User Tag List

5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: R60 jcw

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

R60 jcw

Herkese selamlar. 2012 jcw aracımı sattıktan sonra, tekrar jcw sevdam depreştiği için R60 Jcw bakınmaya başladım. Aşağıdaki ilandaki aracın fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz? Fiyat 140.000TL idi, son rakamı almak için aradığımda araç sahibi borusanın kuru arttıracağını öğrendiğini söyledi ve fiyatı önce telefonda sonra sitede 144.000 TL olarak dün güncelledi
    Bu aracın alınacak dip rakamı ne olmalıdır? Daha önce hiç r60 kullanmadım. R56 jcw(manuel)e göre daha ağır,yüksek ve otomatik olduğundan illa ki aynı keyfi vermeyecektir. Her 2 araca da aşina arkadaşlardan objektif yorum rica ediyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...18728806/detay

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ötv yatirdiktan sonra size satisini yapabilir, ama kuru bahane edip fiyat yukseltmedi olmamis
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

driftboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o degilde piyasasına bakayım baska ilan varmı dedim en pahalı buymuş
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    SS deki R60 jcw den Turkiyede daha guzeli yok zamaninda arabayi ben yaptim 175 gibi bir rakama satmistik o arabada jcw koltuktan kw v2 coilover forge coolerdan aem meth kit komple milltek catbackine kadar var ve tum orjinallerini de vermistik satarken fabrikadan ciktigi lastiklere kadar alir keyfle uzun yillar binersin 8 piston BBK sina kadar getirmistim be ciddi para var bu gun yapmak isteseniz yapamiyacaginiz bulamiyacaginiz parcalar var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    SS deki R60 jcw den Turkiyede daha guzeli yok zamaninda arabayi ben yaptim 175 gibi bir rakama satmistik o arabada jcw koltuktan kw v2 coilover forge coolerdan aem meth kit komple milltek catbackine kadar var ve tum orjinallerini de vermistik satarken fabrikadan ciktigi lastiklere kadar alir keyfle uzun yillar binersin 8 piston BBK sina kadar getirmistim be ciddi para var bu gun yapmak isteseniz yapamiyacaginiz bulamiyacaginiz parcalar var
    Aren, İnanç ben izmirden. Daha önceki R56 jcw' ümü de yardımların sayesinde gelip almıştım hatırlarsan, sana ve Ayn otoya ilgi alaka için tekrar teşekkür ederim
    SS deki aracı değerlendireceğim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)