Selam beyler ,
Frankfurt fuarına veya ringe giden var mı bu hafta sonu ?
Ben cumartesi sabah gidip gezeceğim. Pazar günü ring sabahtan akşama kadar açıkmış, hazır Frankfurt'a kadar gitmişken piste de gitmeyi düşünüyorum.
Selam beyler ,
Frankfurt fuarına veya ringe giden var mı bu hafta sonu ?
Ben cumartesi sabah gidip gezeceğim. Pazar günü ring sabahtan akşama kadar açıkmış, hazır Frankfurt'a kadar gitmişken piste de gitmeyi düşünüyorum.
RING'de organizasyon var mı ? Araç kiralayıp girme şansı varsa oraya da gidebilirim . O değil murat abi yaş kısmında 40 yazıyor artık hey gidi hey sende yaşlandın![]()
![]()
Ben şuan showdayım. araştırma amaçlı press day de geldim. Ben her yere metro ile gidiyorum. gayet kolay ve ucuza geliyor![]()
Siz bir dahaki hafta sonu gidiyorsunuz diye Aklımda kalmış yazılarınızdan.
Ben bu hafta 19 u Cumartesi sabah izmir den direk gideceğim 9:30 gibi oradayım.
Eğer ringe gidersem pazar sabah Frankfurt'tan jag xe kiralayacağım. Pist için rent race car Clio rs bana yeterli.
Geçen yıl gittiğimde rent4ring den 1.25i stage 2 kiralamıştım.
Jag tel masa tavsiye etmem.
Ben haftaya ordayim. Cuma show sonra 2 gun pistte org var.
40'i devirdik ama ruh hala 20
Ben megane RS ve 125 kiraladim. Haftaya arac kalmadi buarada....
Istediğim araç RSR'de var fiyatı da diğerlerine göre daha uygun fakat mail yoluya ulaşabilirim sanırım mail'de katılım tarihi v.s yanında ne gibi bilgileri vermem gerekiyor ?
Bir de şöyle bu tablo çıktı bunun içinden hangisini seçmek mantıklı lap olarak mı almalıyız yoksa km olarak mı ?
![]()
Yahu sen yaris aeaclarina bakmissin,ring'de 100 turun olsada bu araclari kullanmak ayri tecrube.
Sen car proces kismina gir.
Baslangic olarak swift stage2 kirala,muthis keyifli.
Sonra ilerletirsin. Benim 60-70 turum vardir en az,bunu goz onune al. Cokkk viraj var...
Oyuzden fiyat farki az gilf ile,iyi bir sey olsa olmazdi![]()
En Güzeli swift ya da Clio. Bu arada cliolar edc mi acaba bir bakayım. Öyle ise daha iyi olur, hem vites hem yol çok zorluyor.
Scirocco var o da aynı firmadan pist spec manuel , fakat bunlardan hangisini tercih edip mail yollamak lazım hala onu çözemedim bir de exclusive - allinsclusive farkı nedir ? Tur veya km aynı seçildikten sonra yakıt miktarının önemi yok sanırım ama fiyatlandırma da 200 eu ondan da fark ediyor
Clio'nun edc si spastik.
Duz vites pistte iyidir yada iyi calisan otom sanziman.
All inclusive al.
Hangi tarihe bakiyorsun?
Benim için bu hafta sonu uygun abi zaten 19-20 gibi
19' u sadece 2 saat acık,20 sı uygun,turıst gunu.
Once bunlara katılın sık sık,sonra Track day'lere gırersınız. Cokkk daha keyıflı ve pıst kullanımını bılenler oluyor sadece.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)