User Tag List

12 sonuçtan 1 ile 12 arası

Konu: E90 320d @ İstanbulpark / 30,08,2015 2.42,16

barisy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

E90 320d @ İstanbulpark / 30,08,2015 2.42,16

Selam ,

Buğra Bey başta olmak üzere organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederek başlıyorum.

İstanbulpark pist günlerinde ilk tecrübem bu. İzmir'den bebek koltuklarını söküp piste geldim, ailece kullandığım aracım. Lastiklerim 40 bin km ömrünü tamamlamıştı , yenisini almadan önce öldürücü darbeyi vurdum kısaca.

Yazılım ve M performance intercooler mevcut. Süre kazanılacak çok nokta var, hatalarla dolu bir tur aslında. Bu nedenle istediğiniz gibi yorum yazabilirsiniz. Yeni bir set lastik ve piste biraz alışarak 2:37 2:38 yapabilirim en fazla.

gp74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çizginiz fena değil, bende 120d ile asağı yukarı aynı surelerde dönüyorum. Katılım sayınız arttıkça daha iyi olacağı kesin.
    Bu arada araç 184 luk müdür ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gp74 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çizginiz fena değil, bende 120d ile asağı yukarı aynı surelerde dönüyorum. Katılım sayınız arttıkça daha iyi olacağı kesin.
    Bu arada araç 184 luk müdür ?
    Evet LCI 184 standardı. Mevcut hali 210-220 hp civarı sanırım.

snrk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk katılım için çok iyi bence. Tebrikler.
    Bu harry's lap timer verilerini gopro video'suyla birleştirebiliyor muyuz? yoksa illa telefonla mı çekmek gerekiyor?
    "life is too short to drive boring cars"

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı snrk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlk katılım için çok iyi bence. Tebrikler.
    Bu harry's lap timer verilerini gopro video'suyla birleştirebiliyor muyuz? yoksa illa telefonla mı çekmek gerekiyor?
    Benim aldığım petrolhead. Bir de gt versiyonu var en üst paketi. Onda birden fazla kamera bağlanabilme özelliği de var ve gp pro videosu üzerine bilgileri ekleyebiliyorsunuz.

Petrolhead için telemetreyi ekleme var mı bilmiyorum.

Telefonla çekmek zulüm. İlk girdiğim seansa zor yetiştim, aceleyle telefonu sabitlemeye çalışırken tutucuyu kırdım. İlk seansta arabayı fazla yıpratmayayım sonraki seansta kamera kaydı alırken gazlarım diyerek basmadım fazla gezdim.

2. seans için bir arkadaştan ödünç tutucu aldım , yerleştirdim bıraktım. Seans başlamaya birkaç dk kala telefon aşırı ısınma arızası verdi bu defa Şaka gibi, apar topar söküp klimayı sonuna kadar açıp telefonu soğuttum , o arada seans başladı, ben ilk turu klima ile attım. Telefon çalışmaya başladı 2 tur tam gaz yapabildiğimi yaptım , lastik havasını ayarlamak için pite girecekken bir baktım ki yakıt bitmiş menzil 3 km gösteriyor. Rezilliğin alemi yok deyip lastik yerine pistten dışarı çıktım

Yani tam istediğim gibi olmadı , acemilik, acelecilik , murphy kanunları derken günü bitirdik. Bir daha ne zaman çıkarım bilmiyorum ama eğlendim. Daha önce nürburgring de sürmüştüm , trafiğinden , darlığından , hiç bir şey anlamamıştım ,keyiften çok gerginlikle geçmişti. İstanbulpark çok güzel.

Siz de stock 140 hp araçla 2.48 yapmışsınız ki çok iyi bence. Tebrikler.

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Taa İzmir'den kalkıp gelmeniz, çocuk koltuklarını sökmüş olmanız falan 'bence' çok ama çok güzel bir şey.
    Bence arabanın ne olduğunun çok bir önemi yok, önemli olan sevdiğiniz bir şeyin peşinden koşmak.
    Çizgi de hiç fena değil, ilk defa çıkıyor olduğunuzu yazmamış olsanız tahmin edemezdim. Daha da iyisi olacaktır, tebrik ederim.
    Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
    Golf 8R / 48.40 @Körfez
    Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark

snrk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı barisy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim aldığım petrolhead. Bir de gt versiyonu var en üst paketi. Onda birden fazla kamera bağlanabilme özelliği de var ve gp pro videosu üzerine bilgileri ekleyebiliyorsunuz.

Petrolhead için telemetreyi ekleme var mı bilmiyorum.

Telefonla çekmek zulüm. İlk girdiğim seansa zor yetiştim, aceleyle telefonu sabitlemeye çalışırken tutucuyu kırdım. İlk seansta arabayı fazla yıpratmayayım sonraki seansta kamera kaydı alırken gazlarım diyerek basmadım fazla gezdim.

2. seans için bir arkadaştan ödünç tutucu aldım , yerleştirdim bıraktım. Seans başlamaya birkaç dk kala telefon aşırı ısınma arızası verdi bu defa Şaka gibi, apar topar söküp klimayı sonuna kadar açıp telefonu soğuttum , o arada seans başladı, ben ilk turu klima ile attım. Telefon çalışmaya başladı 2 tur tam gaz yapabildiğimi yaptım , lastik havasını ayarlamak için pite girecekken bir baktım ki yakıt bitmiş menzil 3 km gösteriyor. Rezilliğin alemi yok deyip lastik yerine pistten dışarı çıktım

Yani tam istediğim gibi olmadı , acemilik, acelecilik , murphy kanunları derken günü bitirdik. Bir daha ne zaman çıkarım bilmiyorum ama eğlendim. Daha önce nürburgring de sürmüştüm , trafiğinden , darlığından , hiç bir şey anlamamıştım ,keyiften çok gerginlikle geçmişti. İstanbulpark çok güzel.

Siz de stock 140 hp araçla 2.48 yapmışsınız ki çok iyi bence. Tebrikler.
    Teşekkürler bilgi için. Baya bir çile çekmişsiniz
    ben ilk çıktığımda 3:00:X yapmıştım , 7. seansımda 2:48 oldu aynı arabayla. Hala da gelişebilir. Aracta hiçbir değişiklik yapmadan kendi sürenizi geliştirmek çok zevkli oluyor. Sizinki de daha çook düşer.
    "life is too short to drive boring cars"

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok teşekkür ederim arkadaşlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu bmw nin en güzel yanı bu işte.İster piste çık ister ufaktan yan ver ister ailecek kullan ister şehirler arası yol yap,her iş için uygun ideal bir araç

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vay bee

6-7 sene önce izmirde "abi gokart turnuvası var senide kayıt ettiriyorum" dediğimde yer,zaman,katılım ücreti bile sormadan "tamam" diyordu.sonra çıkıp 50-60 kg gençleri,pınarbaşında time trialcileri,murat 124 cup pilotlarını deviriyoduk

Çizgi bulma sıkıntısı olmaz Barış abimin,gazlanıcak yerdede korkmadan gazlar,hızla-delilik arasındaki çizgidedir tam.

3 kere geldim ofise bi denk gelemedik izmirde askerken abi,bu hafta piste gelmeyide çok istemiştim kadere bak

Burak
    2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı initial-D Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vay bee

6-7 sene önce izmirde "abi gokart turnuvası var senide kayıt ettiriyorum" dediğimde yer,zaman,katılım ücreti bile sormadan "tamam" diyordu.sonra çıkıp 50-60 kg gençleri,pınarbaşında time trialcileri,murat 124 cup pilotlarını deviriyoduk

Çizgi bulma sıkıntısı olmaz Barış abimin,gazlanıcak yerdede korkmadan gazlar,hızla-delilik arasındaki çizgidedir tam.

3 kere geldim ofise bi denk gelemedik izmirde askerken abi,bu hafta piste gelmeyide çok istemiştim kadere bak

Burak
    Burak'cım nerelerdesin sen,

Koptun görüşemedik çok zaman oldu. İzmir'e geldiğinde her zaman beklerim ofise. Bu arada motosiklete mi geçtin ? Yanlış mı görüyorum ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu pistte en iyi dizel derecesi nedir ? Bir tane seat leon var 2.38,980 gibi dönmüş yarı slick, coil ve yazılımla. Daha aşağısı var mı ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)