Telefon seçimi hakkında kararsız kaldım
İphone 6
LG G3
Sony Xperia z3
Bu telefonları kullanan varmıdır veya aramızda telefoncu olan arkadaşlar hangisini tavsiye edersiniz?
Telefon seçimi hakkında kararsız kaldım
İphone 6
LG G3
Sony Xperia z3
Bu telefonları kullanan varmıdır veya aramızda telefoncu olan arkadaşlar hangisini tavsiye edersiniz?
iphone al cihazın değer kaybına uğramaz en azından altın gibi iphonlar sürekli değer kazanıyor
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Değeri benim için pek önemli değil zırt pırt telefon değiştiren bi insan değilim alınca minumum 2 sene kullanırım![]()
Bu listede Iphone varsa diğerlerine haksızlık olmuş.
Sony Xperia alıp 8 ay sonra satmaya çalışan arkadaşım telefonculardan şu cevabı aldı.
Iphone samsung olsa alırdık ama sony almıyoruz demişler.
Iphone tercih et bence.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Bu durumda da iphone alsony de sorun oldu mu servis herşeyi kullanıcı hatası yapıyor. G3 de şarj ve ekranda ufak tefek sararmalar olabiliyor. Cercevelerde catlamalar oluşuyor zamanla.
Ama ip6 nın fiyat farkı çok dersen 5s yada g3 tercih edilebilirlg daha çok duruyor cihazının arkasında
Piyasa için iphone, kullanım için lg g3.
Ben sony z3 den çok memnunum. Asla android donması bu telde olmuyor. Su altı çekimi yapabiliyor. Gece çekimi diğer markalara oranla tartışılmaz. Değiştirmezdim Note 5 hediye gelmese
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Kullanım bakımından daha önemli samsung kullanıcısıydım 2 telefondur ama gına geldi artık lanet ettim gerçektenden samsungdan.. Yok kilitlenir yok sarj %30 a gelince telefon kilitlenir kapanır bıktırdı gerçekten samsung'a tövbe ettim artık.. Aradığım özellik olarakda şöyle sarjı bür gün yetsin en azdaha sonra kamerası güzel olsun, oyun felan oynamam cok nadir kafama yatan oyun olursa oynarım..
bu 3 telefon arasında kaldıysanız iphone 6 en mantıklısı olur değerde kaybetmez hiç bir sorun yaşamazsınız.
kullanım şeklime yetersiz kalan şarj sebebiyle çok sevsem de ios cihazlarından uzak durdum. i6 çıkınca şarj konusunda çevremdekilerden aldığım olumlu bilgilerden sonra ben de aldım ve çok memnunum.
ben anlamıyorum beyler kullanmak içinmi alıyorsunuz satmak içinmi alıyorsunuz. daha almadan satınca nolcagını düsünmek yerine gönlünüze ne hoş geliyorsa neyi begneiyorsanız alın gitsin. buarada g3 1600, z3 1900, iphone 2700 (Teknosa fiyatları)
bunu aracın dizelini benzinliye göre pahalıya alıp ama para satarken pahalı satılıyor hikayesinden farkını göremiyorm acıkcası
1881 - 193∞
Z3 fiyati uygun bence iclerinde en kalitelisi o, ek olarak samsung s6 diyorum
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)