User Tag List

7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Custom spor koltuk yaptırabileceğim bir yer ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Custom spor koltuk yaptırabileceğim bir yer ?

Arkadaşlar ***** sitede spor tarz bir koltuk gördüm baya hoşuma gitti. Ben parayı toplayana kadar satıldı malesef. Şimdi aklıma takıldı o koltuk. Acaba yaptırabileceğim biryer var mıdır? Elimde koltuğun örnek resimleri mevcut. Aramızda bu iş ile ilgilenen arkadaşlar vardır diye umuyorum.
    Koltuğu satan arkadaş bursada yaptırdığını söyledi fakat kime yaptırdığını hatırlamıyor. Bu spor koltuk yapımıyla uğraşan belli başlı yerler vardır diye tahmin ediyorum.

Kartal3urak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Başkent Oto Sanayii'de Cihan Oto Döşeme Var.. %100 Oto'daki Döşemeci.. Bi Uğra derim
    Oem Yedek Parça
    Oem Çıkma Parça
    Hondacikmamotor.com

AKINCI GARAGE

Network - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu bahsettiğiniz sadece koltuk giydirme şeklinde mi yoksa yeni özel spor bir koltuk yaptırma şeklinde mi?
    Yeni ise kaza bela konularında nasıl bir tedbir uygulanıyor bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kartal3urak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Başkent Oto Sanayii'de Cihan Oto Döşeme Var.. %100 Oto'daki Döşemeci.. Bi Uğra derim
    Tesekkurler iletisime gececem hocam.
    Alıntı Network Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu bahsettiğiniz sadece koltuk giydirme şeklinde mi yoksa yeni özel spor bir koltuk yaptırma şeklinde mi?
    Yeni ise kaza bela konularında nasıl bir tedbir uygulanıyor bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim...
    Ben giydirme olarak degil de yeni koltuk seklinde istiyorum. Fakat uygulanacak tedbirlerle ilgili hic bir bilgim yok. Ilk defa boyle birsey yaptiracam.

eyuparsln - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cok incelemedm ama basettigini koltuk muhtemelen cinmali ama tr de dosemesi degismis bir koltuktu
    custom olan kismi dosemesi yani.
    Ek olarak cinmali koltukarin enufak kazada ikiye ayrilacagini aklinizdan cikarmayin

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bursa'da Nurettin usta var bu işlerin piri denilecek birisi, Nim oto döşeme olarak geçiyor ismi. Onlarla irtibata geçebilirsiniz. O dediğiniz koltuklar da piyasadaki spor koltukların döşemesi değişmiş halde olan bir şeydi ben de yanlış hatırlamıyorsam. Herhangi bir spor koltuk alıp döşemesini değiştirebilirsiniz ama çok sağlıklı olduklarını söyleyemeyeceğim.

Sizin dediğiniz şeyi biri yapmıştı, hatta konusu burada;

http://www.techturkey.com/forum/do-i...-yapimi-7.html

Direk koltuk iskeletinden komple koltuk yapmışlardı, fikir açısından isterseniz iletişime geçebilirsiniz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı eyuparsln Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cok incelemedm ama basettigini koltuk muhtemelen cinmali ama tr de dosemesi degismis bir koltuktu
    custom olan kismi dosemesi yani.
    Ek olarak cinmali koltukarin enufak kazada ikiye ayrilacagini aklinizdan cikarmayin
    Hocam istediğim koltuk tam olarak aşağıdaki gibi birşey.

Alıntı Seven7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bursa'da Nurettin usta var bu işlerin piri denilecek birisi, Nim oto döşeme olarak geçiyor ismi. Onlarla irtibata geçebilirsiniz. O dediğiniz koltuklar da piyasadaki spor koltukların döşemesi değişmiş halde olan bir şeydi ben de yanlış hatırlamıyorsam. Herhangi bir spor koltuk alıp döşemesini değiştirebilirsiniz ama çok sağlıklı olduklarını söyleyemeyeceğim.

Sizin dediğiniz şeyi biri yapmıştı, hatta konusu burada;

http://www.techturkey.com/forum/do-i...-yapimi-7.html

Direk koltuk iskeletinden komple koltuk yapmışlardı, fikir açısından isterseniz iletişime geçebilirsiniz.
    Teşekkürler hocam en kısa zamanda iletişime geçecem. İstediğim koltuğun resmini yukarıda paylaştım bakabilirseniz sevinirim.
    Pekte öyle hazır ucuz çin malı koltukların kaplanmış hali gibi gözükmüyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)