uzun zamandir aklimdaydi arabamin resimlerini eklemek... okan kardesim duzgun fotolarini baya onceden cekmisti bugune nasipmis... emeklerinden dolayi jdmworks mustafa abiye ve okana tesekkur ediyorum tekrardan
![]()
uzun zamandir aklimdaydi arabamin resimlerini eklemek... okan kardesim duzgun fotolarini baya onceden cekmisti bugune nasipmis... emeklerinden dolayi jdmworks mustafa abiye ve okana tesekkur ediyorum tekrardan
![]()
Maaşallah arkadaşım kazasız belasız.
Bu da benden ufak bir hediye olsun hehe
![]()
kzasız belasız cok gusel aracın gercketin![]()
kazasız belasız anıl çok hoş fotolara![]()
www.honda-tech.com
Jantları beyaza boyamayı düşündünüz mü?
maş.. kazasız belasız jantlarıda sarı yapsan biraz daha şık durur gibime geliyor...![]()
Benm için büyük zevkti her aşaması kardeşim ... iyi günlerde kullan kaliteli ve sade güzel oldu gerçekten![]()
maşallah kazasız belasız jantları sarı yada beyaz yapıp birde app plaka yaparsan görüntü biraz daha güzel olur.
hediyen için sağol çok teşekkür ederim
koşuyolunda mı diye sorsam abest mi kaçar hehe =) sağolasın...
çok sağolun arkadaşlar... beğenmenize sevindim gerçekten....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)