User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
33 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Yine Hakkari Yine Hainlik Ve Yine Sehit

RafetAraç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Yine Hakkari Yine Hainlik Ve Yine Sehit

Dun gece saat 6-7 gibi haberi geldi bizede. Hakkari daglicada zirhli arac konvoyuna mayinli saldiri ve 15 in uzerinde sehit var deniliyor. Fakat bende suan sirnakta askerim komutanlarimiza gelen istihbarat sehit sayisinin 30 un uzerinde oldugu. Cunku mayin patladiktan sonra kara yolundan gelen destek birliklerinede 250-300 kisilik bi grup tarafindan pusu kurulmus. Sinir stres tum gece içim icimi yedi burda dagin basinda bekliyoruz ha geldi ha gelecekler diye bizede.Zaten oyle bi sikintiyla yasarken bide bu olayin gerceklesmesi aksam mahvetti beni. Devletimizin istihbarat ve silah olarak bu kadar gucu varken bu hainlere neden goz yumduruyor anlayamiyorum.Allah tum askerlerin yardimcisi olsun. Ailelerine kat kat sabi versin.

http://m.haberturk.com/gundem/haber/...cada-operasyon

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Erdoganin soylediklerinide okudum o kadar cok soylenecek soz varki suan aklimda ama burasi yeri degil diye tutuyorum kendimi malesef

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    onun derdi 400. Şehit babalarına küfür eden adam hala o koltukta nasıl oturur o ordu buna nasıl izin verir benim beynim almıyor. Menderesin başına gelenlerin daha ağırı bunun başına gelecek farkında değil. Çavuşevsku yolunda ilerliyor.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aklima hep geliyor bu adam bu sekilde devam ederse suikasta kurban gidecek diye. Cunku yedigi boklar o seviyeye geldi artik gercekten gözü dönmüs

AyrtonSenna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya sen nasıl bir insan evladısın ya senin egon yüzünden genç kardeşlerimiz ölüyor yeter artık sus sus ta bir yere kadar Allah şehit olan kardeşelerimizin annelerimizin ve babalarımızın yardımcısı olsun.

@ RafetAraç Kardeşim seninde Allah yar ve yar yardımcın olsun sağ salim gel inşallah haber beklemek çok zordur şuan senin için
    Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6

OTOKAR&FOTON&İVECO
    Gaziantepli Kardeşler A.Ş

AyrtonSenna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O kadar yazıcaklarım varki @ RafetAraç şunu yazması bile korkunç onun ruh halini düşünemiyorum şuan:
    Sinir stres tum gece içim icimi yedi burda dagin basinda bekliyoruz ha geldi ha gelecekler diye bizede.Zaten oyle bi sikintiyla yasarken bide bu olayin gerceklesmesi aksam mahvetti beni.
    Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6

OTOKAR&FOTON&İVECO
    Gaziantepli Kardeşler A.Ş

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    132 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yemin ediyorum artık tarayıcıya tıklayıp haber açmaktan korkuyorum artık. Tv zaten izlemiyorum. Bu sabah haberi okudum içim parçalandı.

Buna sebep olanlara şunu söyliyim, daha önce 8 askerimizin şehit olduğu araç onarım için fabrikaya geldi

3 gün kimse gidemedi yanına içinde hala uzuv parçaları var diye.

Üzüntüden kimse yaklaşamadı, insanların psikolojisi bozuldu.

Toplumsal olarak çok kötü bir yere gidiyoruz, hala 400 olsaydı böyle olmazdı diyenler umarım bunun hesabını verir.

Ayarını bozduğun kantar gün gelir seni de tartar demişler, o terazi er geç seni için de çalışacak.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sagolasn dostum ne yapalm olan bizim gibi garibana oluyor iste ulkeyi bu hale getiren serefsizler utansin. 40 kusur gunum kaldi hayirlisiyla bitirip surdan kurtulaymda bi kurban kesip mahalledeki durumu kotu olan insanlara dagiticam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayatımda sayılıdır küfürsüz kendimi ifade edemediğim anlar.. Biride dün gece yaşananlardan sonra bu olay..

Öğreniyoruzki olay saat 3-4 gibi patlak veriyor. Bu ülkenin başbakanı milli maçta Şehit evladıyla şov peşinde atılan gollere olaydan haberi olmayan insanlardan çok seviniyor hopluyor zıplıyor..

Bu ülkenin başkomutanı sıfatı taşıyan zat-ı muhterem böyle bir olay gecesi canlı yayında ( ki eminim o yayın esnasında çatışmalar hala devam ediyordu) Milletini aba altından sopa göstererek tehdit ediyor , oğlunu bu ülkeye şehit eden babalara hakaret ediyor..

Ya hakikatten artık söylenecek söz kalmadı sadece edilecek bolca küfür var bu mahluklara..

Şehitlerimize Allah rahmet eylesin , Ailelerine sabır versin.. Çok zor gerçekten çok zor..

AliGizda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @RafetAraç umarım hayırlısıyla sağ salim dönersin oradan. Allah yardımcın olsun, güç, kuvvet dayanma gücü versin.

Söylenicek hiç bir şey bulamıyorum ya, Allah ölenlerin ailelerine, dost ve yakınlarına sabır versin.

canozgur106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RafetAraç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sagolasn dostum ne yapalm olan bizim gibi garibana oluyor iste ulkeyi bu hale getiren serefsizler utansin. 40 kusur gunum kaldi hayirlisiyla bitirip surdan kurtulaymda bi kurban kesip mahalledeki durumu kotu olan insanlara dagiticam
    Kardeşim Allah yardımcın sağ salim döneceksin inşAllah sıkma canını..Bu durumlara izin verenlerde inşAllah hek ettiği cezayı bulacaktır..
    ALLAH VAR GAM YOK..

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konvoyun ordan geçeceğini kim söylüyor içimizdeki hain mi yoksa dışımızdaki mi

Allah rahmet eylesin Mekanları cennet olsun sEbebi olan herkesin bu dünyada cezasını versin.

ES353 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunca sehitin sorumlusu ***** partiye oy veren insanlardir.

BurakOzdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hemen sokaklara inmeliyiz bizler sessiz kaldıkça adam hala askerimizi öldürtüyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konvoyun ordan geçeceğini kim söylüyor içimizdeki hain mi yoksa dışımızdaki mi

Allah rahmet eylesin Mekanları cennet olsun sEbebi olan herkesin bu dünyada cezasını versin.
    ktm ' de askerler toplanır güvenli gün belirlenir zırhlı araçlar eşliğinde konvoy seklınde gidilir..... yol konusunda çok seçenek olmadığı için güzargah az çok bellidir...

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bunca şehidin sorumlusu şehide "KELLE" çiftçiye "ANANIDA AL GİT" diyenlerdir.
    Bunu diyene yar ve yardımcı olan kim varsa "ALLAH BELALARINI" versin tez zamanda. AMİN.

ronay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Belki bana kızacaksinız ama ben bunu eskiden beri söylüyorum hakkari çukurca dağlıca şırnak vs bunların Tr ne yararı var kardeşim ?
    Türkiyenin sırtına kambur olmaktan başka ne yarrarı var ya biri bana desin.
    Çok mu kürdistan sevdalısı var gelin kardeşım diceksin siz ülkemi kurmak istiyorsunuz alın size toprak
    Çekiceksin adam gibi bi sınır Girişler vizeli.
    sempazitan bilemm ne ne varsa siktirsin gitsin kendi kendie ne halleri varsa görsün
    Vatan toprağaymış afedersiniz ama s2kerim öyle vatan toprağinı vatandaşınıda
    Otomobil Yakıt Katkıları

Vpracing-torco-prooctane

https://instagram.com/fuelronay

Volkann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ronay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Belki bana kızacaksinız ama ben bunu eskiden beri söylüyorum hakkari çukurca dağlıca şırnak vs bunların Tr ne yararı var kardeşim ?
    Türkiyenin sırtına kambur olmaktan başka ne yarrarı var ya biri bana desin.
    Çok mu kürdistan sevdalısı var gelin kardeşım diceksin siz ülkemi kurmak istiyorsunuz alın size toprak
    Çekiceksin adam gibi bi sınır Girişler vizeli.
    sempazitan bilemm ne ne varsa siktirsin gitsin kendi kendie ne halleri varsa görsün
    Vatan toprağaymış afedersiniz ama s2kerim öyle vatan toprağinı vatandaşınıda
    Haklısın hakkarinin belki hiç bir faydası yok ama bugün hakkariyi isteyen , yarın diyarbakırı şırnağı urfayı tunceliyi hatta ve hatta tüm güneydoğuyu ister.
    Milli sınırlar içinde vatan bir bütündür, asla parçalanamaz 1 avuç dahi toprak vermemekten yanayım.
    99' ZN 106 GTİ
    14' SC İBİZA CUPRA
    94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
    16' FK2 TYPE-R

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)