Adamlar yakında e 92 fiyatlarını yazcaklar nerdeyse bu nedir Allah aşkına ve ayrıca aracın daha düne kadar ilanda fiyatı 56000 başkası alıyo aracı anında geri ilana çıkarıyo ve üzerine 15000 fark koyarak ben anlamadım bu işi sözün bittiği yer
Adamlar yakında e 92 fiyatlarını yazcaklar nerdeyse bu nedir Allah aşkına ve ayrıca aracın daha düne kadar ilanda fiyatı 56000 başkası alıyo aracı anında geri ilana çıkarıyo ve üzerine 15000 fark koyarak ben anlamadım bu işi sözün bittiği yer
Kuzenim e30 hastasi,almayida planliyoruz. Eskiden 15 e kadar kral e30 lar vardi,simdi diyoruzki,7 ye 8 e dandik bisey bulsakta toplasak,anlamsiz bi sekilde yukseldi piyasa,o paralara cok cok daha iyi arabalar var,ama fiyati niye yuksek deyince,saplamaya adam ariyoruz demiyolarda bunlarin piyasasi boyle diyolar,ankarada falan unlu arabalar baslatti bunu 15 lik piyasaya 30 olarak girdiler,arabayi boyatan 30 ladi fiyati,araba falan alinmaz artik. Insanin sinirini bozuyo piyasa
Hız,sonsuz bir tutkudur.
şasisi düzgün ağır kaza yapmamış bulup keyfe göre toplamak en mantıklısı istediğin motoruda koy istediğin renge boyat bin en iyisi
Değerli konuklar hepiniz hoşgeldiniz bu gecenin programını açıklıyorum.
Birazdan civiclerde gelicek.Sonra herkes al-satçı olucak.Sonra motorin ve benzin fiyatları eleştirilecek ardından birde devlete el atılır ve gece son bulur.
Reserved.Çekirdek kola hazır.
Alan razı satan razı ise sıkıntı yok
He fiyatlar e36 için 15k civarı olsa bende bi tane alırımda işte...
Araba almak için fiyatların durulmasını bekliyorum şahsen. Krizden midir nedir piyasa hiç durmuyor arkadaş
Birileri benim adıma 1.7 Corsa piyasasını eleştirsin, benim gücüm kalmadı.
Sevabina golf mk1 lerin fiyatlarini da yazalim bari
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Geçtiğimiz kış ciddi ciddi kafaya koyup 30,000 TL bütçe ayırdım. 10.sahipten aşağı, kilometresi oynanmamış 320ci bulamadım. 1992-1998 hepsi kabulümdü.
E36 piyasasının durumu yüzünden E34'e yönelmiştim, hoş bir dünya da para dökmeden düzgün birşey bulamadım. Malesef piyasa uçmuş durumda.
Faiş bi şekilde fiyatları artmıyan bi marka kalmadı sanırım
Bence yiede e30 ve e36 kasalar iyi direndi yeni yeni artıyor
Alip toplayinca daha ucuza gelecegini mi saniyorsunuz gerçektenisin icine girince anlasiliyor. Keske yuksek fiyat verip duzgununu alsaydim diyen cok gordum. Cunku duzgununden pahaliya gelip duzgun olmayan bir suru araba gördüm. Ugrasmasi da cabasi.
benim e30 çok uyguna gitti pişmanım. cidden düzgün fiyata alacak araba yok piyasada. bu ilanlarda kim gerçekten satıcı kim öylesine koymuş anlaşılmıyor artık sıkıldım.
bi 106 vardı adam 15 ten satamıyor 20 yaptı şimdi yavaş yavaş tekrar düşüyor, bide e36 20 den satamadı şimdi 28 yaptı.. ben bunu anlamıyorum yani satılmıyorsa fiyat düşmez mi ? şimdi adam e36 sını satacak bakıyor bunun ilana 28 ee benimki daha temiz 30 istiyorum bıyır burdan yyak.
yektaya katılıyorum ucuz alıp kendim toplarım dersen düzgün olanın parasını öyle bir geçersin ki uykuların kaçar naptım ben diye o yüzden iyi araba iyi para. verir alır keyifle binersin. e30 e36 hastası çok fazla olan lego gibi arabalardır 320 alırsın girişir 330 olarak çıkarsın yada 316 alırsın 318is çıkarsın 2.2 ye kadar yolu var arkadan itiş ve kilitli difransiyeli bol olan bir araba bu yüzden 1.4is civic gibi görüntü dışında sollamaya çıkmaya bile çekineceğin bir arabayla aynı para değil ki 20 bin ona vereceğime güzel bir e30a veririm paramı her türlü.şuan hem e30 hem e36 sahibi olarak gerçekten hastalık olduğunu söyleyebilirim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)