Ekim ayında Formula 1 izlemek için 2 arkadaş kendi aracımızla Sochi' ye gitmeyi düşünüyoruz. Planımız Trabzona gidip oradan arabalı vapur ile sochiye geçmekti ama sanırım o hat iptal edilmiş internette baya bir araştırdım bir bilgi bulamadım seferlerle ilgili. Öncelikle bu hat ile ilgili bilgisi olan var mı? Hala devam ediyor mu? 2. güzergah ise gene araç ile trabzona kadar gidip oradan batum, gürcistanı geçip sochi ye giriş yapmak. Batum ve gürcistan da durmamayı planlıyoruz. Belki yemek için bir kaç saat.. Bu güzergahta araç için ekstra almamız gereken evrak vs varmı yoksa kimlik ve pasaportla sorunsuz geçiş yapabilir miyiz? Gürcistan, rusya sınır kapısı açıkmı? Daha önce bu güzergahı kullanan arkadaşların önerileri ve uyarılarını dinlemek isterim. Son güzergah ise uçakla gidip dönmek. Hem maliyeti yüksek olacağı, hemde orada da araç kiralayacağımız için extra bir araba işi olmasını istemediğimizden dolayı bu 3. fikre sıcak bakmıyoruz.Hafta sonu biletleri alacağız öle yada böyle bir şekilde gitmemiz gerekiyor.
![]()