Selamlar ahali.
Uzun zamandır forumu takip ediyorum.En sevdiğim şey restorasyon konuları tabii ki, araca yapılan eklentilerin nasıl yapıldığını nasıl durduğunu ancak forumlardan öğrenebiliyoruz malumunuzYaklaşık 4 ay önce aldığımız Citroen C2 aracımızı da size tanıtmak istedim.
Uzun bir yazı olacak, sıkılanlar olabilir ancak ben detay severlerin de olduğunu biliyorum.Bu sebeple çekinmeden yazayım
İkiz kardeşimle üniversiteyi geç kazandık, 2 sene gecikmemiz oldu malesef.Ankaralılar bilirler, Atılım Üniversitesini kazandık.Şans eseri, ikiz kardeşim de ben de aynı bölümü kazanmışız.İlk seneyi servisle geçiririz dedik, kışı atlattık derken...Artık dayanılmayacak dereceye gelince, araba almaya karar verdik.
Neden C2 diyenlerinizi duyar gibiyim.C2'yi park etmesi kolay.Cenk te, ben de, araba kullanmayı Peugeot Partner 2.0HDI'da öğrendik.Ardından kısa süreli 1.4Fire motor GrandePunto kullandık.Upuzunca bir süre, 1.5Dci qashqai ile takıldık.Bu arabayı almadan evvel de 2004 model fiestayla gittik geldik.C2 trafikte gördüğümde bile kafamı çevirip baktığım bir araç.Eğer kötü ellere düşmemişse, özellikle VTR ve VTS donanımlı olan modeller çok göz alıcı.HDI motoru partnerden dolayı zaten az çok biliyorduk.Partner 350.000KM kadar hayvan gibi kullanılmış, eşşek yüküyle mal taşınmış, 9/10 kişinin aynı gün içinde abandığı, çok fazla kaporta hasarlı kazaya karıştığı bir arabaydı.350.000KM'den sonra turbosunu değiştirdik, yarı çapta bir rektefiye oldu ve hala yollarda.Bu sebeple KM takıntımızı da bir kenara attık.C2'de follow me home, yol bilgisayarı, otomatik camlar,klima gibi özellikler var.Ayrıca arka bagaj kapağı kamyonetler gibi açılıyor, 100 kilo da yük kaldırabiliyor böylece arkadaş ortamında çok tatlı şekilde üzerine oturabiliyorsunuz.
Birçok modele baktık.Bütçemiz çok kısıtlıydı.18.000TL gibi bir maksimum bütçemiz vardı ki buna aracı alırkenki masraflar, ekspertiz, o bu dahildi güyya.İlk baktığımız araç yine siyah bir c2.Araçta tek parça boya var ama, keşke boyansaydı dedik.Tavanında büyükçe bir göçük, yan direğinde boyasız kurtarılamayacak bir tuğla hasarı vardı.190.000KM'deydi.
Bu arabayı eledik.Ardından bir barmenin satışa koyduğu bizim haylazı gördük.169.000KM'de, bel altı boyalı sayılabilir.Tek değişeni mevcut.Arka amortisörleri mefta olmuş, yeni lastik istiyor.Kozmetik birkaç kusuru var.Hal böyle olunca çekimser de olsa araca cidden ısınmıştık.Gri renkte olduğu için kusurlarını göstermemişti ilk bakarken.Aldıktan sonra batmaya başladı her kusur, klasik sorun bu bence
Neyse, uzatmadan.Aracı pazarlıkla 17,700'e aldık.Ekspertize 100 lira verdik.Kalan 200 lira da satış masrafı ve bizle gelen ustaya verildi.
İlk aldığımızda görüntüsü şu şekildeydi
Yıkamadan sonra aracın karşısına geçip, aklımıza bir süre küfrettik.Zira boyası iyi durumda değildi.Bol miktarda yanlış yıkama çiziği, kaporta kusuru battı gözümüze.Upppuzun bir liste çıkardık ve bir kısmını gerçekleştik, her birinin fotoğrafını ve anlatımlarını vereceğim.
Araba ilk bakımına girdi.Arka amortisörler değiştirildi.Çamurluk içi davlumbazlara rastgele vidalar atılmış.Bu vidalar sökülerek orjinal davlumbaz pimleri takıldı.Ön tampondaki kırılan lip çıkarıldı.Arka egzosun iğrençliğini görüyorsunuz.İçerisine pul kaynatarak ıslık sesi çıkartıyordu.O pul kırıldı.Standart bakımı yapıldı, filtreler ve yağ değiştirildi.
Farlarımız karartılmış önceki sahipleri tarafından.Ve çok kötü bir işçilik çıkarılmış.Silikon işçiliği hadi neyse ama, farın içerisinde beyaz beyaz bez izleri kalmış.Ayrıca amerikan park bağlatma uğruna, farın soketli kablosuna da epey tecavüz edilmiş.Bunların değiştirileceği biliniyordu ama farın üzerindeki sarılaşmış tabakaya asla katlanamazdık.Bulanık bakıyordu arabaHal böyleydi.
Bu fotoğrafta da işlem sonrası %50 diyelim.Sağ farımız temizlendi, sol far hala sarımtrak.
ve finalde biraz daha iyi durumda farlarımız
Lastiklerim bitti demiştim.Daha evvelden başka arabalara lastik aldığımız yere gittik, iskitler oto sanayiinde.Çok tavsiye ettiği, öve öve bitiremediği lastiklerden taktık, kore yapımı.Markasını bile bilmem.VTR jantlarımız olduğu için, 195/45/16'dan başka çaremiz yoktu ve takıldı.Önceki lastikler 195-50-16 idi ve sürtüyordu.Hal böyle olunca doğru tercihi yaptık ve orjinal ebatlara döndük.Hala kullanılıyorlar ve açıkçası memnunuz.Aynı markadan kışlık lastikler de sipariş ettim, ancak onları 15 inch saç jant ile beraber sipariş geçtim, yanak ölçüsü 55 olması lazım.Kışın hem daha konforlu olacak, hem daha az yakıt yakacak)
Anahtar önemliydi.Peugeot ve Citroen serilerinin yarısının sorunu.Pandik tipi anahtara oldum olası illet oluyordum.Ulus'ta bir anahtarcıda bu kaplardan var.Sadece içindeki çipi ve immo plastiğini yeni kaba aktarmanız, ucunu çektirmeniz gerekiyor.Oradan Citroen anahtarlığı da aldım.Çok ta güzel oldu, hala kullanılıyor.
Sis farlarımız akvaryuma dönmüş.Soldaki bazen yanıyor bazen yanmıyor.İş başa düştü, temin edip evde değiştirdik.
Bakım fotoğrafında ve ilk fotoğraflarda, mora çalan egzos ucunu görmüşsünüzdür.Korkunçtu bizce.Beğenemedik.İdarelik te olsa, daha minik birşey taktırmamız lazımdı.
Ardından ön panjurumuzu piyano siyahına boyadık.Bu esnada ayna kapaklarının üzerindeki krom parçalar da siyaha boyandı.
İstanbul'dan bir arkadaşım geldi yanıma.Arabayı da yeni almışız, hediyelerimizi getirmişAPP plaka yaptırmış istanbuldan, hologramı da var, ayrıca mühürlü.Çok hoşuma gitti cidden büyük eksiklikmiş.Bu arada ilk fotoğrafta da göreceğiniz üzere, sağ ve sol kapı bantları da piyano siyahına boyanmak üzere eve alındılar.Kapı çıtalarında deforme yoktu dışardan.Ancak içerden tırnakları gidik vaziyetteydi bu sebeple sabitlenmiyorlardı.U formunda olduğu için silikon da çare değildi.U formunun içini sunfix ile doldurdum.Boyasını yaptıktan sonra kaportaya temas edecek yüzey de bu sayede oluştu.Siyah silikon ve çift taraflı bantın yardımıyla yaz kış sapasağlam kalacak çıtalarımız.
Arka bagaj kapağına dikkat ettiyseniz, Citroen yazısından bazı harfler düşmüştü.Sipariş geçtik ve taktık.
Aşşağıdaki ilk görsel, ne kadar mutluyum görün diyeFarlarımızı sipariş etmiştik ve 1 haftada elimize geçtiler.Artık karartılmış farlardan kurtulacaktık.Tamponu indirmemiz gerekse de...
Ön taraftaki güzel değişimlerden sonra şöyle bir görsel hazırlayabildim
Küçük detaylara takan biriyim.Bu yüzden silecek demirlerini siyaha boyadım.Yoksa her arabaya bindiğimde küfür ederdim
Her araca yakıştırdığım ufak bir detay var ki ; o da ayak aydınlatması.Model, yıl, seri ne olursa olsun cidden her arabada ayrı bir güzel duruyor.Onu da modül led kullanarak yaptık.Bağlantısını tavan aydınlatmasından aldık bu sayede aracı kilitlediğimizde tavan lambası gibi yavaş yavaş sönüyor, kilidi açınca da yavaş yavaş aydınlanıyor.
bu aşamalarda aracımız genel olarak şu hale geldi.içinde kamasonic emanet bir teyp, korkunç paspaslar vesaire....ben anlatamıyorum artık siz bakın.
![]()