User Tag List

13 sonuçtan 1 ile 13 arası

Konu: Xsara VTS - 20 Eylül B Seansı 4 Tur - 2:34.36

hepkem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Xsara VTS - 20 Eylül B Seansı 4 Tur - 2:34.36

İlk seans 2 kişi keyfine çıktık ve trafik takibi ile geçti. Bu seansta videoda orjinal yorumlar var, biraz üzerine çalışmam lazım B seansı benzin bitmeden 4 tur tek atma şansım oldu, en iyi tur 2:34.36 olarak geldi. Iphone 4 kayıt harici kullanmadığımdan mı nedir bilinmez bir türlü kayda geçmedi. El freninin altında yer alan G4'deki HLP ile tur sürelerini aldım, merak edenler olursa ilk turda el freninin altına bakmam zaman tutuyor mu kontrolü için İyi Seyirler

https://www.youtube.com/watch?v=-lwsSmbHA3E
    Garaj : G29 Z4 30i / E92 335i / E46 Compact M3 CSL / Alfa Romeo GT 3.2 / MX-5 ND 1.5 / A4 45 TFSI / G01 X3
    Anılar : Alfa 156 / E34 535i / Fiat Uno / S55 AMG / Scirocco / Xsara VTS Ph1 Lynx S/C

alperkirman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracı yakından gördüm çok temiz çok düzgündü maaşallah
    Allah Tekdir , Ordusu Türk'dür.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah gidişi sesi soluğu yerinde makinenin tribünden keyifle izledik, sürede güzel yerlere gelmiş..

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    235 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İki gündür keyifle izleyeceğimiz videolar geliyor konuya. Teşekkürler çok başarılı

snrk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok rahat sürüyorsunuz, ben hala gerginliği atamadım kaç seans oldu
    Bu arada sürüş pozisyonunuz da biraz uzak gibi o da rahatlıktan sanırım
    Teşekkürler video için, elinize sağlık.
    "life is too short to drive boring cars"

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alperkirman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracı yakından gördüm çok temiz çok düzgündü maaşallah
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İki gündür keyifle izleyeceğimiz videolar geliyor konuya. Teşekkürler çok başarılı
    Çok teşekkürler.

Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah gidişi sesi soluğu yerinde makinenin tribünden keyifle izledik, sürede güzel yerlere gelmiş..
    Stage 2 Scirocco ile ilk piste çıktığımda 1.6 Focus ile takip ettiğin günlerden buralara geldik Araba gayet keyifli ve setup da dengeli. Tribünlere de seyir keyfi veriyorsa ne mutlu bana

Alıntı snrk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok rahat sürüyorsunuz, ben hala gerginliği atamadım kaç seans oldu
    Bu arada sürüş pozisyonunuz da biraz uzak gibi o da rahatlıktan sanırım
    Teşekkürler video için, elinize sağlık.
    Sürüş pozisyonu aslında yakın ama GoPro'da geniş açıda sunroof çekimi olduğundan biraz daha gerideymiş izlenimi veriyor. 2013 Temmuz'da ilk piste çıktığım zamanlar ile arada fark var, rahatlık biraz ondan biraz da Xsara'nın son haline alışmamdan

BRZ hayırlı olsun, sonuçta yeni arabanın tedirginliği normal, zaman içinde alışınca çok daha keyifli turlar ve daha güzel süreler gelecektir
    Garaj : G29 Z4 30i / E92 335i / E46 Compact M3 CSL / Alfa Romeo GT 3.2 / MX-5 ND 1.5 / A4 45 TFSI / G01 X3
    Anılar : Alfa 156 / E34 535i / Fiat Uno / S55 AMG / Scirocco / Xsara VTS Ph1 Lynx S/C

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzel ve temiz sürüş olmuş, frenden daha süre kazanılabilir 1 ve 4 ten de öyle daha ineceksiniz belli ki çünkü çizgiler falan güzel. Tebrikler..

mimarsertac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sizinde arabanın da maşallahı var. Çok beğendim

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kemal tebrikler
    Süre güzel, frenlerde daha çok payın var oradan da baya süre gelecektir.
    Bir de ayağını gazdan çektikten çok sonra frene basıyorsun, o süre boşa yaktığı süre azıcık daha heyecanlı ol yahu
    Karışma kardeşim keyfime diyorsan, sustum
    Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
    Golf 8R / 48.40 @Körfez
    Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark

JDM VTİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen haliç köprüsünde denk geldim çok güzel aracınız

bu arada alınmayın yanlış anlamayın, arabayı utku sürse 2.30 olur bu süre heralde ))

Keyifli sürüşler.
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Zero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güzel ve temiz sürüş olmuş, frenden daha süre kazanılabilir 1 ve 4 ten de öyle daha ineceksiniz belli ki çünkü çizgiler falan güzel. Tebrikler..
    Alıntı mimarsertac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sizinde arabanın da maşallahı var. Çok beğendim
    teşekkürler arkadaşlar.

Alıntı OrcunInce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kemal tebrikler
    Süre güzel, frenlerde daha çok payın var oradan da baya süre gelecektir.
    Bir de ayağını gazdan çektikten çok sonra frene basıyorsun, o süre boşa yaktığı süre azıcık daha heyecanlı ol yahu
    Karışma kardeşim keyfime diyorsan, sustum
    Slm Orçun. 406 brembolar varken daha agresif fren yapıyordum, megane 330mm'ye geçince uzunca bir süre fren denge işini halledemedik, ön çok sıkı tutunca arka resmen havalanıyordu, kw v1 arka amorsitörler çok yumuşak kalıyordu. 205 group a bilstein ile arka nispeten çözüldü. ad048ler bu haliyle bile 3.tur sonrası fazla bırakmaya başlıyor ki agresif fren yapmıyorum. biraz daha iyi bir lastikle daha agresif frenajlı bir pilotaj hedefim var. belki bir sonraki organizasyonda boş tur kovalayıp burda da zorlayabilirim

Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçen haliç köprüsünde denk geldim çok güzel aracınız

bu arada alınmayın yanlış anlamayın, arabayı utku sürse 2.30 olur bu süre heralde ))

Keyifli sürüşler.
    sağolasın. yorumlardan alınacak olsam video paylaşımı yapmamam gerekir en son 29 mayıs'da çıkmışım, bir sonraki organizasyona katılışım 3.5 ay sonra, zaman geçince bir miktar paslanma oluyor. ilk seans 2 kişi keyfine çıkınca da pek konsantre bir sürüş olmadı, 2. tur benzin bitmeden bu kadar oldu. bu işte hem kabiliyet hem de devamlılık çok önemli. Utku istanbul park'ı yalayıp yutmuş durumda, her yeni videosunu izleyip feyz alıyorum, daha fazla tur atıp Utku vd. arkadaşları izleye izleye gelişme olacaktır.

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hepkem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Slm Orçun. 406 brembolar varken daha agresif fren yapıyordum, megane 330mm'ye geçince uzunca bir süre fren denge işini halledemedik, ön çok sıkı tutunca arka resmen havalanıyordu, kw v1 arka amorsitörler çok yumuşak kalıyordu. 205 group a bilstein ile arka nispeten çözüldü. ad048ler bu haliyle bile 3.tur sonrası fazla bırakmaya başlıyor ki agresif fren yapmıyorum. biraz daha iyi bir lastikle daha agresif frenajlı bir pilotaj hedefim var. belki bir sonraki organizasyonda boş tur kovalayıp burda da zorlayabilirim
    Şu kısmı biraz daha açar mısınız ? Sorunuz frene basınca arkanın hafiflikten dolayı yükselmesi ise arka amortisör değil çözümünüz. Ön coilover üzerine daha sert yay takmanız lazım. Sonuçta frenleme demek ciddi bir arkadan öne ağırlık transferi demek. Ön taraf gereğinden fazla öne esnerse arkası her zaman havalanır. Sizin taktığınız amortisör arka tekere ağırlık bindiği zaman iş yapar yükselmesine yapacak bişiyi yok. Ayrıca araçta ABS halen daha mevcutmu ve arkadaki fren limitörü sağlam çalışır halde mi ?
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şu kısmı biraz daha açar mısınız ? Sorunuz frene basınca arkanın hafiflikten dolayı yükselmesi ise arka amortisör değil çözümünüz. Ön coilover üzerine daha sert yay takmanız lazım. Sonuçta frenleme demek ciddi bir arkadan öne ağırlık transferi demek. Ön taraf gereğinden fazla öne esnerse arkası her zaman havalanır. Sizin taktığınız amortisör arka tekere ağırlık bindiği zaman iş yapar yükselmesine yapacak bişiyi yok. Ayrıca araçta ABS halen daha mevcutmu ve arkadaki fren limitörü sağlam çalışır halde mi ?
    abs hala var. devre dışı bırakınca da aynı problem vardı. limitör çalışıyor. arka amorsitör değişimi sonrası arka eskisi kadar yükselmiyor. önlerin yumuşak kaldığı doğru, önlerde KW V1 var ve sertlik ayarı yok. 406 brembolar ile 12. viraj öncesi düzlük sonu xsara'nın hali aşağıda renault brembolar ve kw arka amorsitörler ile muhtemelen dışarıdan görüntü bundan da beterdi

yay olarak öneriniz nedir ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)