User Tag List

Sayfa 1/18 12311 ... SonSon
325 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: King Spec Hakan Alev Dolandiricidir!

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

King Spec Hakan Alev Dolandiricidir!

Adamın Facebook bilgileri: https://www.facebook.com/hakan.alev.393

Arkadaşlar öncelikle belirtmek isterimki aşşada yazdığım olaylarda bana giren çıkan herhangibirşey olmamıştır, konuyu açma amacım tamamen sizleri bu dolandırıcı hakında bilgilendirmek uzak durmanızı sağlamak...

Olaylar foruma üğe olan Sabri arkadaşımın bu sahtekarla tanışmasıyla başlıyor, Sabride ozaman evo8 var ve araba sıkıntılı, tam gazda 8 afr gibi çok zengin bi karışımla yürüyor, bu sahtekarda Sabriyi kafalayıp yazılıma çağırıyor, Sabrinin anlattığına göre arabaya bağlanmak için baya uğraşmış, bağlanıncada ne yaptıysa yakıtı kısamammış ondan sonra aracın setupına, yok kollarla krank balanslı değilde bilmemnede diye saçma sapan boklar atmış ve dahada hızı alamayıp aracın daha önceden yazılımını yapan Özgüne yok o şöyle böyle bi boktan anlamıyor diye boklar atıyor, neymiş efendim özgün ecuya şifre koymuş şifreyi vermiyormuş ondan yapamıyormuş, vs vs... hatta va hatta olayın akşamına Özgünle telde küfürleşmişler ve hatta biyerde buluşup kavga etmişler

Esas olay Sabrinin yine foruma üğe olan Emir arkadaşımı bu dolandırıcıyla tanıştırmasıyla başlıyor, Emir ozamanlar elindeki 2003 tertemiz forester ı elden çıkarıp en azından forged motoru olan bi gc8 bakıyor kendisine, bu sahtekarda elindeki 97 model gc8 i bir güzel allayıp pullayıp Emire tabiri caizse çakıyor, anlattırklarına göre aracın setupını aşşaya yazıyorum, eksiği yok fazlası var daha aklıma gelmeyen bir sürü palavrayla dolu bir araba...

2.5 blok üstüne 2.7 stroker makina
    simtek ecu
    dog box şanzıman
    20g turbo
    kilit difransiyel
    spec bilmemne kapaklar
    spec bilmemne emme manifoldu
    standart fren kaliperlerini bile içlerinin pistonlarını büyüttüm daha güçlü diye çakmış
    araba güya 1.5 barda 900hp

ve bunun gibi daha aklıma gelmeyen bir sürü şey...

Emir benden habersiz bu aracı almış, kendi arabasının satışını vermiş bu aracı almış üstünede 4 bin tl verecek öyle anlaşmışlar(allahtan vermedi o parayı)

Emir beni aradı böyle böyle araba aldım dedi, bende hayırlı olsun dedim, aradan bikaç gün geçti Emir beni arabayla almaya geldi, oradanda bu sahtekarın çalıştığı yere gidicez. Emir geldi arabaya bindim, daha bindiğim gibi orta konsolda safc gözüme çarptı. Emir aga bu ne? ecu yokmuydu bu arabada Safc nin işi ne? yok oradan istediğim gibi mafla oynuyomda çok iyide bilmemnede başladı anlatmaya(bu sahtekar emire bişeyler anlatıp kandırmış emirde aynen bana anlatıyor. anlatılanlar tamamen saçmalık) bunun üstüne içinme doldu bi huzursuzluk tabi. E dedim hani dogbox şanzıman vardı, bu şanzımanda hiç ses yok, dog şanzıman en azından bi mırıltı hırıltı ses yapar, knka bu şanzımanın dişlilerini özel ürettirmiş ondan böyle sessiz. Emir henüz satışı almamış olsa diyecemki eyvallah ama satışı almış giren girmiş çıkan çıkmış söylemeye dilim varmıyor...

Neyse bu sahtekarın çalıştığı yere vardık tanıştık falan, Emirin arabasının kaputunu daha ilk defa orada açtım, bide ne göreyim, 900hp arabada intercooler standart enjektörler standart, stok ej20 blok, stok kapaklar stok manifolt, eşşek gibi çinmalı bi turbo var, emme hortumu bile standart turbo hava ememiyor, turboyu o hortuma uydurmak için araya saçma sapan bant gibi bişeyler sarılmış...

Durum böyle olunca ben bu sahtekara sormaya başladım...

Abi bu turboya niye adam gibi emme takmadınız?

ya işte şehir içi kullanımımnda şöyle böyle oluyorda akış metre söyle okuyorda bir sürü saçmalık dinlemiyorum bile ful palavra...

simtek ecu olan arabaya safc nin işi ne?

arabada simtek ecu yok simtekin epromu var(simtek eprom üretmiyor) ecu olsada safc ile şöyle yapıyosun böyle yapıyosun bilmemne yine bi dünya palavra sıktı yine yarısını dinlemedim... sanki bilmiyoruz safc nin ne boka yaradığını...

dedim şanzıman ötmüyo nasıl dog bu?

özel ürettirdim... (palavra)

Artık emin olayım diye bizim Onuru aradım (forumdan kickboxer) aga dedim böyle böyle adamı hiç gözüm tutmadı ful palavra sallıyor? sen dedim söyle bana ej20 makinaya 2.7 stroker mümkünmü? hayır değil sadece 2.5 makinalara 2.7 stroker var dedi...

ve bunu gidip kendisine söylediğim zaman aldığım cevap

ben bu motorun pistonunu kolunu özel ürettirdim yok şöyle yaptırdım böyle ettirdim diyerekten telefonundan bana manley marka kol piston vs vs fotoları gösterdi, neyse dedim onada eyvallh..

peki dedim araba 900hp diyorsun bi stok intercooler neyin nesi?

arabada hidrojen sistemi varmış belli bi devriden sonra devreye giriyomuş o yüzden intercoler a gerek yokmuş!!! allahım yarabbim sen bana sabır ver dedim...

Emir aracın satışını üstüne almasa dicem bu adam böyle böyle ama gel görki dilim varmıyor demeye giren çıkan çok fena olmuş satış yapılmış iş işten geçmiş...

Tabi bununlada kalmadı yanında geçiriğim süre boyunca bu piyasada isim yapmış kişilere dil uzatmalar başladı, yok efendim özgün agu magu derken ben yazılım yapıyordum ona ben öğrettim, yok ppr kaan agu magu derken ben port poliş yapıyordum ona bu işi ben öğrettim, ppr ın cnc işlerini ben yapıyorum falanca yerde benim cnc makinam var kirada, yok doğan usta şöyle yok falan usta böyle... artık daha fazla tahamül edemedim Emir dedim hadi gidelim aga...

Neyse bu sahtekarın yanından ayrıldık, yolda giderken emire arabayla gazlattım, gördüğüm arabaya boost geldiği zaman afr zenginlikten -- değer gösteriyor, yüksek devirde basınçta avans vurmasın diye bu sahtekar dayamış benzini, Emirede boost geldiği zaman hidrojen devreye giriyor ondan afr -- gösteriyor demiş...

Bunun üstüne artık emire ufak ufak olayı çıtlatmaya başladım, aga dedim geçmiş olsun böyle böyle bu herifi hiç gözüm tutmadı satışı almasan neyse dicemde satışıda almışsın olan olmuş... Emir başta inanmak istemedi tabi sonra bizim Onurun yanına gittik, aracı bide o inceledi ve beraber Emiri gidip arabasının satışını geri alması konusunda idda ettik, bende hiç olmazsa motor forgettir kaç yaşında araba illa motor yapılmıştır, yapmışkende stok yapacak halleri yok diyerekten züğürt tesellisi verdim biraz.

Emir ertesi günü bu sahtekarı aramış konuşmuş, tabi bu sahtekarın azı laf yaptığı içinde Emiri yine inandırmayı başarmış, onlar senin arabanı kötülüyorda, şöylede böylede, ben o arabaya şöyle garanti veriyorum böyle bilmemne veriyorum diyerekten Emiri yine kandırmış, hatta öyle bi konuşmuşki Emir artık bize inanmamaya başlamıştı...

Gel gelelim aradan bir iki hafta geçmeye kalmadan Emirin arabası conta yakıyor, maslakta Doğan ustanın oraya araç çekiliyor motor indirilip üst kapaklar sökülüyor ve bingooooo.... arabanın pistonlar stoc kollar stok, tabi haliyle krank yatak herşey stok çıkıyor, Emir arayıp Hakan sahtekiarına durumu anlatıyor, herif halen daha utanmadan o kolların özel üretim olduğunu şöyle iyi olduğunu bötle bilmemne olduğunu anlatıp duruyor, tabi 103mm dediği pistonlar 92.5 mm çıkıyor Emir bunu sorduğunda ise lafı çevirip kollar 103mm stroke diyor(o ne demekse) emirde arayıp bütün bu olanları bana anlatınca artık diyorum tamam yeter, Hakan sahtekarının numarasını istiyorum Emirden ve mesajlaşıyoruz...

mesajlar aşşadaki linklerdeki fotolarda mevcuttur arkadaşlar.. Emir bi ihtimal Hakan denen zat la mahkemelik olur eline herhangibir koz vermeyelim diyrekten uslübumu bozmamaya dikkat ediyorum...

https://www.dropbox.com/s/roxnc41o46...A0006.jpg?dl=0

https://www.dropbox.com/s/nd6me3mi1o...A0011.jpg?dl=0

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fotoğrafları sıraya diziyorum arkadaşlar dizdikçe paylaşacam...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun sonuç ne olucak avukat ne dedi ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

pirasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu forumda dolandırıcı olayları gittikçe garipleşiyor. hadi parayı alıp, bütün sülaleyi gömenleri anlıyorumda cennette vadi satar gibi modifiye araçmı satılır.

benim düşüncem emir denilen arkadaşı çocuk gördü bana bişey yapamaz dedi kitledi herşeyi, çünkü gerçekten o motoru satıcıya takacak adama bu kazığı atamaz.
    turbocuk istiyoruz

pirasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hocam 1. link hatalı, login ekranına götürüyor.
    turbocuk istiyoruz

suk3b3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sahibinden.com da araçların yarısı boyalı. Hepsi sürtmeden.bi tane airbag açan takla atan yok. Gc8 lerin hepsi forget 500 +hp. Maalesef biz milletçe ticari ahlakı noksan insanlarız. Geçmiş olsun
    SWAT

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vay arkadaş mevzuya gel adam bide nasıl diretiyor salak muamelesi yapıyor strong ne oğren oyle gel

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Forumda üyeler kısmında var mı bu arkadaş? Varsa linkini koyda herkes görsün.....
    Okumadan imzalamam.....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sakın yanlış anlamayın da kalkıp babam bana dese ki sana 900 hp subaru hediye aldım gider en az 5 yere baktırır da alırım , o kadar çalışılmış ne kadar detaylı profesyonel bir araç da olsa ben korkarım araştırırım . Hani sadece satıcıya güvenerek arkadaşınız bu aracı almışsa gerçekten çok iyi niyetliymiş bunun cezasını çekiyordur .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun abi ama strong nedir cidden stroke mu ?
    ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ve bu herif italyada okuduğunu japonyada fuji fabrikasında master yaptığını bizzat kendi azıyla söyledi bana

adam stroke ile strong kelimesinin arasındaki farkı bile bilmiyo zır cahil, lise diplomasını getirsin buraya koysun yemin ediyorum kendimi kesecem, herkeze bi palavra herkeze bi yalan....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı berkay_aydin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun abi ama strong nedir cidden stroke mu ?
    strong kelimesininm anlamı güçlü stroke ise uzunluktur...

aybrskck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    geçmiş olsun kanka adam seni tanıyınca pişman olmuştur arabayı sattığına inş durum çözülür mağduriyet giderilir fakat hiç insan gibi konuşarak yola gelicek birine benzemiyor mesajlardan anladığım kadarıyla umarım en kısa zamanda olay çözülür .
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen şuan stage 1 söküklükte
    Eğerki iddaa olunca stage 5 yapıyorum araca tangayı giydirip çıkarıyorum

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    geçmiş olsun ama hukuk açısından pek bir şey olcağını sanmıyorum sonuçta noter satışı var niye baktırmadan aldınız denip kapatılacak konu anca başka yoldan adama araba verilip eski araba duruyosa alınır
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Satan puşt arabayı Emir'e forgetlemiş malesef

Esnafda ahlak diye bir şey kalmamış. Söylediği şeylerin %5'i bile arabada olmadığı halde bu kalemi alana yanında patates soyacağı, tırnak makası, not defteri vs vs tarzında satış yapanlar gibi arabayı ittirmiş.

Allah büyük çıkar bir yerinden, geçmiş olsun.

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)