yardımsever kankam benim bırak ayazla panpa olsunlar![]()
35 KU 606- Outlander MT Turbo
34 ENP 29 - TypeR
34 VTE 64 - S2000
34 VG 3670 - Type-R
10 E 6622 - Civic vti
Hocam bende kopek sahiplenmeyi dusunuyorm yavru kangal yada rot almak istiyorum ama barinaklarda falan yok hic bulamadm. Olanlarda 1000 lira para istiyor. Banada sacma gelyor hayvana para vermek. Eger size denk gelirse yavru kangal yada rot haber verebilirmisin acaba. Bakmak icin bahcem var buyuk.
Çok güzel bi dostmuş cidden. evim müsait olsa dakika düşünmeden alır evlat olarak bakardım da ona uygun değil evim. Bu güzelliğin yalnış yamalak kişilere gitmesini istemem bu konuda arkadaşlarım var düzgün birilerini bulabilecek. Tıkandığınız yer olursa haberleşelim yardım isteyelim.
tamda ben paylaşacaktım sahiplensın bu cocuk bir ew
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Mesut keşke Ares ve Efe'nin yanına alabilsemmuhteşem gözüküyor hem bahçede vardı koşturur koşturur dururlardı.
74 model sehpa...
dün akşamdan bu zamana rahat 500 telefon almışımdır fakat sahıp konusunda cok seçiciyiz o yuzden en iyisini bulana kadar beklıceztesekkurler
butun sayfalarda paylaşmaya calıstık elımızden geldıgınce
hakan getırıyım sana bak bunuda al cok guzel olur butun köpeklerle anlaşıyo zaten![]()
Evet olabilduğine talep olacaktır aslında söylemek istediğimde buydu. Buşlue lar gerçekten çok zeki ılımlı ve değerli cinsler bunu fırsat bilmeye çalışanlar çok olacaktır. Kendi oğlunuzunla ilgili de okumuştum yazılarınızı şüphe yok gerekli özeni gösteriyorsunuz. Elimizden geldiğince yardımcı olabiliruz kardeşim her zaman...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)