User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
40 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Yeni is kolu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Yeni is kolu

Simdi hemen herkes atlamasin vicdani olmayan yapabilir.
    Bizim yazlik assos sokakagzinda. Midilliye en yakin yerlesim alani. Aramiz 6 mil. Midillide ki butun multeciler buradan gidiyormus. Ve bizim butun koylu isi gucu tarlayi birakmis multeci transferi yapio. Kelle basi 1000 dolar para aliolar. Gece 3 te bizim evin onu e5 gibi oluo. Bir suru minibus hem multeci hem de bot tasio. Arkalarinda da dandirik elektrikli motor. Botlar 9 metre 50 kisj bindiriolar en fazla 10 kisi alacak bota.

Haa multeci korktu binmedi mi silah zoruyla bindiriolar. Liste hesabi calisiolar. Tekneye binenin adini soyadini alio istanbula bildirio ertesi gun para istanbuldan gelio nakit. Jandarmanin sahil guvenligin bilmemesine duymamasina imkan yok. Sahil guvenlik kulesi burada. Binmek istemeyeni koylu bindiremezse jandarma zorla bindirio. Yani ortak calisiolar. Sizde burada sahilde bebek cesedini gazetede gorunce agliosunuz. Yaw senin halkin zaten bu ise komple girismis. Vicdani kaldirabilen varsa yapsin. Bu arada tavsiye piyasada ne kadar zeytinyagi varsa su anda depolayin. Kendi zeytinligimin urununu ben bu sene toplamiorum butun arazi insan diskisi ile dolu. Herifler istanbuldan getirdiklerini dagda tasta zeytinliklerde bekletio aksama kadar. Turkiyenin zeytinyagi uretiminin yuzde 8 i bizim buradan saglanio. Ve butun ege au anda bu pislige bulasmis durumda. Bundan sonra iki uc sene neyse ben hasat almayi dusunmuyorum toprak temizlenene kadar. Zaten aileye yetecek kadar aliodum geri kalanini maliyet icin verioduk. Simdi verip para alicam. Kendi elimdeki ile yetinicem. Marketten falan zeytinyagi aliosaniz simdiden diorum eve stoklayin 2 3 sene zeytinyagi alinmaz bu seneden sonra
    IN BOOST WE TRUST

770
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burda anlatmak istediginiz yeni is kolu nedir ?

Vicdanı olan insan tacirligi yapsın mı diyorsunuz ben mi yanlıs anlıyorum ?

770
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Edit: vicdanı olmayan.

BerkinG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi oralardaki durumu görmeyen anlayamaz bizim yazlık da babakale tarafında, geçen hafta gezmeye sizin taraflara geldik sizin ordan bademli tarafına giden yola(imbattan ileri doğru) girdik gündüz gözü karşımıza 200-300 kişilik grup çıktı yanlarında da iki tane motorlu adam geri dönerken adamlar peşimizi takıldı falan.Ben de bizim oralara geldiklerini duyuyordum ama bu kadarını tahmin etmiyordum iş çığırından çıkmış, gece gündüz otobüslerle insan taşınıyor.Umarım daha kötü olmaz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Multeci sektoru yeni bir is kolu degil ki yogunlukta suriye olaylarindan beri surekli bu sekilde , avrupa da daha da beter hatta , onune gecilebilecegini de dusunmuyorum .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada ekleme yapamadim konunun ilk cumlesinden vicdani olmayan yapabilir derken ne kast ediliyor ya da konunun acilis amaci nedir cozemedim

ZX-636R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konunun açılış amacını ben de anlamadım. bu işi yapanları eleştirmek mi? yoksa bu iş kolu hakkında bilgilendirme mi yapmak?

bir de toprağa gübre olarak her yıl hayvan dışkısı dökünce sorun olmuyor da insan dışkısı olunca neden 3 sene beklemek gerekiyor, aradaki farkı anlayamadım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunu niye actim insanlae durumun vasiyetiniz gorsun diye actim. Koylu isi gucu birakmis bu isle ugrasio. Butun koyden bahsediyorum. Bi kac kisiden degil. Yapmak isteyen varsa kendine guveniosa alsin bi tane hizli tekne gecede 4 sefer yapsin her seferinde 10 kisi tasisin deli para kazanir. Gecede teknenin maliyetini cikarir.

Diski olayina gelince koyun gubresi topraga gomulur ve erir gider. Su anda zeytin toplama mevsimi yaklasio o zeytinler yerlerden toplanio. Dokundugu seyde ***. Ayrica koyun sadece ot yer insan bir suru kimyasal yiyor o yuzden koyun gubresi ile insan boku cok farkli seyler. Insan boku yararli olsaydi koyluler forseptik kazip kapatmaz kuruyunca kullanirdi toprak ustunde.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Jandarmanin sahil guvenligin bilmemesine duymamasina imkan yok. Sahil guvenlik kulesi burada. Binmek istemeyeni koylu bindiremezse jandarma zorla bindirio. Yani ortak calisiolar.
    Çok büyük suçlama.......
    Okumadan imzalamam.....

halilcakir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi ben doğrumu anladım yoksa baya baya araba forumunda insan kaçakcılığına göz yumuluyor isteyen yapsın diye tavsiyemi okuduk beyler?

Ha birde zeytininize sıçtılar bu sene zeytin yemeyin dendi

tövbe yarabbim ya güleyimmi ağlayımmı bilemedim bir garip oldum

braga26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DOHC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok büyük suçlama.......
    buna benzer bi olayla bende karsılastım agrı-dogubeyazıttan otobuse bındım ilçe çıkısında yaklasık 20-30 multeci aldı otobüs arkaya yıgdılar neyse afedersiniz ite davranır gibi davranıyorlardı mültecilere bi ara bi aileyi yolda indirdi muavin şöför aldı geri neyse yaklasık 50 km sonra jandarma gbt kontrolu için durdurdu aracı otobüsün yarısını kontrol etti ancak mültecilerin oldugu kısma gelince araçtan indi gitti

vectra-tuner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu da sanırım ülkemizi yöneten üst aklın stratejisi, kişi başı 1.000 usd az para değil, ehonomi güzelleşitor, Avrupayada akıllı olun yohusa sizin a...na koruz diyo

Remon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jandarma zorla bindiriyor olsa bile bunun sakincasi ne ? Bota binip gitmeseler turkiyede sorun cikartacaklar. Dedigin gibi oyle yapsalar bile sahsen benim icin sakincasi yok.

!KO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Remon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Jandarma zorla bindiriyor olsa bile bunun sakincasi ne ? Bota binip gitmeseler turkiyede sorun cikartacaklar. Dedigin gibi oyle yapsalar bile sahsen benim icin sakincasi yok.
    o zaman neden suriyeli çalıştırmaya ssk mufettıslerı goz yumuyor ?

İlker G.

ege_c - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    yemin ediyorum millet kafayı yedi.
    ER Corsa

EXCLUSIVE GARAGE

facebook.com/ecagal

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler buyrun Hürriyet gazetesi bugün yazıyor. Yeşil limandan 10 bot kalkmış 1 i batmış. Yeşil liman denen yerde teyzemin yazlığı var bana 5 km. Jandarma karakolu oraya 2 km bile değil. 10 bot demek en az 500 kişi demek. O insanlar oraya yürüyerek gelmiş olamaz. Botları ve motoru nereden buldular. Jandarmanın önünden geçmeden de gelemezler. Teyzemler her akşam jandarmayı arıyor gelen giden yok. Eee jandarma işin içinde değil di mi?
    IN BOOST WE TRUST

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Remon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    prosedur olarak yakalayıp geldıklerı yere postalamaları lazım,

ama o süreçte yedir içir saglık kontrolu-ıvırı zıvırı vs bunlarda prosedur ıcınde,ben devlet-jandarma olsam bende ugrasmam banane,yunanıstan dusunsun,yeterki ulkeden çıkıs yapsınlar,katılıyorum sana.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    heralde haberde bu 10 bot'a 500 çok iyimser rakam olmuş adamlar 120 kişi itelemiş

http://www.hurriyet.com.tr/dunya/30066616.asp
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Insana insan muamelesi yapmayi ne zaman ogrenicez cok merak ediyorum , sanki tarihi yaklasmis mal atiyosunuz da bizden ciksin da onlar dusunsunde bilmem ne ? Tabi cok mukemmel savas riski de kesinlikle olmayan 1. Dunya ulkesiyiz bize de aynisini yapmazlar yarin onur gun nasilsa

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)