User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
71 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Özel okul kitapları yardım

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Özel okul kitapları yardım

Beyler bıktım bu özel okullar resmen soyguncu.

Kuzey doğa kollejine gidiyor. Ana sınıfını bitirdi bu sene 1. sınıf okuyacak. Senelik 24.000 TL para ödüyorum okula ve 1. SInıf kitapları tam tamına 2.900 TL tutuyor.

Tek satan yer doğa store farklı bir yerden alma şansı yok. Duyduğuma göre kadıköyde bazı yerlerde falan birebir kopyalarını 200 300 tl ye bulma şansı varmış ama bu olaylar hakkında hiç bir fikrim yok.

Nereden bulunur ne yapılır? Okula yığınla para veriyorum. Üstüne kıyafetlerini doğa storeden alıyorsun. Haftanın her günü aynı şeyi giymiyor bu cocuklar.

Pazartesi - Cuma okul forması - 600 TL x 2 (Yazı ayrı, kışı ayrı takım)
    Salı - Perşembe doğa eşofman takımı - 500 TL x 2 (2 farklı renkli takım)
    Çarşamba - Serbest - Ne giydirirsen.

Bu takımlardan en az 2 tane olması lazım pisleniyor çünkü. Yazı kışı da ayrı takımlar en az 3000 4000 tl lik giysi masrafı var.

Kıyafetleri herşeyi geçtim. 1. sınıf üstünde sadece yazı olan kitaplara (Mantık seti hariç) 2.900 TL vermek baya koyacak bana sinirlerim bozuldu.

Bulunma şansı var mı bunların başka bir yerden?

halilcakir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bulunurda Olgar sonra çocukla dalga geçerler "aa seninkiler neden böyle" falan diye benden söylemesi...

Çocuk aklı yani çünkü

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı halilcakir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bulunurda Olgar sonra çocukla dalga geçerler "aa seninkiler neden böyle" falan diye benden söylemesi...

Çocuk aklı yani çünkü
    1 e 1 kopyasından bahsediyorum uyduruk cart curt olmayacak.

Örneğin ingilizce seti yurt dışı markası doğa tr ye getirirken üstüne Doğa damgası basıyor. İngilizce seti 1.500 tl ye satıyor aynı marka yurt dışından alırsan bire bir 140$ tutuyor. Sadece üstünde Doğa logosu olmuyor.

Yanlız tr de alamıyorsun çünkü doğa ile anlaşmalı olduğu için son kullanıcı satışı yok.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    klasik okul mantığı burdan baska yerden alınan kitapla yada kopya vs. kitapla sokmam derse sokmam tribi olmaz heralde daha 1.sınıfta
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sıçarım böyle okula, abi çok iyi devlet okulları var benim bildiğim . bu kadar parayı biriktirsen üni için daha iyi olmaz mı ?
    Türkiye'de ki asıl katliam Sahibinden'de değil vatanımızın içerisindedir . /OMRASM01

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    klasik okul mantığı burdan baska yerden alınan kitapla yada kopya vs. kitapla sokmam derse sokmam tribi olmaz heralde daha 1.sınıfta
    Araştırdım veliler cok dertli herkes bir sonraki sınıfa geçen cocuğun ailesinden alıyor kitapları. Boşa para çünkü yerine aileye yeni kıyafet falan alıyorlar. Çok saçma resmen 100 tl lik kitapları 1000 tl ye kakalıyorlar.

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Kadıköy vapur iskelesinden yukarı doğru çıkarken aktarcılar mı ne var solda. Onun arkasında zamanında kitapçılar vardı, yanlış hatırlamıyorsam. Oraları kurcala.milla kurcala.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bana böyle nokta atışı lazım. O kadar iş arasında çıkıp kitap aramakta saçma geliyor. Zaten problem bu gidip kitap arayacağıma neyse vereyim parasını alayım modunda oluyorsun.

Böyle cocuğunu doğaya göndermiş aynı sorundan müzdarip bir arkadaş vardır belki forumda. Daha önceden araştırmış olabilir. Böyle bilgiler lazım bana Yoksa akmarın altıda kitapçı diyen cok oldu ama gidip araştırmak falan üşeniyorum lanet girsin.

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kitap listesi var mı elinde ? Bizim üniversitenin çocuk üniversitesi kısmından bir bakınayım bir ben.

Yer olarak da, beyazıt sahaflar ve kadıköy akmar pasajından kitaplar kovalanabilir.
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Doğa kolejleri artık okuldan çok ticarethaneye dönmüş durumda
    3.xxx kusur lira pesinatımızı geri alamadık 3 haftadır okuldan geri
    kitap + servis + giysi fahiş fiyatları var

okulu değiştirmek mantıksız bir hareket mi olur sızce sonucta ıstanbulun veya türkiyenin en iyisi değiller ya ?

ido - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi ögrenciye veya bı calısana ver abı bu lısteyı kıtapları bulsun 200tl ona versen fazladan halolur bence hıc sen ugrasma

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kadıköyde akmar var kitapçıların olduğu biryer. ünide bazı hocaların illa orijinal olacak dediği 80-100 tl'lik kitapları orada 20-25 tlye çok almışlığım var. sizin probleminizi orası çözecektir bence

alperkirman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lise veya üni olaydı fotokopi çektir eskilerden dicektimde junior için o olmaz tam ticarethane olmuş okul
    Allah Tekdir , Ordusu Türk'dür.

by.gkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Kuzey doğa kollejine gidiyor. Ana sınıfını bitirdi bu sene 1. sınıf okuyacak. Senelik 24.000 TL para ödüyorum okula ve 1. SInıf kitapları tam tamına 2.900 TL tutuyor.

Tek satan yer doğa store farklı bir yerden alma şansı yok. Duyduğuma göre kadıköyde bazı yerlerde falan birebir kopyalarını 200 300 tl ye bulma şansı varmış ama bu olaylar hakkında hiç bir fikrim yok.

Nereden bulunur ne yapılır? Okula yığınla para veriyorum. Üstüne kıyafetlerini doğa storeden alıyorsun. Haftanın her günü aynı şeyi giymiyor bu cocuklar.

Bu takımlardan en az 2 tane olması lazım pisleniyor çünkü. Yazı kışı da ayrı takımlar en az 3000 4000 tl lik giysi masrafı var.

Kıyafetleri herşeyi geçtim. 1. sınıf üstünde sadece yazı olan kitaplara (Mantık seti hariç) 2.900 TL vermek baya koyacak bana sinirlerim bozuldu.

Kadıköyde akmar pasajı var elinde liste varsa iki katlı pasaj içerisinde kitapları toplar çıkarsın.

Geçen sene kardeşimin okulunda da aynı durum vardı oda bir koleje gidiyor ikinci el ama sıfır gibi kitapları neredeyse beş de biri fiyatına bulduk. Birebir kopyalarda var çok çok temiz sıfır gibi ikinci ellerde var tercih senin.

Ama her dükkana gir sor ummadığın dükkanlardan çıkabiliyor bu kitaplar.

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir ust sinifa gecmis , artik gecen yilin kitapina ihtiyac olmiyacak kisilerden 2. el alinabilir
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Yer olarak da, beyazıt sahaflar ve kadıköy akmar pasajından kitaplar kovalanabilir.

Bu iki yer dışında bulmanız zor gibi.

mrbars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim velet de 5nci sınıfta. Bilfen. 25 gibi bir rakamla başladı 1nci sınıfa, 40'a dayandık bu sene. Servisi kitabı derken noluyoruz anlamıyorum.

Kendime bakıyorum; her senebaşında 2 numara büyük ayakkabı alınan bir çocukluğum oldu. Yazları donla derede yüzerdim. Bu rakamlar çok tuhaf geliyor ama ödüyoruz. Herşey çocuklar için.

Kitap konusuna gelince, eğer 1e1 aynısını bulamazsanız ben de orjinal alınmasından yanayım. Çocuklar çok acımasız ve bu yaşlarda bir o kadar da kırılgan oluyorlar.

johnie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

okul da çalışan vs tanıdıklara indirim yapıyorlar mı bilginiz var mı ? Ya da daha uygun fiyatlara alması mümkün mü ?
    1-2 tanıdık var doğa nın anaokulunda çalışan, onlara danışayım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Listeyi pm atin akmara bakarim isterseniz

Varsa gidip alirsiniz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)