Merhaba, önce kendinizi tanıtan bir konu açmak ister misiniz ?
Keyifli forumlar +rep
Corsan yok çık dışarı
MBALP Nickli Üyeden Alıntı
Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..
Eskiden vardı. Tabi o zamanlar bedavaydı. Ekmeğini yiyemedik. Sen çık..
corsamız olmadı ama arkadaşımız çok oldu ( Ü.T sözü gibi oldu lan bu )
Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..
Biraz geç ulastım ben konuya ***** işler güçler diyelim ))
Hoş geldiniz valla konuyu unutmuşum kusura bakmayın şu yukarda çakma lacost avatarı olan arkadaşı görünce kendimi kaybediyorum
Hoş geldiniz valla konuyu unutmuşum kusura bakmayın şu yukarda çakma lacost avatarı olan arkadaşı görünce kendimi kaybediyorum
Eksik yazmışım çakma locost avatarlı arkadaşa sataşırken az trolledim di konuyu aracınızın konusun açın tüm corsacı arkadaşlar sizi bulucaktır sizin aramanıza gerek yok hoş biz araba ayırmıyoruz ama
Ulan yine bir sürü yazdım bu çay bana dokunuyo
Çakma lacost dedi yaa. Olaya hiç bu açıdan yaklaşanı görmemiştim
Hahaha ilk lerin adamıyım dır ayrıca ben sana ne zaman normal yaklaştım ki