Atamızın izindeyiz meydan boş deyil NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kafidir.
Atamızın izindeyiz meydan boş deyil NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kafidir.
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
kıymetini bilelim,binbir zorluklarla kazanılan bağımsızlığımızı ,bize tanınan haklarımızı koruyalım..Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun!
kıymetinin bilinmesi ve daha coşkulu kutlanması dileğiyle...
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
29 ekim Cumhuriyet Bayramı'mız kutlu olsun.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramidir. Cumhuriyetin, Turklugun ve Atanin ne oldugunu bilmeyenlerce kutlanilmamalidir. Bu gunun bilincindeki herkesin bayrami kutlu olsun. Bayramimiz kutlu olsun.
TR - B13
Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun
"Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır."
Cumhuriyet bayramımız kutku olsun. Allah sonsuza dek daim etsin insallah.
Türk ulusu büyüktür. Özgürlüğü ve barışı sever. Canı pahasına da olsa, Cumhuriyeti sonsuza kadar yaşatacak güçtedir. Ve yaşatacaktır…
Ne mutlu türküm diyene...
Türkiye Cumhuriyeti'nin doğum günü ve Cumhuriyet bayramı kutlu olsun...
Honda bir tutku , Prelude sevdadır...
Hepimizin bayramı kutlu olsun arkadaşlar!
Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.
Cumhuriyet Bayramimiz kutlu olsun. Ne Mutlu Turkum Diyene!
Not Everyone Understands BMW It's A Spiritual Thing, A Body Thing, A Soul Thing.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)