Şahis olarak yurtdısından arac getirildigi zaman 6 ay kalabiliyordu artık
24 Ay kalabilecek
Prosedur nasil olur vs artık zamanla anlarız
Bu kadar abarti fiyat cekilen araclar artık nasıl etkilenir olayın birde bu yönü var
Şahis olarak yurtdısından arac getirildigi zaman 6 ay kalabiliyordu artık
24 Ay kalabilecek
Prosedur nasil olur vs artık zamanla anlarız
Bu kadar abarti fiyat cekilen araclar artık nasıl etkilenir olayın birde bu yönü var
buradakilerin yükseldiği gibi artık gürcistandaki arabaların fiyatlarıda tavan yapacak demektir bu
bununla ilgili şöyle bir sorum var. benim arkadaşımın yurt dışında çalışma ve oturma izni var. ama aynı zamanda türkiye'de de ikameti var ve oyunu falan tr de kullanıyor. bu kişi arabasını 24 aylığına getirebilir mi? yoksa tr deki ikametini kaldırması mı lazım?
bir de bu 24 ay aracı getirmek için yurt dışında vatandaşlık gerekmiyor dimi? sadece çalışma ve oturma izni yeterli diye biliyorum, doğru mudur?
valla alıp günlük kullanıp sahte playboy luk yapmak yerine alıp pistte driftte canını almaya araba yapılır gerisi fakir tesellisi amk![]()
Benimde bi suredir aklimda yurtdisindan araba almak gurcistandan falan fakat iki yil sonunda satinca kaybimiz kazancimiz ne olur kestiremiyorum acikcasi
gürcistan arac piyasası zaten aldı basına gıttı. 5.ooo $ olan araclar 7 ile 8.000$ arası fıyat ıstenılıyor.
Arkdasınız aracı getırebılır. soy ısmı tuttugu tum akrabaları aracı kullanabılır. onun harıcınde aracı kullanması yasaktır. Bulgarıstandaki işleyiş nedir bilmiyorum ama Gürcistanda arac satımında 2 yıl sonrasında satış verip tekrar satıs alındıgında 2 yıl daha Türkiyede aracı kullanabılırsınız.
PSN: ERBAYY
Çükümüz olmasa aslında hepimiz iyi adamlarız
The car price is : 18,000Usd / 67,500SAR / 6,930 OMR / 5,455 KWD / 66,120 AED
Details about the Car.
Mileage 17,651
Engine V8 5.7L V8
Transmission Automatic 6-Speed
Fuel Gasoline
Exterior Color Nebula Gray Pearl
Interior Parchment
Böyle araci 18 bin dolara alabilirmisin Türkiyede Tabiiki Hayır
Bu arada düşünen varsa yardımcı olabılırım Gürcistan'dan
Acık olmak gerekırse Gürcistanda hem tesbih işi hem galerımız var. Türkiyeye bir cok arac sattık sattıgımız araçlarda ruhsat sahıbı siz oluyorsunuz vekalet vs yok. Vekalet li olanlarda ise suresı dolan aracların Türkiyedeyken herhangı bır trafık cevırmesıne gırdıgınde arac normal olarak yakalanıp gümrüğe cekılıyor.
Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)