Simdi hemen herkes atlamasin vicdani olmayan yapabilir.
Bizim yazlik assos sokakagzinda. Midilliye en yakin yerlesim alani. Aramiz 6 mil. Midillide ki butun multeciler buradan gidiyormus. Ve bizim butun koylu isi gucu tarlayi birakmis multeci transferi yapio. Kelle basi 1000 dolar para aliolar. Gece 3 te bizim evin onu e5 gibi oluo. Bir suru minibus hem multeci hem de bot tasio. Arkalarinda da dandirik elektrikli motor. Botlar 9 metre 50 kisj bindiriolar en fazla 10 kisi alacak bota.
Haa multeci korktu binmedi mi silah zoruyla bindiriolar. Liste hesabi calisiolar. Tekneye binenin adini soyadini alio istanbula bildirio ertesi gun para istanbuldan gelio nakit. Jandarmanin sahil guvenligin bilmemesine duymamasina imkan yok. Sahil guvenlik kulesi burada. Binmek istemeyeni koylu bindiremezse jandarma zorla bindirio. Yani ortak calisiolar. Sizde burada sahilde bebek cesedini gazetede gorunce agliosunuz. Yaw senin halkin zaten bu ise komple girismis. Vicdani kaldirabilen varsa yapsin. Bu arada tavsiye piyasada ne kadar zeytinyagi varsa su anda depolayin. Kendi zeytinligimin urununu ben bu sene toplamiorum butun arazi insan diskisi ile dolu. Herifler istanbuldan getirdiklerini dagda tasta zeytinliklerde bekletio aksama kadar. Turkiyenin zeytinyagi uretiminin yuzde 8 i bizim buradan saglanio. Ve butun ege au anda bu pislige bulasmis durumda. Bundan sonra iki uc sene neyse ben hasat almayi dusunmuyorum toprak temizlenene kadar. Zaten aileye yetecek kadar aliodum geri kalanini maliyet icin verioduk. Simdi verip para alicam. Kendi elimdeki ile yetinicem. Marketten falan zeytinyagi aliosaniz simdiden diorum eve stoklayin 2 3 sene zeytinyagi alinmaz bu seneden sonra