Herkese Merhaba ,
şu ana kadar çektim incelemelerden daha çok emek haçradık bu videoya, umarım fark ediliyordur.
sizce nasıl olmuş ?
çok merak ediyorum yaklaşık 2 saatlik bir çekim sonrası bu video çıktı ortaya![]()
Herkese Merhaba ,
şu ana kadar çektim incelemelerden daha çok emek haçradık bu videoya, umarım fark ediliyordur.
sizce nasıl olmuş ?
çok merak ediyorum yaklaşık 2 saatlik bir çekim sonrası bu video çıktı ortaya![]()
Çok başarılıÇalan parçayı arayanlar için
![]()
Türkiye'de ki asıl katliam Sahibinden'de değil vatanımızın içerisindedir . /OMRASM01
Çok beğendim.gün geçtikçe kendini geliştiriyorsun ve sıkılmadan izlenebilir hale getiriyorsun.Araç sahibi ve diğer arkadaşta çok cana yakın ve doğallar.Tebrik ederim elinize emeğinize sağlık![]()
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
video çok güzel, sohbet de gerçekten videoyu izlettiriyor. Devamını bekleriz.. Bu diğerlerine göre daha farklı olmuş, iyi yanlıyormuş makine![]()
kalite çok iyi olmuş bence bidahaki çekimde 1. kamera olarak elinizdeki DSLR'yi kullanınözellikle gece çekimlerinde detaylar çok daha rahat belli oluyor
![]()
drone ne kullanıyorsunuz ? dji phantom aldık bizde, başarılı makina - 20 dakika da batarya bitiyor ama
amatör bir kaç çekim yapmak istiyoruz bizde..
Guzel olmus gercekci bilgiler verilmis
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)