arkadaşlar ae101 corolla kullanıcıları olarak mekanik,elektrik,sohbet,modifiye vs hertürlü sorunlarımızı paylaşalım tek başlık altında toplanalım
arkadaşlar ae101 corolla kullanıcıları olarak mekanik,elektrik,sohbet,modifiye vs hertürlü sorunlarımızı paylaşalım tek başlık altında toplanalım
olsun tecrübelerinizden faydalanırız efsane ile ilgili püf noktalar verebilirsiniz
mahsuru yok ise eğer aracınızın rengi km si ne idi? ne kadara sattınız ( ***** sitedeki fiyatlar ile gerçek alıcı satıcı fiyatları tutuyormu birbirini diye merakımdan soruyorum)
Bu AE101 lerin Kadirlide çok acayip bir piyasası var.Boyasız GLi özellikle beyaz renk ise 32-35 bin arasına gidiyor ve de hızlı bir şekilde satılıyor.Efsane değil birisine de ben şahit oldum.Buraların en kıymetli arabası diyebilirim.
Merak eden sahibindenden Corolla sekmesine 94-97 model aralığı ve Osmaniye/Kadirli yi seçip listeletebilir.
hastası alıyodur o paralara zevk meselesi tabi kikm leri kaç bu 32-35 arası giden ae101lerin
baktım az önce doğru var o fiyatlara fatih abi.
benim merak ettiğim şey AliDoğukan'ın şahit olduğu satılan corollanın km boya değişen vs durumu neydi acaba
Üstad bende arıyorum forumdan bir arkadaş yardımcı olacak biryerle görüşmüş fiyat 170 demiş elindede yokmuş şuan.
1-2 hafta beklememi söyledi sende beklemede kal topluca alalım daha uyguna alabiliriz.
Bende yarın araştıracam bulabilirsem daha uygun fiyata haber veririm![]()
96 klimalı GLi yi forumdan onurrolla 2 hafta önce 19 bin TL ye sattı. Muhtelif boyaları var, değişen parça var büyük kazası yoktu..
Veriyorlar abi 30 u da 32 yi de veriyorlar gerçekten.
Bazı arabalar var Kadirlide piyasası mahvedilmiş şekilde acayip paralar isteniyor.
14 bine Toros SW,18 bine Broadway,32 bine 1.6 GLi satıldığını kendim gördüm.Hepsi kazasız zerre boyasız 50 bin kilometrenin altında olan arabalar.
Bunun al sat işini yapan bir kaç kişi var.Türkiyenin muhtelif şehirlerinden araştırıp edip boyasız ve kilometresini düşük gördüğü arabayı istediği kadar bakımsız ve kötü durumda olsun alıyorlar.Kadirliye getiriyorlar yeni akü 4 lastik far parlatma komple pasta cila parlatma ıvır zıvır yapıyorlar.Koltuklarının altından motoruna kadar temizliyorlar.Bir de bu adamların olmazsa olmazı onların deyimiyle "faprika etiketi" durması gerekiyor.O fabrikanın yapıştırdığı TOYOTASA ve RENAULT yazıları durmak zorunda.Kapı içi olsun bagaj halısının altı olsun gelen müşteriye "faprika yazısı üstünde mal bu para bu" kesinlikle derler.Ve bu arabaları alan da malesef oluyor.
Üstteki mesajı yanlışlıkla gönder tuşuna bastım daha devam edecektim.
Yazdıklarıma ek olarak bu satıcıların bir de garip lügatı hareketleri var.Mesela arabada ufacık boya olsun almazlar."Çinke" kelimesinin anlamını ben bilmiyorum ama "arabada çinke boya yok" cümlesini ezberlemişlerdir.Bir de bu al satcilar bu arabaları temizledikten sonra kullanmazlar garajda yatırırlar satılana kadar.Ve de ufacık bi boya olsun o 30 35 eden GLi nin fiyatı pat 20 binlere düşer.Müşteri almaz çünkü.Kadirlinin insanı böyle.
Abi biz de bindik aynı arabaya da 30-35 bir kaç tane denk gelmiştir olmuştur sizin memlekette.
20 bin gerçekten tavanıdır ae101 in. İes kadar yada 1-2 lira altıdır değeri, 30 lu rakamlar = 38-45 arası istenen vtec2 ler gibi oluyor.
-Fırat
94-98 corolla gli otomatik şanzımanlıları nasıldır ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)