beyler bu arabayı bilen varmı modifiye aşamasında neler yapılır güzel güç verirmi yol tutuşu kullanımı tüketimi nasıldır yüksek km li hepsi alırken nerelere dikkat edilmeli kronik sorunu varmı motorun???
beyler bu arabayı bilen varmı modifiye aşamasında neler yapılır güzel güç verirmi yol tutuşu kullanımı tüketimi nasıldır yüksek km li hepsi alırken nerelere dikkat edilmeli kronik sorunu varmı motorun???
E87 118i kullanmıştım. Yol tutuşu gayet iyiydi. Hatta bbeklentimin üzerindeydi. Zincir ses yapabiliyor ona baktirmak gerekli
sitedeki bu araca sahip arkadaşın konusunda okudum ve bianda bende de merak saldı bu 1,20d
çok yakışıklı duruyo konuyu bende takipteyim
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
E46 320d nin motoru var. Genel olarak 320dnin daha hafifi denebilir. Gayet güzel araçtır. Eşşek 116 ve 118den kat kat iyidir. Manueli bulunsa da alınsa.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
uzun vadelı yanlamasada 2de ozellıkle yerler ıslakken cok tatlı yanlıyorburnout olayıda var ama bu dedıklerımı yerler yasken denemıstım
![]()
Gaza basarsın devir yükselir,konvertör kilitledikten sonra hız yükselir o yüzden ara hızlanmalarda pek tad vermez.Kick down tepkisi iyidir,rampa algılar algılamaz vitesi küçültür vs
Manuel e alıp hızına göre uygun vitese alırsın,durmadan döneceksen 2. vites idealdir.Yeni atılmış zımpara asfalt değilse tabi..
Otomatiklerde bir sorun yok ya manuel daha eğlenceli sadece![]()
Gardaş bir yan iki yan 3... isyan.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
steptronik için tork konvertörlülerin en iyilerinden derler ayrıca manuele çekince + - lerin yeri de doğru (aşağı çekince artıyo ileri itince azalıyo)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)