Herkeze merhaba aracı almaya niyetliyiz Allah kısmet eder ise aracı tanıyan bilen varmıdır.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...25000909/detay
Herkeze merhaba aracı almaya niyetliyiz Allah kısmet eder ise aracı tanıyan bilen varmıdır.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...25000909/detay
Bunu alcagınıza giulietta leon a3 falan alsanıza
civicc alıp 56 bin vermek bana bu yasta hıc mantıklı gelmıyo sıze gelıyor mu
2011 üretimi civic en sorunsuz üretimlerden bir tanesidir. Sadece frenlerde aşınma problemleriyle, 17000 mil sonrasında karşılaşabilirsin.
hevesinizi kırmak istemem ama bu paralara yeni kasa bile bulabilirsiniz. geçenlerde bir yakınım sattı 2011 elegance 100binde 49a
Fiyat hic mantikli degil
Aracı kendime almayacağım sevdiğim bir abim için arıyoruz bu kasanın 2008 modeli vardı onu satıp 2013 model aldı kasayı ve kullanımını sevmedi geri sattı o yüzden eski kasa modeli yüksek istiyor bende defalarca dedim zaten bindi bu kasaya Leon Fr alalım diye ama biraz zorlu olduğu için illa bu kasa diyor fiyat konusunda da zevk meselesi![]()
2008 Elegance vardı 5 yıl kadar kullandık 35.000kmde aldık 52.000km sattık ya çok binmediğimizden yada bakımları günü gelmeden yapıldığından hiç bir sorun ve problem ile karşılaşmadık bugüne kadar tabi bundan sonrakinde de sorun ile karşılaşmıyacagız anlamına gelmez ta. Teşekkürler Bilgilendirdiğiniz için![]()
Yeni kasa vardı bizde 2012 model elegance 57.250 ye verdik kullanan abim yeni kasanın daha güzel keyifli olduğunu söylüyor ısınamadı arabaya.
Aradığımız özellikler ilanda olduğu gibi Elegance 2010 2012 in ilk 6. ayı boyasız ezik siz ve maximum 40.000 km olması renk siyah veya füme unutmadan kesinlikle benzinli Lpg takılmamış![]()
Aslında bende bakıyorum 2009-2010 elegance. İstediginiz arac modeline ve km ye gore fiyat gayet normal. Dün serviste şahit oldum sıfır dizel hb clio 69.850 tl aracta stepne opsiyonel!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)