User Tag List

5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Yatırımlık Arsa - Aydın Didim civarı

cagalazade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Yatırımlık Arsa - Aydın Didim civarı

Selamlar,

Didim civarında Bafa Gölü'ne 3 km, Akbük' e 10km ve Bodrum Havaalanına 35km gibi bir kerterizde bulunan 600mt2 imarlı arsa iş yapar mı yatırımlık olarak alınsa arkadaşlar?

O civarları bilen ya da yatırım yapmış olan varsa deneyimlerini paylaşabilir mi?

Teşekkürler şimdiden
    her zafer acı ister...!

aTaBeY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eşimin ailesi orda oturuyor bende o taraflara yatırım yapmayı düşünüyorum gerçekten çok komik fiyatlara denize sıfır arsalar var ancak oranın en az 10 sene içinde kalkınacağından ve böyle peh denilecek şekilde kar edileceğinden bahsediyor herkes ben o zamanı bekleyebilirmiyim ona güvenemiyorum... Kayınbabamdan bana uygun küçük bir yer bulmasını isteyeceğim kısa zamanda 40-50 civarıo batırdım niyetine yatırım yapacağım denize sıfır olanlardan en kötü ileride ona bir ev yaptırırız diye düşünüyorum. Sadete geleyim bence boşta unutulacak paranız var uzun vadede bekletirim derseniz fiyatıda size uyuyorsa bence alabilirsiniz. Şuan turizm açısından çok geride ancak ileride ne olur bilinmez bir anda patlayabilir.
    S!nek Performance Race Parts & Aftermarket

VETTE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1996 yılında Adnan Menderes Üniversitesi turizm otelcilik m.y.o karşısına yazlık yaptırdık.(caprisse otel yakını)son 1 yılda çok ciddi gelişmeler var.kesinlikle yatırım için uygun bir seçim.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cagalazade Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selamlar,

Didim civarında Bafa Gölü'ne 3 km, Akbük' e 10km ve Bodrum Havaalanına 35km gibi bir kerterizde bulunan 600mt2 imarlı arsa iş yapar mı yatırımlık olarak alınsa arkadaşlar?

O civarları bilen ya da yatırım yapmış olan varsa deneyimlerini paylaşabilir mi?

Teşekkürler şimdiden
    bodruma, izmire çok yakın , illaki değerlenicek ama goruşum en 6-7 yıl duşunmemek lazım , alıp unutmayı duşunuyorsanız değerlendirilebilir , zarar etme ihtimali olduğunu duşunmuyorum

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

ACYV - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kısa vadeli bir yatırım olmaz, 5-10 sene gibi bir vadede zarar ettirmez ama edeceği kara değer mi çok tartışılır. Dövizde kalmak bile başlı başına kar olabilir kısa ve orta vadede.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)