Arkadaşlar çarşamba akşamı ben bi b.k yedim ve sigara içilmeyen arabada kız arkadaşıma sigara içirttim ve koltuğu yaktı birşekilde. Perşembe tatil olduğu için evdekiler görmesin diye sabah erkenden kalkıp bununla uğraştım ama 29 Ekim diye birçok yer kapalıydı.
Cevizlibağda bir döşemeciye gittim mini bi onarım yaptı ama yanık hala ben burdayım diyor. Benim bunu komple yok etmem lazım.
Aynı döşemeci bana, birgün 2 saat bi vaktin olduğunda getir arabayı ben bunu söküp içten biraz daha dikip kapatıcam, ama bugün çok yoğunum dedi. Haliyle şuan hafif kapalı şekilde duruyor ve babamın onu görmesi an meselesiBu konuda aşırı titizdir, görürse sıçtık o derece.
Vw yedek parçaya telefon açıp krem döşeme alt kısmın kılıfını bile sordum alırım diye, tabi 1400 lira fiyat çekince kolay gelsin diyip kapattım. Şuan tek yapmam gereken güzel bi döşemeci bulup onu içten diktirmek olacaktır.
Size sorum şu, tanıdığınız bildiğiniz güzel işini kaliteli yapan bir döşemeci var mıdır?
Ya da bu yanık başka minimum şekilde nasıl yapılır? Genelde sıfıra düşüremiyorlar çünkü yanık izlerini. Özellikle krem döşeme olması ve koltuğun hem kumaş kısmı hem alcantra kısmının yanması bana dezavantaj oldu baya
Dip Not: Bayrampaşa'da oturuyorum bu arada, önereceğiniz döşemeciler bu bölgelerde, yani İst/Avrupa yakası olursa daha güzel olur :/
Bu taze hali
Buda mini bi onarımdan sonra ki hali
![]()