Evimde bahcemde besledigim kedilerimden birisine onun bunun evladinin birisi balkonuna geliyor diye sopayla vurmus ve legen kemigini kirmis. Buldugumda agliyordu kapinin onundeydk , yagmurlu havada usutmustur diye hemen veterinere goturdum. Mama ve su alip biraz battaniyeye saraladim yurumekte gucluk cekiyor fakat yuruyordu. Rontgen cektiremedim sabah baskasina gittim ve legen kemiginin kirik oldugu anlasildi. Biraz agri kesici vurulduktan sonra kaynamasina yardimci olabilecegi dusunulen ilaclardan aldim. Ameliyat olamiyormus legen kemiginden. Bende buna klube yaptim vs. Bazen saliyorum geziyor tekrar geliyor diger kedilerden korkuyordum fakat onlar yardimci oluyorlar buna birisi kafasini yaladi vs ayaklarinda iltihaba benzer birsey gordum hemen pansuman yaptim . Fakat ayagini sarayim mi sarmiyayim mi bir tereddute kapildim. Kediye bahcemde bakiyorum 1 yasinda erkek. Kuru mama ile besliyorumm . Veterinerler iyilesir diyip saliyorlar hep . Ameliyat icin rontgeni atabilirim bir veteriner arkadasa.