25 Ekim 2015 Pist Günleri
D Seansı
Video: GoPro + SJ4000 (arka) + OBDII data + RaceRender
https://www.youtube.com/watch?v=4DtsQfyDRh4
25 Ekim 2015 Pist Günleri
D Seansı
Video: GoPro + SJ4000 (arka) + OBDII data + RaceRender
https://www.youtube.com/watch?v=4DtsQfyDRh4
Tebrikler abi çok güzel.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Videoların çıtasını iyice yükselttiniz. Elinize sağlık.
Yalnız baya önden kaymışsınız. ön lastikler bitmiştir artık![]()
"life is too short to drive boring cars"
Ucundan #under2.30 kaçmış abi üzüldüm
Helal olsun.
Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
Golf 8R / 48.40 @Körfez
Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark
Genel sürüş performansı çok keyifli ama 3, 4 ve 5. virajlarda iyi süreler kurtarılır. 7 benim de başarısız olduğum bir viraj ama 8 e 140la gelmek yerine 135 bandında kalıp son çıkışa doğru hızlanmak en iyi süreyi getirecek çünkü aracınızın tutunma potansiyeli gayet var görünüyor. Ayrıca araba viraj çıkışlarında gerçekten hızlı maşallah!![]()
Elinize sağlık, QV nin sesi de ayrı güzel maaşallah.
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Süre güzel. Sürüş genel olarak iyi potansiyeli olduğunu gösteriyor aracın. Log alma ile alakalı önerim sadece devir ve TPS sinyalini alın. Çünkü devir saatiniz yavaş işliyor. Kısıtlı bir bant genişliğinde fazla miktarda veri çekerseniz çözünürlük düşer. Su sıcaklığı gibi diğer verileri kapatın. Ayrıca KM'yide kapatın GPS sinyalini kullanırsınız
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Bu arada önceden ns-2r kullanıyordunuz sanırım. Cup 2'ye geçince belirgin bir fark oldu mu? Hangisi daha mantıklı sizce?
"life is too short to drive boring cars"
NS2R süre kasılıyorsa için tam eşeklik. Cup2 tutunmada muazzam daha iyi. İlk defa Cup2 kullandım, başka bir araba kullanıyor gibiydim, 2-3 tur noluyor lam dedim.
Ağırlık olarak ciddi fark var. Cup2 bayağı daha hafif.
Lakin Cup2'de 2-3 kere sağ lastikle şikanı taradım ve lastik öldü. Nankang bu gibi durumlarda her türlü ayılığa daha dayanıklı, ama yol tutmuyor.
Piste ilk çıkarken 1-2 pist günü Nankang olabilir ama sonrası için kesinlikle hıdırellez emtiası statüsünde.
Aşagıda konuştuktan sonra tribüne cıkıp izledim, muazzam yürüyordu düzlükte, sonrasında da çok başarılıymış, maşallah abien az 2-3 sn lik potansiyel görünüyor video da.başarılar.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
fren noktaları oturursa süre bayağı düşer. Eskisine oranla oturma pozisyonuda iyileştirilmiş ama bi tık daha öne gelmeniz gerek.
IN BOOST WE TRUST
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)