Herkese selamlar,
Aracımı yaklaşık 2 ay önce aldım.
Cooper S, 207 GT, RC'lerdekiyle kardeş olan THP motora sahip.
Ekstralar,
Downpipe
63'lük krom düz boru
Varex son susturucu
HKS Turbo Timer
Defi Turbo Boost saati
Namistain Custom Coil
Herkese selamlar,
Aracımı yaklaşık 2 ay önce aldım.
Cooper S, 207 GT, RC'lerdekiyle kardeş olan THP motora sahip.
Ekstralar,
Downpipe
63'lük krom düz boru
Varex son susturucu
HKS Turbo Timer
Defi Turbo Boost saati
Namistain Custom Coil
Araca maşallah çok şık ve çok güzel bir renk felaket uyumlu olmuş
Masallah sanıyorum anadolu yakasinda e-5 de yanyana gittik bir süre sizmiydiniz bilmiyorum ama yılan gibi duruyordu.
Çok güzel bir aracınız var kazasız belasız sürüşler dilerim.
MaşaAllah, Allah kaza bela vermesin. Şu aralar ciddî düşünüyorum ds3 acaba sakin kullanımda yakıt tüketimi nasıl?
MR.EVO53
Maşallah bu arabaları cok begenıyorum kazasız belasız insallah![]()
Rengi çok güzel maşşallah diyelim. Ayna altındaki sticker'da çok güzel durmuş bence.. Kazasız belasız. ortalama tüketim nedir acaba ?
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Maşallah çok güzel aracınız.Yanlış hatırlamıyorsam 2-3 hafta önce akören veya kabakça taraflarında görme ihtimalim nedir?![]()
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Araç da resimler de çok şık.Kolları daha belirgin başka bir model jant da olabilir. Siyah jant pek beğenmesem de bu araca gitmiş gibi.
Çok teşekkür ederim hepinize iyi dilekleriniz için
Yakıt konusundan biraz bahsedeyim;
Bayramda 500 km uzun yol yaptım. Ortalama hızım 125 kmh, ortalama yakıt tüketimi 5,1'di.
6. vitesin çok faydası oluyor uzun yolda. Gerçekten çok az yakıyor. Şehir içi biraz agresif kullanırsam 11-12 lerde geziyor. Daha agresif kullanırsam 15'leri bulur sanırım
@MertSerhanÖ Kabakça'da görmüşsünüzdür evet. Sizin aracı tanısam selamlaşırdık
Jant konusunda kararsızım, siyah biraz boğuyor gibime geldi. Gunmetal yapmayı düşünmedim değil.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)