Konu Maxi 'den izinlidir.
2012 yılından beri kendi işyerimizde CNC tezgahlarda 7075 alaşım aluminyumdan spacer imalatı yapmaktayım. (Asıl işimiz iş makineleri için yedek parça üretimi üzerinedir)
Şuan sadece uzun bijon ile montajı yapılan spacer üretimi yapmaktayım, yani saplamalı araçlar için (çoğu japonlar ve birkaç istisna) saplamalı spacer üretimim henüz mevcut değil, aynı şekilde bijon aralığı değiştiren adaptör üretimi de henüz yapmıyorum.
Yerli üretim olarak başladığım bu işe maliyetler bir hayli artmasına rağmen yerli üretim olarak devam ediyorum, spacerlar kesinlikle çin tayvan gibi uzakdoğu ülkelerde fason üretim yada daha uygun olsun diye 6000 serisi aluminyumdan değildir, bu yüzden de fiyatım biraz daha yüksek diğer satıcılara kıyasla, ancak alman malı spacerlara göre oldukça uygun
Üretimim ağırlıklı olarak Vag grubu, Bmw, Mercedes, Renault gruplarınadır.
Uygulamalarımı facebook sayfam https://www.facebook.com/smspacers
yada instagram @smspacers hesaplarından takip edebilirsiniz. (instagram daha aktif olarak güncelleniyor)
birkaç uygulama resmimi buraya da ekliyorum daha fazlası sosyal medya hesaplarımda, her türlü sorunuz için pm yolu ile ulaşabilirsiniz.
![]()