User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
37 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: airsoft ile uğraşanlar?

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

airsoft ile uğraşanlar?

arkadaşlar bu aralar şu airsoft işine merak sardım. iyi bir sniper ile başlangıç yapmayı planlıyorum. bitakım araştırmalar yaptım ancak piyasada birdünya ürün ve modifiye ekipmanları mevcut. bu işin piri olan arkadaşlar var ise bana bu konuda yardımcı olabilirlermi?

yay sistemli en az 500fps kadar bi namlu çıkış hızı olan sniper düşünüyorum... kaliteli habire sorun çıkartmayacak yedek parçası modifiye malzemesi bulunan iyi bi marka öneriniz olabilirmi acaba?

teşekkürler...

HONDAHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de bir havalı tabanca ile birkaç ay önce evde atmaya başladım 10 mt atışlarım çok daha iyi seviyeye geldi ama bu airsoft maceralarını gördükçe ben de tek takılmaktan sıkıldım, yavaş yavaş demir BB den plastik BB ye geçeyim diyorum
    Size de; yeni başlayan biri olarak 500 fps sniper fazla olmaz mı ya da müsabakada millet çatışırken geriden tek takılmak sıkmazmı ? Ya da bu oyunlara katılmayıp hedefemi sıkacaksınız ?

Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Yiğit yaylı yerine pompalı tipleri tercih etmelisin
    Neden; pozisyon aldın atıyorsun her defasında kalk kır paraşütü koy geri pozisyon al vs sıkıcı
    Pompayla doldur hava haznesini 6 paraşüt alıyor 6 atış yap
    İlave olarak hava pompalayanların çıkış hızı ve menzili daha iyi
    tecrübe için yerli alınabilir ama bence ithal bir tüfek almalısın
    Namlu mutlaka sabit namlu olmalı kırma kurma işi namludan olanları tavsiye etmem
    Çook keyifli iştir.

http://www.hepsiburada.com/crosman-b...-p-SPORMYD4852 mesela
    Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Orhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yiğit yaylı yerine pompalı tipleri tercih etmelisin
    Neden; pozisyon aldın atıyorsun her defasında kalk kır paraşütü koy geri pozisyon al vs sıkıcı
    Pompayla doldur hava haznesini 6 paraşüt alıyor 6 atış yap
    İlave olarak hava pompalayanların çıkış hızı ve menzili daha iyi
    tecrübe için yerli alınabilir ama bence ithal bir tüfek almalısın
    Namlu mutlaka sabit namlu olmalı kırma kurma işi namludan olanları tavsiye etmem
    Çook keyifli iştir.

Crosman Benjamin Discovery Pcp Haval mesela
    Airsoftlar elektrikli yada gazlı oluyor.
    Everyday I ** çapuling...

Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Onamdar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Airsoftlar elektrikli yada gazlı oluyor.
    doğru ben havalı tüfekle karıştırdım herhalde
    Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Sorularınızı bu siteye üye olup sorarsanız daha sağlıklı cevaplar alabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende full ekipman var imkan buldukça da oyunlara gidiyorum başlangıcı bence assault olarak yap sniper biraz sıkıcı olabilir. Sonuçta genelde yatıyosun dürbünün önüne adam gelmesini bekliyorsun Oyuncak seçimi olarakta airsofla ilgili forumlara takıl hem gruplara girmen hemde daha sağlıklı bilgiler alman kolaylaşır. İstanbulda olsan kadıköyde bir dükkan var oraya yönlendirebilirdim ama değilsin sanırım.

mustafa_a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende bir hevesle ekipman aldım. Birde sig sauer p225 tabancam var gazlı. Oyunlara hiç gitmedim ama belki ilerde takılırım oyunlarda da

mustafa_a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tüfek olarak pompayla hava basılan 6 paraşüt mermi alan hatsan önerebilirim. Bu sene defalarca atış yaptık, çok isabetli ve menzili çok fazla

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eskiden baya ugrastim , kendimce ciddi bir koleksiyonumda oldu , malesef hepsini sattim en favori markalarim Tokyo Marui ve WE'dir .
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Black_Eagle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende full ekipman var imkan buldukça da oyunlara gidiyorum başlangıcı bence assault olarak yap sniper biraz sıkıcı olabilir. Sonuçta genelde yatıyosun dürbünün önüne adam gelmesini bekliyorsun Oyuncak seçimi olarakta airsofla ilgili forumlara takıl hem gruplara girmen hemde daha sağlıklı bilgiler alman kolaylaşır. İstanbulda olsan kadıköyde bir dükkan var oraya yönlendirebilirdim ama değilsin sanırım.
    tr deki hiçbir forumda silahlarla alakalı çok teknik bilgiye sahip bir bilgi birikimine ulaşamadım, bilgili adam dersen yine rastlamadım, bu işle baya haşır neşir olan bi abime danıştım, o bile sorularıma net bir cevap veremedi. şöyleki yabancı sitelere giriyorum bir dünya marka ve çeşit var, bir silah 400 dolar namlu çıkış hızı 450fps öbür silah 300 dolar namlu çıkış hızı 400fps ama kötü olan silah için envari çeşit modifiye kiti var onları alıp uyguluyorsun pahalı olan silahtan çok daha kuvvetli hale geliyor vs vs, tamam fiyat benim için çok önemli bi unsur değil lakin vericeğim tonla paranında hakkını almak istiyorum, tr de kime sorduysam git şu silaha şu kiti tak paranda cebinde kalır çokta baba bi silahın olur diyemedi, bana anlatılan en teknik bilgi elektrikli yaylı gazlı silahlar arasındaki fark oldu ve bunlar zaten çok basit ulaşılabilinecek bilgiler...kendim araştırayım araştırmasına bu silah upgrade işlerini ama okadar fazla seçenek oakdar fazla kombinasyon varki işin içinden çıkmadım birtürlü...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar bu arada konuyu yanlış anlayan arkadaşlarımız var hala, bahsettiğim havalı tüfek değil. airsoft, bildiğimiz boncuklu tabancanın birazdaha gelişmişi diye tabir edebiliriz. bu silahlarda paintbaal tarzı ama çok daha profesyonel savaşlar müsabakalar yapılıyor ve tr de birçok takım bulunmakta...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eskiden baya ugrastim , kendimce ciddi bir koleksiyonumda oldu , malesef hepsini sattim en favori markalarim Tokyo Marui ve WE'dir .
    tokyo nun sniperını baya bi inceledim, modifiye kitleride mevcut, atış stabilize testlerini inceledim baya başarılı ancak fabrikasyon olarak çok yüksek bi fps ye sahip değil, modifiye kitleri mevcut lakin kit ile beraber namlu hızı kaç fps oluyor net bi bilgiye sahip olamadım, sadece o silh için bile 3 5 çeşit kit mevcut...

abi sniper için senin önerebileceğin bi silah varmıdır? yaylı sistem tercihim namlu hızı mümkünde 20g bb ile 450 den aşşa olamayacak bir silah arıyorum...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yiğit bana uğra ben sana bütün detaylarını anlatiim. En basiti şu soğuk havalarda gazlı olanlar çok fazla tutukluk yapıyor. Airsoftta yaylı modellerde var sadece sniper tüfekleri yaylı diğerleri elektrikli ve hava basınçlı seri atış olması nedeniyle.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    soğuk havada gazlıların sıkıntısını duymuştum... sniper modellerindede elektrik ve gazlı modeller bulunuyormuş lakin yüksek namlu hızına sahip olan gazlı ve elektriklilerin bazı müsabakalarda kullanımına izin verilmiyormuş, çünkü yaylı model kullanan birisi gazlı model kullanan birisine göre silahı kurmak için çokdaha fazla enejri ve zaman kaybı yaşıyormuş, ama benim için çok sıkıntı değil, yaylı, yüsek namlu hızı olan bi model b enim işimi fazlasıyla görecektir, yanına birde yakın mesafe çatışmaları için gazlı pistol alırım olur biter...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hafta sonu kafanı ütülemeye gelirim alper abi, havalar güzel olursa motoruda yıkamaya itelerim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    airsoftla ilgili forumda eski bir konu vardı bayagı bilgi paylaşan olmuştu galiba orada , bu silahı turnuvaya oyuna giderken polis bagajda yakalasa ne der bende bunu merak ediyorum

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tr deki hiçbir forumda silahlarla alakalı çok teknik bilgiye sahip bir bilgi birikimine ulaşamadım, bilgili adam dersen yine rastlamadım, bu işle baya haşır neşir olan bi abime danıştım, o bile sorularıma net bir cevap veremedi. şöyleki yabancı sitelere giriyorum bir dünya marka ve çeşit var, bir silah 400 dolar namlu çıkış hızı 450fps öbür silah 300 dolar namlu çıkış hızı 400fps ama kötü olan silah için envari çeşit modifiye kiti var onları alıp uyguluyorsun pahalı olan silahtan çok daha kuvvetli hale geliyor vs vs, tamam fiyat benim için çok önemli bi unsur değil lakin vericeğim tonla paranında hakkını almak istiyorum, tr de kime sorduysam git şu silaha şu kiti tak paranda cebinde kalır çokta baba bi silahın olur diyemedi, bana anlatılan en teknik bilgi elektrikli yaylı gazlı silahlar arasındaki fark oldu ve bunlar zaten çok basit ulaşılabilinecek bilgiler...kendim araştırayım araştırmasına bu silah upgrade işlerini ama okadar fazla seçenek oakdar fazla kombinasyon varki işin içinden çıkmadım birtürlü...
    Konu çok uzun ama kısaca özetlersem, Gerçek airsoftcular bazı çekişmeler sebebiyle airsoftu bıraktı, bu bahsettiğim ilk nesil airsoftcular. Neyin neden olduğunu deneyerek öğrenenler, Buluthan, Exador fatih, gibi bi sürü adam artık ne oyunda ne forumlarda. (ben ilk airsofta 5 ekim 2008 de başladım.)

Daha sonra 2. nesil geldi, biraz araştırma biraz duyma ile bilgi sahibi oldular. Neyin neden olduğunu bilmeden sadece abiler öyle dedi ile konuşmaya başladılar.

Şimdide 3. nesil internetten bi tüfek alayım da oyunlara gideyim ekibi.

Airsoft ve ekipmanları hakkında sorunuz varsa yardımcı olayım.

Slmcnsl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha önce airsoft oynamadiysaniz hemen ekipman almayın. Buyrun birkaç oyuna gelin , atmosferi koklayin. 2-3 oyundan sonra hoşunuza giderse ekşpman toplamaya başlarsiniz. Border war kalitesinde organizasyonlar yapilmadikça bizim türk organizasyonlarinda sniper çok faydali olmaz. Sniper alan da olan da oyuna getirip bir el oynayip havasini atip otomatiğini eline alir. Arti 500 fps oyuncak ile her grubun oyununa katilamazsiniz. Fps sinirlamasi olan gruplar var.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)