Soguk b geceydi fotolar braz aceleye geldi
![]()
Santral İstanbul mu orası?
S3 jantları cok güzel duruyor masallah, ellerinize saglık![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Evet,S3 jantlarıyla cok dogru bi tercih yapmıssın.. Piyasadaki bi cok janttan daha güzel oluyo bence bu arabaya..
Kazasız belasız..
YAWW BÖLE GÜZEL RESİMLERİ KİM ÇEKİYOR BİZDE Bİ ÇEKTİRSEKellerine sağlık güzel fotolar araba güzel olunca fotolarda güzel çıkıyo ama RNN giderken pek güzelliği belli olmuyo görünmediği için
![]()
Mustafa GüNeŞ
BZ S3UPERMAN
eline sağlık......
ama diyaframı çok açık çekmişin fotoları, diyaframı tam kısıp çekseydin bu ortam ışığında mükkemmel sonuçlar ortaya çıkarmış
izmirde buna benzer mekanlar arıyom sırf bu tarz ışıklandırmada foto çekim diye![]()
seni unutmayacagız Madi...
Rpmturk
Boost Projects
www.rpmraceevents.com
Saolun beyler elestırıler ıcın her zaman daha ıyısı ıcın ugrasyorum.Isıksal olayları ogrenmem gerekıyo ozellıkle,yavas yavas halledıcem ınsallah![]()
dun gece buz gibi havada bizi kirmayip fotolari ceken can kardesimede burdan tesekkur ediyorum.ben cok begendim fotolarin hepsini.ama janti silerkenki fotoyu koymasaydin be abi cok hayattan bezmis bir halim var ordaneyse hepsi birbirinden guzel , mustafa dun aradin ama iste foto cekmeye gidiyorduk gelemedim roll night a ama videolari izledim baya eglenceli bir gece olmus , bir ara sende gel birlikte fotoraf cekinelim
kirmizi kirmizi takiliriz
![]()
arabanın kendısıde gıdısıde guzel masallah. yurur olarak en begendıgım a3 Allah kaza bela vermesın.
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)