Merhabalar kisa zaman icinde 308'im olacak 92 lik comfort pack kısmi full diyelim nelere dikkat edelim gerek kullanim gerek mekanik. Ayrica trigerine kayis dediler ben zincir saniyordum. En son olarak yazilim bizi mutlu edermi?
Merhabalar kisa zaman icinde 308'im olacak 92 lik comfort pack kısmi full diyelim nelere dikkat edelim gerek kullanim gerek mekanik. Ayrica trigerine kayis dediler ben zincir saniyordum. En son olarak yazilim bizi mutlu edermi?
92 veya 110 hp olması nasıl ayırt ediliyor ilanlarda çoğu 110 hp yazmış çünkü ...
Ben oturma pozisyonunu ayarlayınca direksiyon kadranın tam ortasından geçiyor.Acayip dikkat dağıtıyor kadranı göremiyorum yahu.
DR. ECUADA HONDA SERVICE
ATA MOTORSPORTS ANTALYA
Kullandim tabi alman kalitesi yok ama yakiti mukemmel uzunda 3.2 ye dustu cruze ile. Parcasina ucuz diyemem baya pahali. Koltukda oturdum benimde 1.76 pek sknti olmadi. Distan sisik evet icide on kokpit genis geldi.
yol tutuşu filan gayet iyi, mümkünse 110 luk olsun, yan aynalarda görüş açısı berbattan daha berbat bişey varsa o kadar berbat işte. yazılımla çok güzel şeyler oluyo, 2 sinde de yazılım var. yakıt yok denecek kadar az, otomatik olanda arkadaş b-kunu çıkarıp 20 liralık mazotla 150 km leri yapıyo tabi yumurtaya basarmıs gibi basıyo gaza o ayrı.
bizim çocuklarda var gayet memnunlar.
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Ruhsatta yazıyor sanırım turbo ve enjektör farkı var.[/QUOTE]
abi o kadar kör cahil adam var ki cevap bile veremiyor kw cinsinden yazılanlarda var o yüzden sordum ... peki bütün premium paketler 110 hp midir ?
Sadece premiuma ozel değil 92 lik pre var. 110 almak ister canim ama piyada *****92 lik alip yazilimla 115 yaparim ufaktan yeter cevap verenlere ayri ayri tesekkur ederim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)