Çok sevdiğim bir seri olsan Wheeler Dealers serisini siz değerli ailem techtrukey ile paylaşmak istedim video süresi 44:24 sn'dir.Boş vakti olanlar için kaçırlmıyıcak fırsattır şuan ben izleyemiyorum işyerinde olduğum için akşam artık evde izlerim
Çok sevdiğim bir seri olsan Wheeler Dealers serisini siz değerli ailem techtrukey ile paylaşmak istedim video süresi 44:24 sn'dir.Boş vakti olanlar için kaçırlmıyıcak fırsattır şuan ben izleyemiyorum işyerinde olduğum için akşam artık evde izlerim
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
Valla S12'yi komple izledim ben takip ediyorum güncellendikçe S2000'de güzel oldu güzel kar bıraktıAldığına sattı direk.
nationalda da hurda araç alıp parçalayıp satıyorlar hurdacılar diye bir program var hastayım ordaki keloşun üslubuna hareketlerine adam resmen ayak üstü sempatik semptaik milleti dolandırıyor) zencide fırsatçı oda çok matrak..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Turkiyedeki s2000 toplayananlari program yapsak adamlar yaptiklari isten utanir iki parca s2000 ler onden arkadan kazali s2000 leri nasil topluyolar burda gorseler adamlar programi yayindan kaldirip burdaki adamlara yeni program cektirirler turkiyede neler var neler
C R M performance
bu Ed usta nasıl bir adamsa kaporta var yürüyen var elektrik-elektronik var pasta cila detailing var her yol var herifte![]()
1881 - 193∞
Ed harika bir usta. Yakında telif hakkından kaldırılır bu videoda. Doğru dürüst hd tekrar izleyecek yer bulamadım hala
ed in kendine özel ibr programı vardı klasik araçlar üstüne .. bir tanede bir programda araba tanıtımı yapıyordu.. adam bir programda geçmişinden bahsetmişdi bizim bu sanayideki alaylı dediğimiz insanlardan çok küçük yaşda klasik vosvoslarla işe başlamış falan.. vos vos bu işin merkezidir vos vos ile uğraşan usta her arabayı yapar diyordu..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
O arabayı ile hali ile TRye göndersinler komple ap2 yapıp v3 coil varex 120 ye saplasınlar o zaman görürler belgeseli![]()
şunu atlamasın kimse adamlar birde zaten temiz arabayı alıp adam ediyolar![]()