Verildi mi bilmiyorum ama , gerçekliğinden şüphe duydum . Yani jetin var tonla paran var sen git esra erola çık. Bırak onlar sana gelsin.
Verildi mi bilmiyorum ama , gerçekliğinden şüphe duydum . Yani jetin var tonla paran var sen git esra erola çık. Bırak onlar sana gelsin.
Hem jetin olucak hemde esra erol'un programında kendini beğendirmeye gidiceksin... Hadi lan ordan derler adama![]()
06 Toyota Hilux 2.5 4x4
bu aralar işsizdim, öyle denk gelmiştim izlemiştim. Adamı ezmeye çalıştılar, ama gerektiğinde bende toplu taşıma kullanıyorum dedi adam.. Hatun aylardır orda ne zaman annem izlese programı görüyorum kızı orada.. Bunlar hep rant, adamın yaptığı işe dayanırsak eğer jetinin olma ihtimali çok yüksekki arap ülkesinden geliyor adam. Ezerek üste çıkmaya çalıştılar da bence yanlış yapılan..
Ulan adam evlense de kızını alsak, ya da o kadar beklemeyip direk adamı mı alsam
Charged & Supercharged
200 liraya 1 saatlik mutluluk yaşatanla, jeti var diye bir ömür mutluluk yaşatanın ne farkı var? Zihniyet çok kötü yerlere gidiyor malesef..
Jet bu m3 m5 e falan benzemez![]()
Tamamını izleyemedim işteyim ama hatun adamın konuşmasındaki bazı şeylere takılmış sanırım öyle yapmanız bana gelmez gibi birşeyler dedi.
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
Sadık izdivaç programları mı takip etmeye başladın lan? vallahi mallaştı bu çocuk!![]()
![]()
![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
benimde JET'im vardı![]()
![]()
![]()
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)