User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
33 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Sigortadan Arac Baglatma Hakkinda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Sigortadan Arac Baglatma Hakkinda

Turan Gunes'e ciktim . Yildiz istikametine ilerlerken cevirme vardi emniyet kemerim takili vaziyette hiz vs sinir asmamisken memurlar durduk yere aldilar . Neyse eyvallah dedim evraklari istedi verdim ehliyet ruhsat tam biraz bekleticez dedi polis aracina gecti . Arabadaki memurla cepten bir yerleri aradilar sonra aracimin sigorta policesinin olmadigini soyledi . Sirket aracimiz ve 2015 Temmuz cikisli yani daha sigortada 2 aylik neredeyse . Whatsapp'dan police fotografini ve numarasini gosterdim ama eski sistemde de olmadigini ve baglayacagini vs dedi . Bu arada kendisinin tanidik sigortacisi varmis 4.500 lira gibi bi rakamla yaptirirsam baglanmadan devam edebilecegimi soylediler . Bende red ettim o ara ehliyetim ve ruhsat elimdeydi arabaya bindim ve durmadim . Dur ihtari vs olmadi ama suan izlemem gereken yol nedir direk sikayetci olmalimiyim yoksa eve ceza gelmesini bekleyip itiraz mi etmeliyim?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dostum biraz sıkıntılı bir durum seni durduk yere çevirmelerinin sebebi önceden kamera ile tespit yapıyolar sonrasında çevirmeye alıyorlar başımıza geldi ido iskelesinde araç bağlattık içinide mal yüklüyken.Bence yakın bir trafik şubesine uğrayıp araç ile ilgili cezai bir durum olup olmadığını sorgulat

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cepçiliğe mi basladılar ........

bunlar sahte polis vs olmasın hacim

4.500 liraya araba var lan arabaaa neyin sigortası bu

CNR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence dur ihtarına uymamaktan, kemerden falan arkadan yazar yollar..Adam binevi rüşvet istemiş 4.500 tlye trafik sigortası nedir ya, bence memur hakkında şikayetçi olun.

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fiyata neden takildiniz? Aracin ne oldugunu biliyor musunuzda bu kadar kesin konusuyorsunuz
    Buyuk ihtimal rusvete yol yapmislar. Zaten sigortasi olan araca tekrar sigorta yapilabiliyor mu? Adamlar resmen dolandiricilik yapmislar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ah şu polisler.. malesef sahip olduğun araca bakıp 'ulan bu zengindir, evrakları tam da olsa bi yolunu bulup yolalım şunu' zihniyetinde olan polis memurlarımız var bir hayli memleketimizde.. yazık..

zcy04 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha önce bir konuda bu polisler niye bize denk gelmiyor yazmıştın gülerek hatırlarsın belki.
    Umarım ceza gelmez, iyi akşamlar
    Dağlar "demirdendir" dediler. TÜRK' ün yüreği çeliktendi! Öğrettik.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hiç bir şey olmaz, ceza gelirse bile bu yaşadıklarından orada ki saatten ekipten hangi memurların olduğu belli olur.
    Git Ankara'da ki emniyetten sorumlu vali yardımcısına durumu anlat, sonra gidip şikayette bulun %100 eminim ki gereği yapılacaktır.

Olay anlattığın gibi ise alanen rüşvet talebi var memurlara karşılık, gerek mobeseden gerek başka bir yerden bu arkadaşlar ceza alır.
    sana gelecek cezanın karşılığında, "rüşvet" ile suçlanacak arkadaşların başına gelecekler daha fazladır en azından belli bir süre açığa alınacaktır.(soruşturma süresince)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ckrc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hiç bir şey olmaz, ceza gelirse bile bu yaşadıklarından orada ki saatten ekipten hangi memurların olduğu belli olur.
    Git Ankara'da ki emniyetten sorumlu vali yardımcısına durumu anlat, sonra gidip şikayette bulun %100 eminim ki gereği yapılacaktır.

Olay anlattığın gibi ise ve ceza gelmesse bile şikayette bulun alanen rüşvet talebi var memurlara karşılık, gerek mobeseden gerek başka bir yerden bu arkadaşlar bulunur ceza alır.
    sana gelecek cezanın karşılığında, "rüşvet" ile suçlanacak arkadaşların başına gelecekler daha fazladır en azından belli bir süre açığa alınacaktır.(soruşturma süresince)
    düzeltme hızlı yazarken gözden kaçanlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zcy04 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Daha önce bir konuda bu polisler niye bize denk gelmiyor yazmıştın gülerek hatırlarsın belki.
    Amacım polemik yaratmak değil
    Gülmeden çok ciddi yazıyorum niye bu polisler bana niye denk gelmiyor, gelsin ki teşkilatı itten çakallardan temizlemeye faydamız dokunsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birinin memuriyetini bitirmek bu kadar kolay mı ? Veya sen kendini ne sanıyorsun?

Babam emekli bir polis ve şuan sigorta acentalığı yapıyor ayrıca bende polisim işin içinde olan biriyim yani sana uzun uzun sigorta şirketlerinin onlara bağlı olan bayilerle nasıl çalıştığını polislerin sigortacılarla bir olup cukkalayamayacağını anlatırdım ama eminim ki ikna olmayacaksınız.

İyi akşamlar

ersandeniz
    Misafir
    Peki, arkadadin basina gelen olay hakkinda ne dusunuyorsunuz? Ben de memurum, eger devletin gucunu kullanip cikar elde etmeye calisiyorsa tebi olacak memuriyetinden..

ersandeniz
    Misafir
    Arkadadin=arkadasin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ersandeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki, arkadadin basina gelen olay hakkinda ne dusunuyorsunuz? Ben de memurum, eger devletin gucunu kullanip cikar elde etmeye calisiyorsa tebi olacak memuriyetinden..
    Üzerindeki üniformadan maddi çıkar sağlıyorsa tabiki meslekten ihraç edilmeli ayrıca benim gözümde namussuz şerefsizdir.
    Henüz polis olmadan yazları babamın yanına takılırken bu tarz olaylara defalarca denk geldiğim için olamaz diyorum.

Ama ckrc nickli arkadaşın sanki herkesin hayatı onun elindeymiş gibi konuşması hoş değil.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Trafik Sube Amiriyle gorustum , gerekli bir kac yere de telefon ettim sigortadan da temmuzda yapilan bedeli 2700 liralik policemin ciktisini sorumlu arkadaslara ulastirdik . Kendileri de bir daha kimseye iyi niyetli davranip da sigorta yaptirmaya cesaret edemez zannetmiyorum . Dipnot geceyim gorevini baska art niyetlerle kullanmayip giydigi formanin ve beline taktigi silahin vatandasin verdigi vergiyle alindigini unutmayan ve kendini ust bir makam olarak gormeyip de vatandasa ustunluk kurmak yerine sorununa cozum odakli yardimci olan her turlu polis , memura saygim sonsuzdur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dikkat ettiysen başından beri sana haksızsın demedim aksine haklı olduğunu düşündüğüm için umarım ceza gelmez dedim.
    İlk yorumu neden yazdığım ortada değinmek istediğim yeri sen çok iyi anladın ötesi de boş.
    Tekrar geçmiş olsun.

Bolkar1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eskiden sigortan bitince sorgusuz bağlıyorlardı simdi yardımcı oluyorlar gece bile olsa ariyip yaptıralım bağlayalım diyorlar gecede cikicak butun miktara razı olabiliyorsunuz ve sadece kucuk bir ceza ödeyip gidiyorsunuz. Ama Sigorta'sı olan bir aracın sigorta yaptir diyip Kart bilgilerinizi alıp ne yapacaklardı acaba. O kadar Rüşvet olmaz ayrıca çamur atmiyalim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dikkat ettiysen başından beri sana haksızsın demedim aksine haklı olduğunu düşündüğüm için umarım ceza gelmez dedim.
    İlk yorumu neden yazdığım ortada değinmek istediğim yeri sen çok iyi anladın ötesi de boş.
    Tekrar geçmiş olsun.
    Bende zaten en basindan beri hakli oldugum durumlarda boyle davranan memur hakkinda konusuyorum.
    uniformaya guvenip, maddi cikar sagliyorsa, psm nin disina cikiyorsa zaten sorustumada gecirir, memuriyetide biter ben artist konusmuyorum vatandaslik haklarimi biliyorum

Karakuş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben kaçtığın için 2000-3000 Tl ceza gelir demiştim, iyi yırtmışsın yine
    Real Cars, Real Roads.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)