Benim aldığım petrolhead. Bir de gt versiyonu var en üst paketi. Onda birden fazla kamera bağlanabilme özelliği de var ve gp pro videosu üzerine bilgileri ekleyebiliyorsunuz.
Petrolhead için telemetreyi ekleme var mı bilmiyorum.
Telefonla çekmek zulüm. İlk girdiğim seansa zor yetiştim, aceleyle telefonu sabitlemeye çalışırken tutucuyu kırdım. İlk seansta arabayı fazla yıpratmayayım sonraki seansta kamera kaydı alırken gazlarım diyerek basmadım fazla gezdim.
2. seans için bir arkadaştan ödünç tutucu aldım , yerleştirdim bıraktım. Seans başlamaya birkaç dk kala telefon aşırı ısınma arızası verdi bu defa

Şaka gibi, apar topar söküp klimayı sonuna kadar açıp telefonu soğuttum , o arada seans başladı, ben ilk turu klima ile attım. Telefon çalışmaya başladı 2 tur tam gaz yapabildiğimi yaptım , lastik havasını ayarlamak için pite girecekken bir baktım ki yakıt bitmiş

menzil 3 km gösteriyor. Rezilliğin alemi yok deyip lastik yerine pistten dışarı çıktım
Yani tam istediğim gibi olmadı , acemilik, acelecilik , murphy kanunları derken günü bitirdik. Bir daha ne zaman çıkarım bilmiyorum ama eğlendim. Daha önce nürburgring de sürmüştüm , trafiğinden , darlığından , hiç bir şey anlamamıştım ,keyiften çok gerginlikle geçmişti. İstanbulpark çok güzel.
Siz de stock 140 hp araçla 2.48 yapmışsınız ki çok iyi bence. Tebrikler.