User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
42 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Ek gelir.

suskunkral_21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ek gelir.

Geçen bir kardeşimiz böyle bir konu açmış. Benimde böyle bir sorunum vardı ve bunuda sizinle paylaşmak istiyorum. Günlük 8 saat çalışıyorum. Vardiye sistemi olarak 2 gun sabah( 08:00-16:00) iki gün akşam (16:00-24:00) iki gün gece(24:00-08:00) 1 gün izin. Tabi ara off dahil 3 gun izin gibi birşey oluyor. Bu boş zaman içinde ek gelir elde edebileceğim iş varmıdır. Tabi legal bir şekilde. Aslında yasal boşluk işi de olabilir. Illegal olarak sizin bile akliniza gelmeyecek şeyleri yapabilirim. Bıktım o işlerden artık. Bilgisayarla aram gayet iyidir.
    Ê ne dı şerde be şêre. - Kavgada olmayan aslan kesilir.

Emre-Dylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Takipteyim. Parttime işlere bak, sosyete pazarlarında, sokakta satabileceğin ürünlerede yönelebilirsin bi arkadaşımız selfie çubuğu satıyordu iyide kazandığını belirtmişti. Parttime Ankarada eleman arayan olursa bende düşünebilirim vardiya sistemi ile çalışıyorum bende haftada 1 vardiyam değişiyor. 08:30-16:30, 16:30-00:30, 00:30-08:30 şeklinde.
    AC/DC Back In Black
    1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tüm fikirleriniz için teşekkür ederim

By CrAzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Takip......

Y.Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilgisayardan, webden biraz anlarım diyorsan youtube ile ilgilen derim.

Sana bağlı olan bir iş, aylarca uğraşıp yapamayan da var, ayda 4 5 haneli kazançlar elde edende. Bilgisayar altyapın yoksa bulaşma ama.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Y.Emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bilgisayardan, webden biraz anlarım diyorsan youtube ile ilgilen derim.

Sana bağlı olan bir iş, aylarca uğraşıp yapamayan da var, ayda 4 5 haneli kazançlar elde edende. Bilgisayar altyapın yoksa bulaşma ama.
    Emre youtube işini biraz açarmısın.

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı suskunkral_21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emre youtube işini biraz açarmısın.
    kanal açıp abone ve beğeni kasmak gerekiyo ama tuturulursa 10 bin dolarlar falan oluyo ayda hatta şuan 1m abonesi olan bir kanalın geliri 80 bin dolar civarı bende düşünmüyo değilim
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanal açıp abone ve beğeni kasmak gerekiyo ama tuturulursa 10 bin dolarlar falan oluyo ayda hatta şuan 1m abonesi olan bir kanalın geliri 80 bin dolar civarı bende düşünmüyo değilim
    Abone sıkıntı ama hit çok kolay. Hani videolara alakasız ön izleme resmi koyuyorlar ya. Onları kullanıp erotizm siyaset komedi tarzi videolar yüklene bilir. Güzel fikir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mantık basit; yt kanalı açıyorsun gmail ile, video yüklüyorsun, videolarının izlenmesi üzerinden kazanç sağlıyorsun temelde.

Açtığın kanalların sayısı, yüklediğin videoların izlenimleri, çıkan reklamların fiyatları (her reklam türü aynı oranda kazandırmıyor), videolarının özgün/spam oluşu vs çok etkiliyor. Eskiden youtube ile anlaşmalı ara kurumlar vardı 'partner' denilen. (örneğin 'vevo') onlarla çalışmak kolaydı ve kazançları arttırırdı. 1Eylülden sonra kullanılamaz oldu pek çoğu, bu işi yapacaksan 'google adsense' hesabın olmalı şuan, youtubeta adsense ile çalışmakta çok kolay değil açıkçası. Özellikle özgün çalışmayacaksan. Geçen hafta binlerce adsense hesabını kapattı mesela google.

Özgün çalışmayı da kabaca şöyle açıklayayım, yüklediğin videoların haklarının tamamen sana ait olması gerekli. Videolarında herhangi lisans hakkına sahip görselde kullanamazsın, seste kullanamazsın. Yani kullanırsın da, en ufak ses yada görsel bile o sesin/görselin seni şikayet edip video'nun para kazanma haklarının kapatılmasına sebep olabilir. Dikkatli olup çok emek vermek gerekli özgünde.

örneğin engineering explained, webtekno vs özgün yt kanalları.

Spamı açıklarsam kısaca, bildiğin korsan çok fazla konuşmaya gerek yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abone ve beğenilmenin etkisi düşük, önemli olan videoların izlenim sayıları hatta daha önemli olan reklam gösterim sayıları.

Abone sıkıntı ama hit çok kolay. Hani videolara alakasız ön izleme resmi koyuyorlar ya. Onları kullanıp erotizm siyaset komedi tarzi videolar yüklene bilir. Güzel fikir

Kazın ayağı öyle değil işte Abonenin fazla önemi yok kazanç anlamında. Özgün çalışıyorsanız sürekli izleyici kitlesi konusunda katkısı var sadece.

Yt'de birsürü otomatikleştirilmiş sistem var. Daha videoyu yükler yüklemez inceleniyor.

Görüntü eşleşeni çıkabiliyor, Ses eşleşeni çıkabiliyor, Ülke engeli çıkabiliyor, Dünya engeli çıkabiliyor, Uygunsuz içerik vs çıkabiliyor. Çıkıyorda çıkıyor yani. Ayrıca içerikten bagımsız etiket, ön izleme resmi vs de hesabın kapanmasını çok fazla etkiliyor. Kısa sürelerde farkedilebiliyor bu tip hileler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aha vallahi buldum. Istanbulda metroya biniceksin şu kalem kameralar var. En yoğun iett metrobüse kurulacaksin gelişi güzel fordçulari yayinlayacaksin ? Nasıl fikir? Yada telefonda sürekli birilerini işleteceksin ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne paylasacaginiza karışmam. bu konuda her sorunuzu cevaplarim elimden geldigince ama içerik konusunda birsey diyemem.

Bu işe başlayınca paranin su gibi akacağını falan vaadetmiyorum bu arada. Beraber başladığım bir arkadaşım aylarca odeme alamadi. Ve pes etti. Benimde şimdiye göre çok çok küçük bi odemeydi ilk aldigim ödeme. Isin para kısmından çok eğlence için yaptigimdan devam ettim ben. Çok şükür bu günümüze.

Tekrar söylüyorum en baştan, bu işi yapmayı deneyenlerin çok azı yapabiliyor. Kimseye çook para vaadetmiyorum.

Teknik detay konulari için sirf bu konu hakkinda kurulmuş forum siteleri var oralarda bulabilirsiniz, pm atabilirsiniz ama o forumdakiler çok daha bilgililer genelde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Aha vallahi buldum. Istanbulda metroya biniceksin şu kalem kameralar var. En yoğun iett metrobüse kurulacaksin gelişi güzel fordçulari yayinlayacaksin ? Nasıl fikir? Yada telefonda sürekli birilerini işleteceksin ?
    iki fikirde yaş gibi ama biri hiç yapılmayan bir şey ama riski büyük hukuki sebeplerden fordçulardan biri dava açabilir sapık dangası yedim manevi olarak vb ucu açık ve kazanma ihtimalide yüksek telefon şakası içinde ağzınızın iyi laf yapması lazım ekstıradan telefon fatura giderleriniz kazancağınızdan daha yüksek olacaktır ilk başlarda tabi tutarsa devede kulak olur
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Y.Emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne paylasacaginiza karışmam. bu konuda her sorunuzu cevaplarim elimden geldigince ama içerik konusunda birsey diyemem.

Bu işe başlayınca paranin su gibi akacağını falan vaadetmiyorum bu arada. Beraber başladığım bir arkadaşım aylarca odeme alamadi. Ve pes etti. Benimde şimdiye göre çok çok küçük bi odemeydi ilk aldigim ödeme. Isin para kısmından çok eğlence için yaptigimdan devam ettim ben. Çok şükür bu günümüze.

Tekrar söylüyorum en baştan, bu işi yapmayı deneyenlerin çok azı yapabiliyor. Kimseye çook para vaadetmiyorum.

Teknik detay konulari için sirf bu konu hakkinda kurulmuş forum siteleri var oralarda bulabilirsiniz, pm atabilirsiniz ama o forumdakiler çok daha bilgililer genelde
    Tüm bukadar yardimci olup yaptığınız yorumlar için mutlaka araştırma yapma hissi doğdu içime. Aslında sadece müzik yüklemek nasıl olur ? Belirli bir tarzda ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Tüm bukadar yardimci olup yaptığınız yorumlar için mutlaka araştırma yapma hissi doğdu içime. Aslında sadece müzik yüklemek nasıl olur ? Belirli bir tarzda ?
    telife takılırsınız 30 sn den fazla olmamalı müzikler kanalınız kapanır benim bilgim bu şekilde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    telife takılırsınız 30 sn den fazla olmamalı müzikler kanalınız kapanır benim bilgim bu şekilde
    Peki mesela forumdan abilerimiz var diy yapanlar. Mesela bi xenon far işi yapanlar yada aydınlatma. Yada turbo işi ile uğraşan kişilerle röportaj tarzi videolar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    hiç yapılmamış bir şey olabilir test şeklinde falanda olursa tadından yenmez güzel fikir

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    YouTube da hamur abla ve oyuncak abi diye arama yapın belki bir fikir edinirsiniz. Benim kızım bol bol seyrediyor.

Emrecan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim arkadas bi oyun videosunda 30 tl kazaniyorum gibi birsey dedi inanamadim
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkesin parmağı tetikte

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)