Arkadaşlar millet Amerika ve Avrupada bu araçla fink atmaya başladı bizde haberi dahi yok. Mercedes çalışanı vs varmıdır araç nezaman çıkacak vede cam tavanlı 1.6 benzinlisi nekadar olacak?
Arkadaşlar millet Amerika ve Avrupada bu araçla fink atmaya başladı bizde haberi dahi yok. Mercedes çalışanı vs varmıdır araç nezaman çıkacak vede cam tavanlı 1.6 benzinlisi nekadar olacak?
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Kim nerede fink atıyor yahu? Amerika sitesinde hala eskisi satılıyor yanlışın olmasın
http://www.mbusa.com/mercedes/vehicl.../bodystyle-CPE
2017 model gelecek diye biliyorum ben. Fiyatı da 200bin altı olmaz.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
40k $ : ((
http://www.mercedes-benz.de/content/...odel-navi:c205
sadece alaman sitelerinde var
2016 2. yarısı itibari deniliyor.
Ön sipariş satışları 2016 başında alacaklar sanırım
Ben bazı bayiileri aradım ancak adam akıllı bilgi vermediler. Biri 150k TL dedi; diğeri 210k TL dedi; biri şubat ayında gelecek dedi; biri gelmeyecek vs dedi. Yılan hikayesine çevirdiler. Benim şahsi fikrim, haziran-temmuz 2016 gibi ancak gelir.
Real Cars, Real Roads.
Aldığım dergilerde hem Almanyada hem amerikada testleri var. Her 2 yerdede plakalilar. Gecici5plakada degil
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
c 1.6 dizelin 180leri buldugu hatta geçtiği ülkede coupe için kemiksiz bir 10,15+ daha atar
bir baktımda az bile yazmışım yuh be
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
1881 - 193∞
Benimde bekledigim arac yeni c coupe ama henuz satisa cikmadi Abd de. Eger plakali gordugunu iddaa ediyorsan Almanya da satisina baslandiysa eger abd ye ozel bir show vs icin getirilmis olabilir. Birkac sene once daha yeni m6 satisa cikmamisken bimmerfest e m6 getirmislerdi, yanlis hatirlamiyorsam plakaliydi.
Harbiden nedir bu c200'e 220-230 istemeleri... Aynı paraya üst segment E kasa varken neyin bulunmaz hint kumaşı havası bu anlayamıyorum
.
Arkadaşlar aracın Amerikada testi var yeni Mustang ile. Yolda denemişler. Dergi zaten 3.90 tl lik geçen haftanın Auto ShowuHatta 2lt 240 hp lik turbo versyonu c300 mü ne geçiyor.
Taaa ekim ayından beri beklediğim bu kasanın nezaman çıkacağını bilen ve hatta fiyatı hakkında yorum yapabilecek varmı?
1.6 motor ve cam tavan sadece
siteyi inceledim ama konfigüratör bulamadım
Buldum arkadaşlar cam tavan zaten standart pakette var galiba
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)