User Tag List

5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Kaliteli kaset adaptörü hk.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kaliteli kaset adaptörü hk.

Merhabalar,
    Aracımda aux girişi yok, kaset adaptörü kullanıyordum aldığım ürün bozulunca bir tane daha sipariş ettim ancak ses kalitesi bir önce ki ile kıyaslanamayacak derecede kötü çıktı, ne müzik dinleyebiliyorum basslara vuruyor, tiz yapıyor araba kullanırken müzik dinlemeyi çok seviyorum müziksiz şehirler arası yolculuklar bana eziyet oluyor neredeyse.

Çarşamba günü 1k kmlik bir yola çıkacağım sipariş edeyim bahtıma deneme-yanılma yapma şansım yok. fiyatı çok önemli değil adam akıllı ses kalitesi olan kaset adaptörü alabileceğim herhangi bir yer var mı?
    Deneyerek almayı tercih ederim.

Anadolu yakasında herhangi bir yere gidip alabilirim,problem olmaz.

Forumdan satmak isteyen, bende fazla var kaliteli de ses veriyor diyen varsa başkasından satın almak yerine sizden de değeriyle alabilirm hem bu vesile ile sizinle tanışmış olur, beraber kahve içip -yemek yemek yiyebiliriz.

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende bir yerlerde bir tane vardı. Telefonunu özelden gönderirsen hafta içi bakar,bulduğumda seni ararım. Bir hayır duasına senin olabilir. Kalitesi hakkında fikrim yok, zira hiç kullanmadım.

Bunun dışında Yazıcıoğlu İşhanı nda kasetler var. Direk adaptör gibi teype takıyorsun ama kablosu yok. SD kart okuyor. O zımbırtıların kalitesi iyi ama fiyarları şu an ne alemde bilmyorum. Şahsi fikrim pahalı olamayacağı yönünde. İlk çıktığı zamanlarda bile fiyat etiketini görünce insanın aklında "alınabilir" düşüncesi oluştururdu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende bir yerlerde bir tane vardı. Telefonunu özelden gönderirsen hafta içi bakar,bulduğumda seni ararım. Bir hayır duasına senin olabilir. Kalitesi hakkında fikrim yok, zira hiç kullanmadım.

Bunun dışında Yazıcıoğlu İşhanı nda kasetler var. Direk adaptör gibi teype takıyorsun ama kablosu yok. SD kart okuyor. O zımbırtıların kalitesi iyi ama fiyarları şu an ne alemde bilmyorum. Şahsi fikrim pahalı olamayacağı yönünde. İlk çıktığı zamanlarda bile fiyat etiketini görünce insanın aklında "alınabilir" düşüncesi oluştururdu.
    SD Kart doldurabilecek kadar bir arşivim yok, Spotify kullandığım için, kaset adaptörü işime yarayacak tek ekipman.
    Özel mesaj gönderdim. Teşekkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dostum bnede megane 1 varken bundan 8-9 sene once kaset adoptoru ve dıscman kullanıyordum. Inan kesınlıkle dayanmıyor kaset adoptorlerı. Orjınallıgınınde bozdurmak ıstemıyorsan teyıbın ses entegresinden aux kablosu yaptırmanı tavsıye ederım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bymurat___61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum bnede megane 1 varken bundan 8-9 sene once kaset adoptoru ve dıscman kullanıyordum. Inan kesınlıkle dayanmıyor kaset adoptorlerı. Orjınallıgınınde bozdurmak ıstemıyorsan teyıbın ses entegresinden aux kablosu yaptırmanı tavsıye ederım.
    Haklısın ama yapacak bir şey yok, kısa vadede çözüm bulup uzun vadeli planlama yapmam gerekiyor sanırım.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)