Hiçkimseyle husumetim yok sabah 8 de işe akşam 7 de evine giden bir insanım ..olay saat 22:00/22:30 civarı oldu,evden atm ye para çekmek için yürümeye gücüm olmadığından arabamla çıktım.Evimin 500-600 km ilerisinde 5 - 6 kişiden biri silah çekerek 2 el arabamın sağ (yolcu tarafı) çamurluğuna ateş etti.Olayı çok net gördüm çünkü geçtiğim noktada yolda hız kesici babalardan vardı an be an gördüm.Her neyse ateş sesi gelir gelmez hızlandım ve yolumu değiştirerek eve gittim.Polisi aradım , yaklaşık 20-30 dk sonra geldiler arabaya baktılar , şikayetçi olmamı söylediler .Şikayetçi olduk.herhangi birşey çıkmadı ses yok arabam kırmızı tek kapı 98 hb civic tanınmayacak bir araba değil yaşadığım yerde şerefsizlerin ne olduğu belli değil yarın benim ya da ailemin başına bişey gelse olduğunla kalacak..neyse ,Olayın vuku bulduğu yerde güvenlik kameraları var yarın onlardan bir şekilde görüntü almayı rica edeceğim sonrasında hukuki olarak hakkımı arayacağım.yaklaşık 20 senedir yaşadığım yerde ilk defa böyyle bir durum ile karşılaştım , arabada ailemin olsaydı bilmiyorum onların ruh hali ya da benim ruh halim nasıl olurdu .. Allah kimsenin başına vermesin.