Merhabalar arabada ufak bir yerde hafiften deri koltuk yırtıldı ve üzeri silinen bir iki tuş var bunları tamir ettirmek mümkün mü ? tanıdınığınız bildiğiniz yer varsa yönlendirirseniz sevinirim.![]()
Merhabalar arabada ufak bir yerde hafiften deri koltuk yırtıldı ve üzeri silinen bir iki tuş var bunları tamir ettirmek mümkün mü ? tanıdınığınız bildiğiniz yer varsa yönlendirirseniz sevinirim.![]()
deri tamiri banada lazım mesajım bulunsun.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Autoking yapıyor deri onarımı yapılıyor benim bir önceki aracım disco'nun deri onarımını yaptırdım kaskosu olmadığı için ücret karşılığı yapmmıştım
Eğer kaskosu olan varsa aralaronda yılda 1 defaya mahsus yapılıyor
Auto king iç döşeme tamiri hakkında detaylı bilgi
http://www.autoking.org/mini_onarim_...i-(ir)_29.html
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
ok sağol bi bakiyim.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
varda orda reklam kokabilir şimdi yaptıran birinden direk bilgi almak daha verimli ..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)