User Tag List

8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Egzos sesi problemi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Egzos sesi problemi

Aracı ilk çalıştırdığımda "207rclemans" ***** devir 1300rpmye kilitlenip kendini yağlayıp ısıtıyor ; aracın kendine gelmesi 40 saniye sürüyor ortalama ; bunun benim için hiç bir mahsuru yok ama şöyle bir derdim var sabah işe gittiğim için sabahın köründe downpipe yüzünden fena sesli oluyor o yüzden tedirgin oluyorum ne yapayım bi yardım edin

BurakCengizhanoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    warex al,cutout yaptır,susturucularını tak downpipe ı sök. arabayı evin önüne koyma veya sabah işe gitme

0M42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BurakCengizhanoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    warex al,cutout yaptır,susturucularını tak downpipe ı sök. arabayı evin önüne koyma veya sabah işe gitme
    Bu iyiydi
    Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BurakCengizhanoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah sukur buraada benle oturmuyosun araca zarar vercen tepkinle

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben gece geç gelirsem garaja girmiyordum, garaj kapısı ses yapıyor diye. Buna rağmen sırf birden fazla aracım var diye bir sürü saçma sapan bakışlara tepkilere şahit oldum. O günden beri anladım ki milletin sesle gürültüyle işi yok. Çekip çekememe mevzusu. Şimdi umurumda değil, gazlayarak gelip garaja girip müziği bile kısmıyorum gecenin 3ünde. Kimse de bir şey diyemiyor. Dolmuştan rahatsız olmayan adam araba egzozundan rahatsız oluyorsa bu adamda sorun vardır bizde değil. O yüzden, bırak ses çıksın.
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cutout candır.
    DRİLL
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Octane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben gece geç gelirsem garaja girmiyordum, garaj kapısı ses yapıyor diye. Buna rağmen sırf birden fazla aracım var diye bir sürü saçma sapan bakışlara tepkilere şahit oldum. O günden beri anladım ki milletin sesle gürültüyle işi yok. Çekip çekememe mevzusu. Şimdi umurumda değil, gazlayarak gelip garaja girip müziği bile kısmıyorum gecenin 3ünde. Kimse de bir şey diyemiyor. Dolmuştan rahatsız olmayan adam araba egzozundan rahatsız oluyorsa bu adamda sorun vardır bizde değil. O yüzden, bırak ses çıksın.
    katılıyorum söylediklerine evim bahçeli kendi evim kolu komşuyla çok işim yok ama ses mahallede büyük bi ambiyans yaratıyor aracıda çalıştırıp direk yürütmek istemiyorum en iyi isi kalsın böyle sesli sesli oh

sagi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Octane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ağzına sağlık özenle araç kullanıyorum sokağımda aman yaşlısı çocuğu rahatsızı var ses çıkmasın diye arkamdan kornada çalsalar kuyrukta oluştursalar rolantide çıkıyorum baktım ki hala şikayet ediyorlar anladım ki iyilik yaramıyor gerçekten mevzu ses değil çekememezlik o gün bugündür bende rahat hareket ediyorum.
    35 KU 606- Outlander MT Turbo
    34 ENP 29 - TypeR
    34 VTE 64 - S2000
    34 VG 3670 - Type-R
    10 E 6622 - Civic vti

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)