User Tag List

Sayfa 1/5 123 ... SonSon
80 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: maltepe'nin göbeğinde seyir halindeyken arabama ateş ettiler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

maltepe'nin göbeğinde seyir halindeyken arabama ateş ettiler

Hiçkimseyle husumetim yok sabah 8 de işe akşam 7 de evine giden bir insanım ..olay saat 22:00/22:30 civarı oldu,evden atm ye para çekmek için yürümeye gücüm olmadığından arabamla çıktım.Evimin 500-600 km ilerisinde 5 - 6 kişiden biri silah çekerek 2 el arabamın sağ (yolcu tarafı) çamurluğuna ateş etti.Olayı çok net gördüm çünkü geçtiğim noktada yolda hız kesici babalardan vardı an be an gördüm.Her neyse ateş sesi gelir gelmez hızlandım ve yolumu değiştirerek eve gittim.Polisi aradım , yaklaşık 20-30 dk sonra geldiler arabaya baktılar , şikayetçi olmamı söylediler .Şikayetçi olduk.herhangi birşey çıkmadı ses yok arabam kırmızı tek kapı 98 hb civic tanınmayacak bir araba değil yaşadığım yerde şerefsizlerin ne olduğu belli değil yarın benim ya da ailemin başına bişey gelse olduğunla kalacak..neyse ,Olayın vuku bulduğu yerde güvenlik kameraları var yarın onlardan bir şekilde görüntü almayı rica edeceğim sonrasında hukuki olarak hakkımı arayacağım.yaklaşık 20 senedir yaşadığım yerde ilk defa böyyle bir durum ile karşılaştım , arabada ailemin olsaydı bilmiyorum onların ruh hali ya da benim ruh halim nasıl olurdu .. Allah kimsenin başına vermesin.

drivertech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok geçmiş olsun tekrar olmaz inş. Üstüne düşün olayın bence . araç caf caflı bir araçsa kafası güzel psikopatların işi olabilir .
    Vtec

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yuh be abi. Dün şaşırdığım şeye bugün şükreder oldum. Daha neler görücez kim bilir. Çok geçmiş olsun abicim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı drivertech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok geçmiş olsun tekrar olmaz inş. Üstüne düşün olayın bence . araç caf caflı bir araçsa kafası güzel psikopatların işi olabilir .
    teşekkür ederim üzerine düşeceğim . Yerin dibie batsın bu yaratıkalr

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fdoganb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yuh be abi. Dün şaşırdığım şeye bugün şükreder oldum. Daha neler görücez kim bilir. Çok geçmiş olsun abicim
    ilk defa böyle birşey le karşılaştım yemin ederim sol bacağım eve geldiğimden beri uyuşuk

EEE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu dağdan indirdik leri serefsizlerin işi
    Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
    Uyanmak Gerek Uykulardan Artık

POWERED BY EMS GARAGE(GARDIYAN)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EEE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu dağdan indirdik leri serefsizlerin işi
    tiper öyleydi Allah mübarek gün belasını versin

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sarhos tayfa olabilir mi acaba ? Benimde bundan 3 ay once arabami ilk teslim aldigim gun normal seyir halinde onume atladi bitanesi elindeki bira kutusuyla on cama vurdu. Indigimde hepsi dagildi ormanin icine gece karanliginda.

meganes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benzer birşey yaşadık beylikdüzünde bazı kamera olan yerler karakoldan yazı olmadan görüntü vermiyo bilginize,geçmiş olsun
    aracı yüksek fiyata satmam için elinizde 'jdm' yazısı varmı ??

ES353 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben konusmicam konusursam kotu konusurum bu kansiz ****** cocuklari hakkinda gecmis olsun valla umarim kayitlardan biseyler cikarda hakettikleri cezayi bulurlar dicemde bu ulkede adaletmi varda onlae hakettigini bulacak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sezgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sarhos tayfa olabilir mi acaba ? Benimde bundan 3 ay once arabami ilk teslim aldigim gun normal seyir halinde onume atladi bitanesi elindeki bira kutusuyla on cama vurdu. Indigimde hepsi dagildi ormanin icine gece karanliginda.
    sarhoş değildi hiçbiri . çok net gördüm

ouzs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu silahları nereden buluyor o kafadaki insanlar.Kurşunu nerden alıyorlar. Hadi 1 i 2 si alıyor da diğerleri nasıl alıyor da böyle etrafta cakas atıyolar aq..Allah hepimizi korusun sevdiklerimize bağışlasın. Bir gün benim vurulma haberim vs evime giderse diye ne hale gelir evdekiler diye düşünmekten psikopat oldum. Allah cezalarını versin hepsinin.
    *On3r*

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı meganes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benzer birşey yaşadık beylikdüzünde bazı kamera olan yerler karakoldan yazı olmadan görüntü vermiyo bilginize,geçmiş olsun
    esnafı mahallelesi bir çok insanı tanıyorum rica ile istiycem olmadı işi gücü bırakıp kanun ne hak veriyorsa o şekilde alıcam görüntüleri Teşekkür ederiö

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evleneli 1 seneyi biraz geçti 30 yaşındayım daha 2 ay öncesine kadar 3 işte çalışıyordum ,borcum var diye vs ve ailem rahat etsin diye Allah göstermesin bana bişey olması mühim değil ailemden,eşimin annemin kimsesiz kalmasından korkarım,hepinize teşekkür ederim Allah kimsenin başına vermesin .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Emniyetde orada boylesini kalkip dov dove oldursen yada arabayla ustunden gecsen ceza verirler Adama
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Geçmiş olsun abi aracınızı branda altına falan saklayın nolur nolmaz vallah bıktım ben bu açılımdan falan sokak köpeklerini bile üremesin diye kısırlaştırırken bu --- çoçuklarının sağda solda üreyip çoğalması beni delirtiyo
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    belki bir şahit vardır yaz günü dışarıda balkonda çok insan var, olay maltepe altayçeşme mah. varna sokak başında ayışığı halısaha nın onunde oldu , eğer gören duyan o taraflarda oturan varsa ltfen bana ulaşsın

By_emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kesinlikle bireysel silahlanma şart böyle bir ateşe karşılık silahla cevap vermek lazım , şerefsizin hakkından anında geliceksin başka çaresi kalmamış polisin kimseye birşey yaptığı yok ve bunu çok rahat yapıyorlar
    05 Civic Vtec ||
    Emre Ayg..

Herşey Türklük için

Network - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun,

İstanbul'un, memleketin geldiği nokta bana göre bu işe...
    Öyle gevşek bir ortam var ki ne yönetim belli, ne sınır belli, ne sınırdan geçen belli, ne geçenin ne yaptığı belli... Sınırların içinde yer alan da bakıyor ortam müsait, yapıştır, herhangi birisi ya da birileri organize olarak sokak ortasında ateş açıyor, kendini patlatıyor...
    Hangimiz sinirlendiğimiz ya da alacaklı olduğumuz birisine sokak ortasında ateş ediyoruz bu cesaret nerden geliyor, hangi yüreği yemişler?
    Bana abartıyorsun paranoyaklık bu diyen varsa ilk mesajı bir daha okusun, 20 yıldır yaşadığı ortamda alenen sıktılar diyor adam...

Sokak ortasında bana alenen ateş açabiliyorlarsa o zaman ben de silahlanıp karşılık verme, analarını s.... hakkı görürüm kendimde,
    kimin umurunda polis, asker, devlet, millet o anda eşin, çocukların gözünün önünde keyfe keder öldürüldükten sonra...

Sonra toplumda düzen, sevgi, saygı, dünya barışı, yar..., kürek...

Durmuyoruz, yola devam ediyoruz bakalım yolun sonunda daha neler girecek bizlere...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)