Motor yagmurdan dolayı öyle oldu. Daha sonrasında temizlendi paklandı![]()
Araçta şu an film var.Fakat sag arka kelebek cam değişcek. Film tonu tutturmayacagımız için komple film aklımızda. Açık deneyebiliriz. Jant rengi için aklımda siyah var ama bakalım.
Oncelikle foruma hosgeldin. Jantlarinin rengi 10 numara, bence tam bir retro hava katmis. Cam filmi dersen bence zindan yapmaya gerek yok, gunes iyidir D vitamini lazim. Arabaya gelince bu kadar temiz bir gti buldugun icin seni kiskaniyorumSimdiden kefiyli surusler dilerim. ***** ulkede dogru duzgun bi swift gti bi de civic kalmadi. Sansli insansin. Surusun keyfini cikarman dilegi ile.
Dip not: sanirsam orjinalinde on izgaralar siyah. Bir de guzel bir suspansiyon yapmani tavsite ederim. Coilover, swaybar,stut bars gibi. Inceden de motor yap. Sonra pist
Kusura bakma cok yazdim ama swift gti top 5 arabam arasinda![]()
Araç 6 yıldır bende fakat foruma yeni katıldım. Aracım hakkında iddialıyım. Fakat jant rengınden biraz sıkıldım gibi aracın aynı tarzından birde mk3 yani yeni torpido stop olanından var. Ön panjur siyah evet fakat tampon boyandıgı için pajurada sıçramış. Cam filmi değişicek fakat açık yapıcam. Ayrıca aracım TR'de sayılı hidrolik direksiyonlu gtilerden birisi
detaylı resimleri yüklicem. araçta orj. yay + yükseltme var. ***** aile aracı olarak kullanıyoduk ve sürtme yapıyodu arkaya yük binince.
Öncelikle foruma hosgeldınız aracınıza masallah kazasız belasız jantlar değismeli ve biraz basılmalı![]()
Bende öyle düşünüyorum. Vossen vle1 modelinive Volk te37 modelini begeniyorum ama maalesef benim bijon aralıgıma uyan jant yok. 4x114.3. Basma konusunda haklısınız. araç orjinalinde üstünde bi yüksekliğe sahip. YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.
Motorda oynamaya gitmek istemiyorum pek. Görüntü orjinal motorda orjinal olsunHava filtre kiti egsoz bile yok araçta
Stock candır.
Çok teşekkür ederim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)