirip hakkını aramayı da biliyorsan Arçelik Beko Grundig alacaksın bu memlekette. Vestel'de keza alınabilir bu sebepten dolayı. Özetle yerli marka olacak. Sorun problem neyse illaki çözülüyor, mağdur edilmiyor müşteri.

Bir markayı (ne marka olursa olsun) kendi yetkili bayisinden almak her zaman avantajdır. Ben Media markt gibi yerlerden genel anlamda alış veriş yapmıyorum.

Ae86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçtiğimiz cumartesi verdiğim adres ve kişiye değil başka birine malı teslim ettiler.Aradık gidip alıp geri bana teslim ettiler fıkra gibi.Hatta teslim ettikleri x şahıs klimayı aldıkları için bozulmuş ne günlere kaldık.Pazar günü montaj için geldiler ancak içi ünite için aparat yaptırmam gerektiği için gittiler.Salı gününden beri her gün müşteri hizmetlerini arıyorum sabah gelsinler diye tarafıma dönüş yapan bile yok.Ürünü alalı 2 hafta olacak montaj olmadı.

can2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

içinde çalışma isteği olmayan adam 5 bin lira maaşta versen kaliteyi yakalayamazsın

kişilik farklı bi olay, parayla satın alınmıo malesef
    05' 34 PY 777 - s2000
    05' 34 CCS 05 - s2000
    08' 34 MOF 34 - s2000
    07' 34 HZ 3005 - Evo IX
    04' 34 TB 2314 - E46 M3

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İzmir Balçova Mediamarkt = SORUN.

Ankastre set istedik, verdiğimiz tarihe kadar mutlaka eve gelmesi lazım dedik. Her şeye tamam dediler. Günler geldi geçti, sorup öğrendik ki ürün fabrikada bile yok. Böyle rezil bir elektronik mağazası daha yoktur izmirde.

Arkadaşım laptop aldı, 1. ayı dolmadan 4. kez servise gitti laptop. Garantiden geliyor yaptık diye, eve gidiyoruz açılmıyor. Test bile etmeden geri veriyorlar.

Müşteri memnuniyeti diye bir şey duymamışlar onlar..
    -Fırat

gkhnyds - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben şikayetvar 'da döşüyorum birebir. etkili oluyor, tavsiye ederim.
    tsi

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zOnstyLe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2009'dan beri elektronik perakende sektorundeyim, zincir mağazalardada direk bayiilerdede çalıştım Allah utandırmasın ne iş kalitemi bozdum ne duzgunlüğümü bozdum, nede arkamdan sövdürdüm. Genelleme yaparken daha dikkatli olursanız sevinirim. Emin olun günde 100+ kişiyle muhattap olmak herkesin kaldırabileceği bişey değil. Saygılar.
    Onur zaten vatancomputerda calisiyor uzun suredir bu sektorun direk icinde olan bi adam, yorumuna o sekilde bak

burakcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun umarım sorununuz en kısa sürede çözülür
    ÜLKEMİN TOPRAĞINA GÖZ DİKENE KURŞUNDUR TEK SÖZÜM !!!

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zOnstyLe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yorumumda uzerine alınman gereken bir durum yok turkiyede ciddi yoğunluğu olan mağazalarda iş yapıyorum zaten , yazdıklarım gerçek , ben artık ekip oluşturamıyorum adam yok duzgun bomboş insanlarla uğraşıp duruyorz , artık düzgün ust düzey yonetici bile kaldığını duşunmuyorum bu sektorde

her işi tek tek takip etmek zorunda kalıyorum , kimseye güvenemiyorum , bildiğin iş yüküm artıyor stres vs cabası

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)