Guncel fotolar sayfalarda var arkadaşlar
güncel setup bilgisi 5 ,6 , 7 , 8 , 9 sayfada
İlk setup
Aracıma
Bronz baskı balata
Hafif volant
60 Lık komple krom potsuz düz boru
Dp
Defi boots
Apexi turbo timer
Wstg iptali
Egr iptali ve yeni krom borusu
Soft yazılım
Custom emme büyütme polish
Uygulamalarını yaptim. Ve baya keyifli hale geldi,
Bronzu dp ı yaylari farları lipi emme portu vs falan yapılması gereken şeyleri yapmaya hemen başladımilk turbo arabam olduğu için ayrıca heyecanlıydım inanılmaz keyif aldım çıkan sesler falan gaz tepkimeleri cok hosuma gitmişti
Dış bakım olarak sürekli kendim uygulamalarını yapıyorum hatta boş kaldığım her zaman arabamla uğraşıyorum temiz olsun bnm olsun mantığı ,
Tablet uygulamasıyla dediğim gibi aracın içi çehresi direk yeni arabalardan farkı olmadığını hissettirdi sonucta 2003 model bi araba ama samimi söylüyorum gerçekten cok zengin gösteriyor şiddetle tavsiye ediyorum.
Uygulamayi yapacak olan arkadaslara kısa da bir bilgi geceyim tablet 7" olmak zorunda kep in kenarlarına biraz kesme bicme islemi oluyor ama cuk diye oturuyor aux kablosu ve sarj kablosunu direk kep in icinden aşağıya dogru sarkıtıp kablo kirliliği de olmuyor usb ve cakmakliktan sarj ile . Onemli bi not kep in üstüne ufak bi tuş bi parca ile on off gorevini yaptık kürdan kadar bir uzunlukta plastik bi cubukla![]()
Coler ı da hallettik ...
Yapılacaklarm olarak Suan aracıma Coler Big Turbo ve üst kapak polish kaldı Insallah en yakin zaman da bu uygulamalari da yapıp daha da keyifli hale getirmek istiyorum ... Rabbim herkesin gönlüne göre versin insallah. Yeni yeni eklemeler kareler uygulamalar ile güncelleme yapacağım.*